слуз в акото на дете

• 28 024
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Възможно е да е от никнене ва зъб. Чела съм, че ако отделят много слюнка -тя не се преработва от червата и в акото има слуз. При нас също е така- сутринта акото беше нормално, а вторият път малко и със слуз. Но от няколко дена мн.се лигави и бърка в устата. А и има апетит, нищо не го боли.

# 16
Не, не е слюнка на 100%
Нямат НИЩО ОБЩО.

# 17
Най-добре детският лекар да каже. На нас педиатърът ни тук в Германия ни каза,че е от зъбите и ни предупреди, че никненето на зъби може и разстройство да предизвика.

# 18
  • варна
Слава богу вече сме добре, ходихме на лекар исписа ни ензими да пием 1 месец.Те нещата се бяха нормализирали 2 дни преди прегледа и сега всичко е ОК.Внимаваме обаче с храната все още.

# 19
  • Бургас
Много се радвам,че сте добре,поне още две седмици пазете диета,ензимите са хубава добавка и много помагат.Внимавайте и с антибиотиците,от сърце ви пожелавам да не се налага детето да ги пие Hug bouquet

# 20
  • София
Здравейте момичета! bouquet

Извинете, че така нахлувам в темата, но искам да Ви попитам нещо. Детето ми е на 1 г. и миналия месец изкара тежка стомашночревна инфекция с  висока температура и разстройство със слуз, което кара около 2 седмици. От четвъртък започна да поддържа температура между 37 и 38 градуса и се изхождаше по 4-5 пъти на ден с по малко слуз, дори не бих казала, че е разстройство. ПКК и урината са ОК според педиатърката, въпреки, че лимфоцитите са по ниски и от долната граница. В микробиологията няма гъбички и бактерии, но излезе, че има дисбиоза. Иска ми се да повторим това изследване, но нямам представа  какво е по точно за да определи дали наистина има наличие на тази дисбиоза или не. Второ мнение никога не е излишно. Към момента е на диета  и пие пробиотик. Впрочем избиха й и две зъбчета наведнъж и други са напът. Според мен всичко е от зъбите,  но тази дисбиоза ме притеснява и не знам как се нарича изследването, което да докаже дали детето наистина я има или не. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт