Ин витро в Истанбул- тема 18

• 125 871
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
Марисвет, аз също загубих мемориалскотл си бебе в 8г.с, но сега съм бременна в 5 месец. Беше голям рев,  съгласна бях да си го гледам и с някакъв недъг,  но помисли колко е кофти да си с акъла си и да знаеш,  че си в тежест на родителите си. Природата сама решава кога нещо не е наред и изхвърля плода. Ние не сме правили ПИД,  но реших  за последно да опитам. Оперирах си всички миомни възли по препоръка на д-р Стефанов и ето че успяхме. Пожелавам ти скоро да сбъднеш мечтата си

# 316
Здравейте момичета
Изкушавам се и ще пиша. Аз също съм пациентка на Мемориал.  Ако ви препоръчат ПИД го направете и не съжалявай те.  На нас ни препоръчаха още на първия преглед и след консултация с техния генетик. Е направихме го и не съжаляваме защото си гушкам е бебенце то от първия опит при тях. Професорската каза че според нея проблема е генетичен и не сгреши затова и при стартиране на процедурата потвърдихме че искаме ПИД те не ни задължават а препоръчват.
Успех на всички и вярвайте че ще се случи желаното щастие.

# 317
Момичета, имате ли представа горе-долу колко струва ЗЕТ в Бахчечи? Гледах на първа страница, но там няма цена само за трансфер. Ясно е, че ще го коментираме и с док,  ама ако имам предварително яснота ще е чудесно  bouquet

# 318
Момичета, имате ли представа горе-долу колко струва ЗЕТ в Бахчечи? Гледах на първа страница, но там няма цена само за трансфер. Ясно е, че ще го коментираме и с док,  ама ако имам предварително яснота ще е чудесно  bouquet
Ивче съжалявам за случилото се, много  Hug,  пожелавам ти там те чака твоето бебче, успешно до край. 3100 лири е ЗЕТ по цените които имам от април.
Успех на всички, заслужаваме го борбени момичета  bouquet

# 319
Правят ли в Мемориал донорско инвитро?

# 320
Законът не го позволява в тази страна.

# 321
Рали,  донорска яйцеклетка е бизнес в България,  ако диагнозата ти е поставена тук, по-добре направи консултация в Мемориал,  те ще преценят.  Ако наистина е необходимо,  те няма да го спестят и да те ползват за касичка.  Мемориал имат филиал в Кипър,  където е позволено

# 322
Момичета, много ми е неудобно, но в България е голям проблем да се намери Фраксипарин или Клексан, а ми е изписан за много седмици напред. Моля някой от вас ако може да ми купи от Истанбул колкото и да е. Там е Клексан 0,4. Или някой ако има някакви идеи в София от къде мога да се сдобия. Благодаря!

# 323
  • Варна
Момичета, много ми е неудобно, но в България е голям проблем да се намери Фраксипарин или Клексан, а ми е изписан за много седмици напред. Моля някой от вас ако може да ми купи от Истанбул колкото и да е. Там е Клексан 0,4. Или някой ако има някакви идеи в София от къде мога да се сдобия. Благодаря!
Здравей Жеди, в Турция клексан дават само срещу рецепта , не може да се вземе свободно, а относно цената е между 100-105 турски лири 10 броя инжекции Клексан 0.40! Потърси го в аптеки Марешки, поне аз от там съм го намирала. Успех!

# 324
Jedi,
за Клексан нямам представа, защото не ми се е налагало да го използвам досега. Но Фраксипарин наскоро си вземах и аз, трябваше ми по- малка доза - 0,3 мл, но знам, че се предлага и в 0,4 и 0,6 мл. Моят си го закупувах от аптеки Сейба (има ги винаги в магазините на Кауфланд), а ако там не откриеш има и в аптеки Фрамар. Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 23:17 от Fortuna_85

# 325
Много ви благодаря! Ще проверя!

# 326
Здравейте момичета, имам молба ако някоя от вас разполага с Витамини Елевит или има възможност да ми купи от Турция да ми пише на лично.Не ми е супер спешно, но ги изчерпвам,а ми се иска да не ги сменям с някакви български.Благодаря, стискам палци на всички за положителен резултат :-*

# 327
  • София
Здравейте, момичета,
Ако някой скоро ще пътува към Турция или вече е там може ли да помоля да ми вземе едно лекарство. Моля, пишете ми на лични, за да не спамим тук. И се пазете  Hug

# 328
Здравейте ,момичета!
Включвам се и аз в групата на Мемориал,след 2-ва неуспешни опита при Др.Стаменов.
Часът ми е за 02.08 ,първо за снимка после преглед  Wink
Искам да ви попитам,когато пътувате с кола правите ли някаква по специална застраховка на колата ?
Ние си дойдохме от Англия,с английска кола и всички нужни документи ,включително и застраховката са английски(валидни за цяла Европа).
Притеснявам се дали няма да ни направят проблем за застраховката ако ни спрат полицаи някъде?
А също,има ли някой от вас с актуална информация за обстановката там?
Говорих с Нурие преди два дни каза ,че е спокойно ,но моят мъж не спира да се притеснява  Thinking
Късмет на всички и се надявам да се срещнем с някой ,ако има на същата дата  Hug Hug Hug

# 329
Здравейте ,момичета!
Включвам се и аз в групата на Мемориал,след 2-ва неуспешни опита при Др.Стаменов.
Часът ми е за 02.08 ,първо за снимка после преглед  Wink
Искам да ви попитам,когато пътувате с кола правите ли някаква по специална застраховка на колата ?
Ние си дойдохме от Англия,с английска кола и всички нужни документи ,включително и застраховката са английски(валидни за цяла Европа).
Притеснявам се дали няма да ни направят проблем за застраховката ако ни спрат полицаи някъде?
Необходимо е да си направите "Зелена карта" за Турция. Застраховката се иска още на границата, без нея няма да можете да влезете в страната.

Общи условия

Активация на акаунт