Ин витро в Истанбул- тема 18

• 125 783
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
Jedi не знам дали някой ти е отговорил за лекарствата за ЗЕТ!? Но при мен нещата бяха следните: В деня в който направих първия ехографски преглед ( ден 3 от МЦ ) ми назначиха естрофем 3х1. На 12-ден от МЦ отидох пак на ехографски преглед и след като изпратих резултатите, Севда каза след 3 дена (на 15-ия ден от МЦ) продължавам с естрофема 3х1 и започвам:
Rulid х 1 таблетка на ден ( само 4 дни и спирам )
Prednol х 1 таблетка на ден ( само 4 дни и спирам )
Crinon jel 2x1 сутрин и вечер ( който се слага до 12 седмица на бременноста)
В общи линии е това.
Аз само не съм сигурна в инструкциите за естрофема, че се пие до 8-ма седмица от бременноста  Rolling Eyes Защото никъде не ми беше написано черно на бяло това, а като попитах Ширин, тя малко несигурно ми отговори.
Искам да питам др момичета, които са били на ЗЕТ скоро, дали освен сумата от 1050евро са им поискали и 150 тл за наблюдение на ембрионите под микроскоп след размразяването?Защото на мен Севда не ми беше казала и останахме леко неприятно изненадани. Но както и да е това ще стигне до когото трябва, само исках да предупредя др на които им предстои ЗЕТ.
Нещо др за лекарствата, днес си купих 4 кутии кринон гел и 4 кутии естрофем и за всичко това платихме 297тл. Не помня колко беше естрофема но по спомен около 6лири, което значи, че кринон гела сме го взели на 68лири.

# 46
  • При вещиците
Като ви слушам 40-50евро на ден...ужас...копаете ли ги тези пари,бе,хора??Аз бях на квартира в самостоятелен апартамент на Таксим,за 24$!!!
Дали ги "копаеме,бе хора"? Ами не, изработваме си ги. А още колко даваш за транспорт и други екстри, за които например аз не плащах, настанена под Мемориал? Давайте по същество, всеки спи където е преценил за добре.

# 47
Jedi не знам дали някой ти е отговорил за лекарствата за ЗЕТ!? Но при мен нещата бяха следните: В деня в който направих първия ехографски преглед ( ден 3 от МЦ ) ми назначиха естрофем 3х1. На 12-ден от МЦ отидох пак на ехографски преглед и след като изпратих резултатите, Севда каза след 3 дена (на 15-ия ден от МЦ) продължавам с естрофема 3х1 и започвам:
Rulid х 1 таблетка на ден ( само 4 дни и спирам )
Prednol х 1 таблетка на ден ( само 4 дни и спирам )
Crinon jel 2x1 сутрин и вечер ( който се слага до 12 седмица на бременноста)
В общи линии е това.
Аз само не съм сигурна в инструкциите за естрофема, че се пие до 8-ма седмица от бременноста  Rolling Eyes Защото никъде не ми беше написано черно на бяло това, а като попитах Ширин, тя малко несигурно ми отговори.
Искам да питам др момичета, които са били на ЗЕТ скоро, дали освен сумата от 1050евро са им поискали и 150 тл за наблюдение на ембрионите под микроскоп след размразяването?Защото на мен Севда не ми беше казала и останахме леко неприятно изненадани. Но както и да е това ще стигне до когото трябва, само исках да предупредя др на които им предстои ЗЕТ.
Нещо др за лекарствата, днес си купих 4 кутии кринон гел и 4 кутии естрофем и за всичко това платихме 297тл. Не помня колко беше естрофема но по спомен около 6лири, което значи, че кринон гела сме го взели на 68лири.

Защо ще го наблюдават след като го размразят, не следва ли трансфера веднага след това?! На мен ми е казвала за такава сума да имам впредвид, че може да ми поискат, но това, когато ги замразяват и през периода докато са при тях година или колкото там да ги гледат. Странно ми е това, което са ти обеснили newsm78

# 48

Преди 4дни -280т.л. - 10 кутии прогестан по18 лири,  2 кутии елевит по 10 т.л. и кутия кринон гел за 80 т.л. Това платих аз.

# 49
Моля пациентките да д-р Карлъкая да споделят нормално ли е в деня на овитрела който е в 22.30 да се слага и оргалутран в 19 часа? Дали съм разбрала правилно?

# 50
Моля пациентките да д-р Карлъкая да споделят нормално ли е в деня на овитрела който е в 22.30 да се слага и оргалутран в 19 часа? Дали съм разбрала правилно?

Да, така е.

# 51
Здравейте,момичета.След 3 неуспешни опита в Бг,1 при д-р Карликая лапаро+хистеро+ЕРА тест и последвал втори опит.Трансфер на 20.06.16-кръвен на 1.07.16 резултат 166,1.От днес резултата е 361,8. Още не смея да се зарадвам и не мога да повярвам.

# 52
Здравейте,момичета.След 3 неуспешни опита в Бг,1 при д-р Карликая лапаро+хистеро+ЕРА тест и последвал втори опит.Трансфер на 20.06.16-кръвен на 1.07.16 резултат 166,1.От днес резултата е 361,8. Още не смея да се зарадвам и не мога да повярвам.

Браво честито ! Леки 9 месеца до края.

# 53
Благодаря.

# 54
marisvet83, честито и от мен !  Hug
Пожелавам ти лека и спокойна бременност, и дано повлечеш крак за всички ни в новата тема. Wink

# 55
Тихичко честито Simple Smile

# 56
Честито и от мен.

# 57
 bouquet Браво marisvet83, това е чудесна новина, нека всичко е Ок' и занапред  Praynig Peace Hug

# 58
marisvet83, честито! Успешна и безпроблемна бременност ти желая! Може ли да разкажеш по-подробно за този ЕРА тест? Не знаех, че там го правят. Каква му е цената?

За хотелите и цените всеки сам си преценява. Съмнявам се, че момичетата с по-ограничен бюджет не могат да отворят сайтовете и да намерят подходяща оферта за тях, а и винаги могат да пишат в темата и все някой ще им помогне. В случая jare, може да споделиш ти къде си била или кой сайт си използвала и да се запише информацията на първа страница, така ще е полезна за всички.

# 59
  • Бургас
Моето мнение ,че едно ин витро в Истанбул не излиза по скъпо от едно инвитро в Софийска клиника ако не си от София и трябва да плащаш хотел примерно.Не е невъзможно можеш да си намериш и скъп и евтин хотел или апартамент вече зависи кой какви критерии има не е непосилно.Ние плащахме 38 евро на нощувка за студио напълно обзаведено .А и се разполагаш според джоба си можеш да ходиш пеша  можеш и с автобус може да си готвиш може и да ядеш навън всеки си преценява все пак всички отиваме там за да станем родители ,а другото вече са глезотии.

Общи условия

Активация на акаунт