Ин витро в Истанбул- тема 18

• 125 871
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
Jedi, честито, искрено се радвам за всеки успех и дано имаме още много хубави новини в темата. Лека и щастлива бременост ти желая.
Ние също ще правим ПИД. При вас трансфера (фреш) ли беше или беше замразен трансфер.
Rozi, Севда беше на работа миналата седмица (тъкмо се беше върнала от отсъствието си), предполагам и сега е там.

# 271
Jedi,много хубава новина и лека бременност ти желая.
Rozi,Севда беше на работа на 15.07.

# 272
Много, много мерси!  Дано всичко е наред при всички ни:)))
Замразен беше. При пресния нищо не стана също след ПИД

# 273
Здравейте, а знаете ли Ширин на работа ли е тази седмица не отговаря на мейли...или и тя вече е много заета и не може  Simple Smile

# 274
Здравейте! Искам да попитам, дали някой знае колко струва Pregnyl 1500 в Идил?

# 275
Момичета, мислите ли, че обявеното извънредно положение може да ни засегне - пътуванията и процедури? Има ли от вас в Истанбул в момента?

# 276
Да..какво се случва с границата? Кой как я е прекосил?

# 277
В Турция изписват Овитрел не прегнил.

# 278
Момичета, мисля, че трябва да търсите информация относно режима на пътуване, в посолството ни в Турция!

# 279
  • София
На сайта на Министерство на външните работи винаги има актуална информация. Засега, въпреки обявеното през нощта извънредно положение, може да се пътува (в смисъл, че е спокойно на границата).

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 10:45 от viper

# 280
Момичета, в подготовка за ЗЕТ съм, но ми е много притеснено около всичко, което се случва в Турция. Има ли някой там, споделете как е ситуацията. Предстои ми след около 8, 9 дни да тръгна😔

# 281
Жеди, честито - стискам палци всичко да върви по вода и скоро да гушнеш бебче!

# 282
Момичета, в подготовка за ЗЕТ съм, но ми е много притеснено около всичко, което се случва в Турция. Има ли някой там, споделете как е ситуацията. Предстои ми след около 8, 9 дни да тръгна😔

Според приятели, които живеят до Таксим е сравнително спокойно, особено ако се избягват местата с много хора и забележителностите. Ако си в хотела после болницата - няма да има проблем.

# 283
Момичета, пак съм аз  Grinning
19.08, 11.20ч. ЧХГ 135,4;
21.08, 11.30ч. ЧХГ 330,9;
Надявам се всичко да е наред и занапред  и малкото Джедайче да продължи така Praynig
И разбира се пожелавам пак и пак успех на всички борещи се!  Praynig

# 284
Jedi, честито мила !
Пожелавам ти лека и спокойна бременност !
И дано донесеш късмет на всички нас, които все още чакаме този момент. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт