Парфюмни размисли и страсти - 199

• 125 950
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
При нас има някакви намаления и е 38 GBP за 30 мл., значи цените са нормални в сайта.
Пробите пестят много пари, супер.

# 106
... при обилно напрпъскване, и четирите градини, които имам (Мосю Ли е една от тях) са с мен по 10на часа и ми носят комплименти - та не е като да нямат сиаж.

+ 1  Peace

Моите градини са три /също с мосю Ли/ и са около мен цял ден.  Grinning Сега обикалям журовете и колебанието е между Абсолю и Гардения с леко предимство на Гарденията, но все още умувам и пробвам.  Thinking

По темата имала съм сетове, но по-скоро получени като подарък.

# 107
  • София
Денси, ти за Angel Muse ли говориш?
Днес го тествах в Дъглас - Сердика. Траен, присъствен и силен. В началото няма как да го сбъркаш, че е Angel, впоследствие клони към двете летни лимитки от 2014 и 2015г.
Обаче Ангелите не са моите творения. Става ми лошо от тях и ми накъртват.

# 108
Денси, ти за Angel Muse ли говориш?
Днес го тествах в Дъглас - Сердика. Траен, присъствен и силен. В началото няма как да го сбъркаш, че е Angel, впоследствие клони към двете летни лимитки от 2014 и 2015г.
Обаче Ангелите не са моите творения. Става ми лошо от тях и ми накъртват.
Да, за него. Явно вчера или днес са го заредили, в Неделя го нямаше там.

# 109
Днес бяхме на зъболекар с малката ми дъщеря и едно момиче, което чакаше с нас много харесало парфюма ми и ме пита, как се казва. А аз бях толкова притеснена, понеже малката е само на 3 годинки и много трудно си отваря устата, та вместо да и кажа Шанс о фреш, и казах Шанел о феш  Blush

# 110
  • София
Да,за същия-http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/First-776.html ,в предходната тема писах,че много ми харесва.После видях,че е доста стар и като му погледнах пирамидата се стреснах Laughing,пък той бил толкова луксозен силно цветен аромат ,за мен е за по- хладно време обаче,усещам предимно ванилия и мед,има го за проби в магазините. Heart Eyes
Същият. И според мен е за по-хладно време

# 111
  • Враца
Разкажете повече за Angel Muse..  Praynig

# 112
Обикновено купувам комплект парфюм и лосион за тяло, само когато цената е по-изгодна. А тя винаги е по-изгодна. Ясно е, че лосионите нямат никакви качества, освен да засилят аромата на парфюма, винаги са едни воднисти. Но много приятно ме изненада миналата година лосионът за тяло на Алиен-богат и плътен и омекотява кожата. А най-голямо попадение ми беше първият Жадор, който си купих през 2001 година-комплектът се състоеше от парфюм, лосион и страхотен клъч в бежов цвят с дискретен надпис Диор. Още го пазя и си го нося.

# 113
  • София
Харесвам ви и отговарям, за да ви следя Simple Smile:

И аз не наслагвам ароматите, защото не всеки винаги избирам нещо, което е издадено в линия. От друга страна не ми се дават пари за това.

# 114
  • Варна
Една от причините при оферта да купувам комплект е, че ми се струва много по-малко вероятно да е менте и както вече споменах на някои от мощните парфюми, боди лосионите са достатъчни да ги заместят през лятото, аз лично ги използвам самостоятелно и за пестеливост нанасям лосиона по шията раменете и ръцете Wink

Чакам си мострите и Elixir-а, трябва да пристигнат всеки момент.

# 115
Искам да ви споделя за един парфюм, който получих като допълнение при една размяна и който се оказа истинско откритие - Egra Rasasi. Парфюмът е абсолютно и по-доброто копие на NR for her. За разлика от двата NR, едт и едп, които при мен прoсто никакви ги няма и час след нанасянето изобщо не ги усещах, този е доста плътен и присъствен, много по-траен и за мен много по-хубав. През годините имах първо Lovely, пoсле NR edp и edt, и някак липсата на усещане за аромата ме раздели с тях набързо. Подозирам обаче, че тези 100 мл Egra ще си останат мои до самия край нa съдържанието.  Grinning Ароматът е напълно идентичен с NR, с една идея, ама просто микрон повече сладост, или ми се струва така, защото е по-плътен от оригинала. Нямам представа колко часа е трайността му, защото днес го нося за първи път, но от 6 сутринта до сега е осезаемо с мен. Горещо препоръчвам на всички, които харесват NR for her!

# 116
  • София
... А най-голямо попадение ми беше първият Жадор, който си купих през 2001 година-комплектът се състоеше от парфюм, лосион и страхотен клъч в бежов цвят с дискретен надпис Диор. Още го пазя и си го нося.

И аз също още си пазя и ползвам клъча.  Embarassed  Grinning Страхотно съм изненадана, че не съм единствена.  Mr. Green

# 117
Бижу, благодаря за предложението  bouquet  Точно тези дни съм обсебена от Нарцисо, а ЕДТ ми свършва. Не че нямам и ЕДП, но като че първия е по-мой  Heart Eyes

# 118
  • Пловдив
Момичета,ако може помощ...каква е разликата м/у тези парфюми
https://www.amazon.de/Calvin-Klein-Eternity-Moment-Parfum/dp/B00 … 881509&sr=1-2
и
https://www.amazon.de/Calvin-Klein-ETERNITY-MOMENT-Vaporisateur/ … 81663&sr=1-84
Благодаря!

# 119
  • Враца
Искам да ви споделя за един парфюм, който получих като допълнение при една размяна и който се оказа истинско откритие - Egra Rasasi. Парфюмът е абсолютно и по-доброто копие на NR for her. За разлика от двата NR, едт и едп, които при мен прoсто никакви ги няма и час след нанасянето изобщо не ги усещах, този е доста плътен и присъствен, много по-траен и за мен много по-хубав. През годините имах първо Lovely, пoсле NR edp и edt, и някак липсата на усещане за аромата ме раздели с тях набързо. Подозирам обаче, че тези 100 мл Egra ще си останат мои до самия край нa съдържанието.  Grinning Ароматът е напълно идентичен с NR, с една идея, ама просто микрон повече сладост, или ми се струва така, защото е по-плътен от оригинала. Нямам представа колко часа е трайността му, защото днес го нося за първи път, но от 6 сутринта до сега е осезаемо с мен. Горещо препоръчвам на всички, които харесват NR for her!

Аз също имам и съм ползвала някой Rasasi-та, но искам да кажа,
за Al Hobb Al Abady Rasasi с който ме запозна милата дама KDS,
абсолютен идентичен двойник на Дъ Уан - Д&Г,
но както казва Бижу с един микрон по-плътен и доста по-траен.

Също имам и Abyan Rasasi , не мога да кажа абсолютен двойник ли е на Парижанката - ИСЛ
защото Парижанката не я познавам чак толкова добре, но определено доста си приличат
и за мен плюсовете са в полза на Расаси.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт