Парфюмни размисли и страсти - 199

• 125 894
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
И аз го пробвам днес новият Ангел, харесва ми. Но си е абсолютен Ангел и който не харесва него няма сигурно и този да му пасне.

За турските нишове ми каза Ковачева и аз също съм любопитна. Не ги бях чувала. Цените им са доста сериозни.

# 166
И аз го пробвам днес новият Ангел, харесва ми. Но си е абсолютен Ангел и който не харесва него няма сигурно и този да му пасне.
Т.е. като имам Ангела едп и Ликьорен Ангел, този не ми трябва?!  Ура! Party Laughing

# 167
Аз ги знам само Nishane, но Уолтър твърди, че има и други турски ниш брандове, аз не съм чувала за други. Скъпички са заради скъпите материали по техни обяснения.
http://www.nishane.com.tr/

Бижу щом имаш толкова Angel-ли, има голяма вероятност и този да ти хареса Wink

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 14:43 от Zozina

# 168
Т.е. като имам Ангела едп и Ликьорен Ангел, този не ми трябва?!  Ура! Party Laughing
Абсолютно. Аз имам в момента само Ликьорения Ангел и този ще го пропусна със сигурност. А пък щом имаш и ЕДП значи въпроса ти е решен кардинално.

# 169
Той със сигурност ще ми хареса Crazy Въпросът е - трябва ли ми?! Laughing

Ето, densi е на моя страна Hug и ме спасява дори от любопитството да го пробвам. Е, все някога ще го направя, но не им е жизненоважно. Crazy Laughing

# 170
Той със сигурност ще ми хареса Crazy Въпросът е - трябва ли ми?! Laughing

Ето, densi е на моя страна Hug и ме спасява дори от любопитството да го пробвам. Е, все някога ще го направя, но не им е жизненоважно. Crazy Laughing
Е като свършат наличните Angel Laughing

# 171
Хич не ме привличат Angel-ите, даже нямам желание да пробвам. Вчера обилно се напръсках със зеления кристал: много е летен и създава еуфорично усещане, но за съжаление трайността му при мен е малка; имах чувството, че само аз си го усещам.

# 172
О, Бижу със сигурност не ти трябва този парфюм.  Hug bouquet

Зеления Кристал ми е вечен летен. Защо така обаче малка трайност, при мен трае по 6 часа.

# 173
Може би защото все пак е тоалетна вода. Предишния ден разнасях Coco Mademoiselle EDP и го усещах много по-осезаемо.

# 174
  • София
Единственият Ангел, който много ме е развълнувал беше един коледен с доста какаово присъствие. Не помня кой точно беше, но какаото не ми отива и не си го взех - не съм от топлия вълнуващ тип жени Wink

Чакам в началото на другата седмица италианската смокиня на Боди Шоп да си я пръскам смело в тези топли дни. Интересно ми е колко е близо до  Philosykos .

# 175
Аз на тази смокиня и се чудя отдавна, но не я познавам и не ми се рискува насляпо, въпреки приличната и цена. Не ми се трупа просто. Моля те, да споделиш впечатления.
Не очаквам да прилича на Филосикос, за мен той е съвършен.

# 176
  • София
Хич не ме привличат Angel-ите, даже нямам желание да пробвам. Вчера обилно се напръсках със зеления кристал: много е летен и създава еуфорично усещане, но за съжаление трайността му при мен е малка; имах чувството, че само аз си го усещам.

И при мен е така, макар че го пробвах многократно, затова се отказах да го купувам. Peace

# 177
Е като свършат наличните Angel Laughing
Мноооого време има до тогава, ще излезе и следващият Ангел, и може да е по-хубав от Muse!   Crazy

# 178

И при мен е така, макар че го пробвах многократно, затова се отказах да го купувам. Peace

+1

# 179
Аз на тази смокиня и се чудя отдавна, но не я познавам и не ми се рискува насляпо, въпреки приличната и цена. Не ми се трупа просто. Моля те, да споделиш впечатления.
Не очаквам да прилича на Филосикос, за мен той е съвършен.
Прилича на първата артизанска смокиня повече, но не е баш същата. И да, Филосикос е много по-хубав. Аз  не я купих макар че другите ми смокини бяха на привършване. Аромата е доста приятен, доста зелен и е баш за сега, но не трябва да сравнява човек както аз направих  Grinning

Зеления Кристал сигурно е пипан и при мен трайността не е голяма, но е толкова освежаващ че хич не ме интересува дали се усеща от околните. Три чАса днес го усещах със сигурност, после го измих , но ще го засека.

Общи условия

Активация на акаунт