Парфюмни размисли и страсти - 199

• 125 905
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз на тази смокиня и се чудя отдавна, но не я познавам и не ми се рискува насляпо, въпреки приличната и цена. Не ми се трупа просто. Моля те, да споделиш впечатления.
Не очаквам да прилича на Филосикос, за мен той е съвършен.

Със сигурност няма да е същият! Ще споделя, densi

# 181
отчитаме се кой с какво е днес?  Sunglasses
сюблим балкис - вчера сложен на току-що измита коса го усещах с часове, днес изчезна доста бързо

новия Ангел ... ще го пробвам ... някой ден  Grinning
сега нямам муза за него - дори за тест не ме привлича при Т 30+ С

# 182
наистина ли Расаси имат двойник на The one D&G

# 183
# 184
  • Велико Търново
Аз упорито пробвам всеки Ангел, много ми се носи, защото е с изумителна трайност при мен, но просто се душа с него Confused и едно фъс е достатъчно да ме задавя всеки път като го усетя.
Скоро придобих Chanel eau vive, искаше ми да разнообразя след Шанса, който нося всяко лято - ами...Vive не е със същата трайност пир мен, най-много 3 часа при не особено високи температури, като последните...и след това, изкарва една много особена, неприятна нотка върху кожата ми Confused - добре, че взех най-малката разфасовка.

# 185
  • Бургас
Никога не съм харесвала нито един Angel,а най-новия дори нямам желание да го пробвам Wink  Chanel eau vive на моята кожа е много траен,голяма тръпка ми е. Heart Eyes

# 186
  • Стара Загора
Аз днес съм с Ле Парфюм на Ели Сааб и никаква ванилия и "сладникавост" няма при мен, нито ми е задушаващ. Предимно цитруси и бели цветя/жасмин, дори и меда не е осезаем, а като фон, по-скоро като аромат на мед, а не като медена сладост. Много обичам цитруси, а явно и кожата ми добре се спогажда с тях и ги изкарва на преден план. Зеленият Кристал на Шанел дали е пипан не зная, моят е отпреди 2 години, много  любим цитрус и ми е много траен за тоалетна вода, с обилно напръскване го усещам около 5-6 часа.

# 187
  • София

Nishane не е единствената турска компания.Имат СТРАХОТНИ неща , от които Pasion Choco.
Цените обаче не са ниски.Pasion Choco е 160 евро 50мл , но имат и 210 евро 50-ци.
Интересно ми е дали в Турция са по-евтини.

И на мен ми стана любопитно. Мога да проверя, когато имам път натам  Peace

Цяла вечност не съм се разписвала тук, но понеже в коментарите се е появил бранд, за който имам 100% достоверна информация и познания, си позволявам само да кажа, че това е първия за Турция нишов бранд - няма друг  Peace  Цените за целия свят са фиксирани и не са по-евтини в Турция, а ако някой се интересува за повече подробности, с удоволствие ще му отговоря на ЛС  Simple Smile

# 188
Да, аз се интересувам, моля те пиши ми на лични. Hug bouquet

# 189

Nishane не е единствената турска компания.Имат СТРАХОТНИ неща , от които Pasion Choco.
Цените обаче не са ниски.Pasion Choco е 160 евро 50мл , но имат и 210 евро 50-ци.

Цяла вечност не съм се разписвала тук, но понеже в коментарите се е появил бранд, за който имам 100% достоверна информация и познания, си позволявам само да кажа, че това е първия за Турция нишов бранд - няма друг  Peace  Цените за целия свят са фиксирани и не са по-евтини в Турция, а ако някой се интересува за повече подробности, с удоволствие ще му отговоря на ЛС  Simple Smile
И аз това знам, че няма друг. Според мен ако имаш подробна информация можеш да я споделиш и тук, защото все пак става въпрос за парфюми и абсолютно е свързано с форума,  няма да пишеш какви пердета си си купила за спалнята Laughing, така, че пиши - ще е интересно. Да не говорим, че има хора които само четат или такива, които не ползват езици и за тях форума е може би място, където информацията е синтезирана и не се налага да ровичкат и да търсят и да се пънат да превеждат.

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 18:06 от Zozina

# 190

Мисля, че цените им са унифицирани за всички държави.
От няколко месеца има и официален представител за България http://elmarparfum.bg/, където може да се поръчат и мостри, а доста често по празници се правят и промоции. (надявам се, че не звучи като реклама)
Иначе няма как да не споделя, че имах щастието да присъствам на Фестивала на модата и красотата Варна 2016, където бяха официално представени (и раздавани безплатни мостри разбира се  Crazy), като освен 16-те основни аромата успях да тествам и новите Hundred Silent Ways Nishane и Fan Your Flames , които за мен може би са най-доброто от цялата серия. Като всяка парфюмна линия има аромати, които определено не бих могла да нося, като силно подправковия Spice Bazaar, а наскоро бях споделила мнения за летните им аромати, които определено са добри попадения - Boszporusz, Wulong Cha и един любимец Ambra Calabria.

+1 Много ми харесаха  Fan your flames  и  Hundred silent ways. Страхотни са. За първия очаквах, че ще ми хареса, но  вторият ме изненада. Pasion choco  и Ambra Calabria също са много добри. Не съм пробвала много неща на марката, очаквах че са по -скоро арабски композиции, но те се оказаха доста европейски, или поне тестваните от мен.

# 191

Цяла вечност не съм се разписвала тук, но понеже в коментарите се е появил бранд, за който имам 100% достоверна информация и познания, си позволявам само да кажа, че това е първия за Турция нишов бранд - няма друг  Peace  Цените за целия свят са фиксирани и не са по-евтини в Турция, а ако някой се интересува за повече подробности, с удоволствие ще му отговоря на ЛС  Simple Smile
И аз това знам, че няма друг. Според мен ако имаш подробна информация можеш да я споделиш и тук, защото все пак става въпрос за парфюми и абсолютно е свързано с форума,  няма да пишеш какви пердета си си купила за спалнята Laughing, така, че пиши - ще е интересно. Да не говорим, че има хора които само четат или такива, които не ползват езици и за тях форума е може би място, където информацията е синтезирана и не се налага да ровичкат и да търсят и да се пънат да превеждат.

И на мен би ми било интересно да науча подробности за тези аромати.  Peace

# 192
" Не съм пробвала много неща на марката, очаквах че са по -скоро арабски композиции, но те се оказаха доста европейски, или поне тестваните от мен. "

Те мисля, че се правят от френски и британски парфюмери...

# 193
" Не съм пробвала много неща на марката, очаквах че са по -скоро арабски композиции, но те се оказаха доста европейски, или поне тестваните от мен. "

Те мисля, че се правят от френски и британски парфюмери...

Jorge Lee,ако не бъркам, но не мисля че едното пречи на другото....

# 194
  • някъде под слънцето...
Днес с прискърбие установих, че и последния магазин с бабички, в който намирах неоткриваеми съкровища вече е само история.Кризата унищожи много голяма част от кварталните парфюмерии   които много  десетилетия,  наред са били семеен бизнес.Парфюмерии в които можеш да си купиш от душ гел през лосиона, пудрата,  сапуна, афтършейфа и парфюма за коса  на даден парфюм .Както и да пробваш чистите парфюми и да се насладиш на красивите им шишаренца кристал Лалик или Бакара.Да сравниш парфюми пуснати през различни години на пазара и да усетиш кал е еволюирал определен парфюм С две думи да се потопиш в морето от аромати и да не ти се излиза от там..
В големите вериги няма и помен от стари реликви, Всичко, което се спира се изтегля..Само реформулации...

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 21:57 от sl

Общи условия

Активация на акаунт