Парфюмни размисли и страсти - 199

• 127 869
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • София
А две добри думи за Rosabotanica Balenciaga има ли? Много ме интригуват розово-зелените нотки в него и препратките към Роуз Икебана. Hug Heart Eyes Hug

Тествала съм го няколко пъти и не намирам кой знае колко общо с Роуз Икебана, който имам.Rosabotanica ми е главоболна роза, неприятна, нахална, силна, тип някогашно мускалче, докато Роуз Икебана е подчертано зелен при мен, почти нерозов /т.е. розата не я отразявам никак/ и много изпипан, изтънчен и класен дамски аромат.

# 286
  • Чукарландия
Благодаря, veka! bouquet
Хич да не го мисля тогава. Иска ми се нещо близо до Роуз Икебана, но сравнително по-бюджетно. Хич не съм проста, нали? Joy

# 287
Фрагрантика дава като най-близък Кели Калеш, но на мен ми е невъзможно да го нося, заради дразнещата нотка - може би комбинацията на кожа с тубероза я докарва, не знам. Но пък някои го намират красив  Peace

# 288
  • Чукарландия
Аз също не понасям Кели Калеш - върху мен стои... даже не стои, а крещи отвратително. Sick

# 289
По-добре прежали повече средства и вземи малко от Икебаната  Peace Заслужава си, наистина е много изпипан парфюм  Heart Eyes

# 290
  • Варна
Относно предложенията за подарък, зависи доколко получателят е парфюмен фен (зомби  Mr. Green). Ако се купи някакъв немасов бранд (за непросветените Van Cleef & Arpels нищо не говори) в този случай може и да не се оцени подобаващо.
Аз не съм от пристрастените, но съм много любопитна и с огромно желание да опозная, опитам и науча повече...
Нямам много време да пиша, но само ще спомена, че съм очарована! За пръв път пробвам нещо от Mancera и по-точно Wave Musk, нямам търпение да проуча още!

Толкова бяхте мили с предложенията, ще пиша по-късно и за останалите проби - Escale a Portofino Christian Dior, Ninfeo Mio Annick Goutal, Annick Goutal Eau D´Hadrien, Chanel Chance Eau Fraiche, Chanel No.19, Tom Ford Black Orchid.

# 291
  • Чукарландия
По-добре прежали повече средства и вземи малко от Икебаната  Peace Заслужава си, наистина е много изпипан парфюм  Heart Eyes

Да, познавам го. Мнооого е добър! Heart Eyes

# 292
Къде се намира в София?

# 293
Относно предложенията за подарък, зависи доколко получателят е парфюмен фен (зомби  Mr. Green). Ако се купи някакъв немасов бранд (за непросветените Van Cleef & Arpels нищо не говори) в този случай може и да не се оцени подобаващо.
Аз не съм от пристрастените, но съм много любопитна и с огромно желание да опозная, опитам и науча повече...
Нямам много време да пиша, но само ще спомена, че съм очарована! За пръв път пробвам нещо от Mancera и по-точно Wave Musk, нямам търпение да проуча още!

Толкова бяхте мили с предложенията, ще пиша по-късно и за останалите проби - Escale a Portofino Christian Dior, Ninfeo Mio Annick Goutal, Annick Goutal Eau D´Hadrien, Chanel Chance Eau Fraiche, Chanel No.19, Tom Ford Black Orchid.

Doris е права, че трябва да се заложи на нещо по-познато като име. Chanel, Dior etc. или това:
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Black-Opiu … lanche-34503.html
и производните му.

# 294
  • Чукарландия
Къде се намира в София?

Мисля, че го няма в София. Момичетата си го поръчват от чужбина.

# 295
По-добре прежали повече средства и вземи малко от Икебаната  Peace Заслужава си, наистина е много изпипан парфюм  Heart Eyes
Къде се намира в София?
Не се намира в София май. Една парфюмна фея ми го донесе от чужбина  Flutter

Едновременно сме писали с BBeLLa  Peace

# 296
Къде се намира в София?

Мисля, че го няма в София. Момичетата си го поръчват от чужбина.
Благодаря  Hug и на фата  bouquet
Още не съм обиколила местните парфюмерии, но като че ли не се предвиждат големи изненади.

# 297
  • Бургас
А две добри думи за Rosabotanica Balenciaga има ли? Много ме интригуват розово-зелените нотки в него и препратките към Роуз Икебана. Hug Heart Eyes Hug
Аз пък мога да кажа добри думи и за двете Ботаники - много добри парфюми са, особено първообразът Флоработаника. Там розата е по-силна и нахална, много зелена, има карамфил, пак зелен и мента. Името отлично се слива с аромата. Вярно е, че не всеки би го харесал, но това не прави парфюма по-малко добър.
Розаботаника е по-мек вариант. Розата отново е зелена, но не е толкова силна като в първообраза. Има и лека сладост. Предполагам, че този би допаднал на повече хора. Наистина има нещо от духа на Hermes и прилича повече на тяхно творение, което пък от друга страна прави аромата малко по-безинтересен, поне за мен  Wink За съжаление не познавам Роуз Икебана и не мога да сравня обективно. Обичам и Кели Калеш, при мен е много тих, елегантен и интересен аромат, никакви драни животни и други подобни  Laughing
Ковачева, прекрасно описание на Лалик Сатин  Heart Eyes Ще накараш много хора да го пробват.  Wink Много си го обичам аз, той е един от "най-удобните" ми аромати, заспива ми почти винаги и ме кара да се чувствам в "свои води".Heart Eyes Купих го преди време, без да го познавам, а от самото начало имам усещането, че винаги е бил с мен. Grinning

# 298
  • Чукарландия
Ковачева, прекрасно описание на Лалик Сатин  Heart Eyes Ще накараш много хора да го пробват.  Wink Много си го обичам аз, той е един от "най-удобните" ми аромати, заспива ми почти винаги и ме кара да се чувствам в "свои води".Heart Eyes Купих го преди време, без да го познавам, а от самото начало имам усещането, че винаги е бил с мен. Grinning

Ковачева е виновна! Heart Eyes
Толкова е сладкодумно-парфюмна, че даже вече го отгърмях насляпо! Mr. Green

# 299

Ковачева е виновна! Heart Eyes
Толкова е сладкодумно-парфюмна, че даже вече го отгърмях насляпо! Mr. Green

Hug Не е лесно да си парфюмно зомби  Joy

Общи условия

Активация на акаунт