Парфюмни размисли и страсти - 199

• 127 864
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Франция
kovatcheva, сега ще трябва да го търся пак, за да го яздя и аз и да съм сигурна, че не изпускам любовта на живота си  Mr. Green
Макар че по-важно ми е, че сме се оказали на едно мнение.  Simple Smile
Сега следва да открием парфюм, който и двете да харесаме. Пробва ли вече Chanel Boy?  Simple Smile

# 436
  • София
- Харесва ми, много даже! Обаче го виждам на Лазар Ангелов, а не върху теб. Mr. Green

Да не мислите че знам, кой е Лазар Ангелов, затова извадих телефона да питам гугъл  Mr. Green
Абсолютно те разбирам!  Simple Smile
Хехе, пък и аз не знаех до скоро, кой е Лазар Ангелов, докато не ме светна синът ми (16,5г) наскоро, че това е новият фитнес гуру/идол на съвременната младеж. Даже книга за лятото си купи моят син -"Тайната на коремната преса". За скромните 60стр/36лв.  newsm78 #Crazy ooooh! Нищо не знаете вие! Joy hahaha hahaha Joy

Момичета, чета ви с голям интерес и внимание, нищо че не пиша тук! bowuu bouquet

Да питам сега и при вас ли Теракотата на Герлен (за която мило и драго давах! ooooh!) се изпарява от воле! Ей, толкова парфюм не съм пръскала за сумарно 6 месеца върху себе си интензивно, както тези 8 дена на морето с този парфюм! ами няма го за има няма и 30 мин. Не го усещам, и това е! #Cussing out #2gunfire

# 437
  • Бургас
Теракотата я нямам,обаче съм я пробвала с хубави пръски многократно ,адски е нетрайна и на моята кожа.

# 438
kovatcheva, благодаря ти много за предложението Hug. ще се тества и този ветивер на Зара, само да се сетя,  къде имаха магазини освен в мол Сердика.
Другият, старомодният и тъжен ветивер явно няма да го бъде, след твоето описание не ми предизвиква интереса да го търся. bouquet

# 439
Копче,при мен Теракота е по-трайна зимата  ooooh! Макар и сега да си я ползвам с удоволствие  Heart Eyes

# 440
Да, Копче няма я дълго Теракотата. На влага пък съвсем.

# 441
  • София
Ама пък е толкова прекрасен  Heart Eyes

# 442
Ама пък е толкова прекрасен  Heart Eyes
Повече от прекрасен- винаги го отбелязват като съм с него.

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 20:47 от densi

# 443
Момичета направихте ме щастлива с вашите отговори.Да
Ели, харесвам Dior Bois d'argent  ,а   L’Ambre des Merveilles Hermes точно, не ми допада особено.Ура.Веднъж и аз да улуча нещо от раз .kovatcheva вярно е ,че си падам по парфюми които" не са за пред хора",но обрани,елегантни също обичам,стига да са нещо особено,различно.В събота ще докладвам как сме се спогодили с Бойс ди Ирис-а.Тези дни карам с един боди лосион, който една симпатична девойка ми предложи в Сефора.Най смешното е ,че освен за тяло, е за лице и коса(като балсам се ползва).Излизаш от банята и мажеш наред.Аромата обаче е много секси,точно за жегата.Цяло лято не можах да си намеря парфюма.Тръгнах с големи очаквания към островната вода на Криид,но нещо кокоса ме дразнеше в жегата и сега я карам на боди лосиони. Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 21:41 от kabo6ar

# 444
  • при морето
Моля за описание на Van Cleef & Arpels Cologne Noire
И той ли е така тих като Ириса,и дали е добър като трайност,че много го мисля от две проби преди няколко дни newsm78

# 445
  • София
Да питам сега и при вас ли Теракотата на Герлен (за която мило и драго давах! ooooh!) се изпарява от воле! Ей, толкова парфюм не съм пръскала за сумарно 6 месеца върху себе си интензивно, както тези 8 дена на морето с този парфюм! ами няма го за има няма и 30 мин. Не го усещам, и това е! #Cussing out #2gunfire
Такава е Теракотата след реформулацията, да. Иначе старата си беше желязна, от две пръскания се носи на облаци и трае, докато не се изкъпеш.

# 446
  • София
kovatcheva, благодаря ти много за предложението Hug. ще се тества и този ветивер на Зара, само да се сетя,  къде имаха магазини освен в мол Сердика.
Другият, старомодният и тъжен ветивер явно няма да го бъде, след твоето описание не ми предизвиква интереса да го търся. bouquet
Еми, Зара има на Витошка срещу Съдебната палата. Иначе традиционно в дъ Мол, което на теб ти е далечко. Peace

А за Теракотата си мислех, че вие имате някакъв трик да пръскате повече и на повечко места за да остане върху кожата. Joy hahaha

# 447
kopche, благодаря! Не съм обърнала внимание на тая Зара, а често минавам от там. Embarassed
Има ли още отзиви за Сатена на Лалик, че ми стана интересен? Някой друг да го е тествал?

# 448
Моля за насоки - търси се парфюм за подарък на мъж на около 60, да не е акватичен, по-скоро ориенталски,  присъствен, може да има тютюн. Бюджетът е до 40 лв, ще се радвам на всякакви предложения  Hug

# 449
kopche, благодаря! Не съм обърнала внимание на тая Зара, а често минавам от там. Embarassed
Има ли още отзиви за Сатена на Лалик, че ми стана интересен? Някой друг да го е тествал?
Еми, Зара има и в Парадайз център.

Общи условия

Активация на акаунт