"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 107 035
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Фериде си продаде апартамента на Ейлюл заради Йълдъз и нейния еротичен запис.  Laughing Мисля,че така беше.Нали даваха Ейлюл да се шири в апартамента и.
Въпросът е защо Ейлюл прибра свекърва си в къщата, а не и даде апартамента, да живее там, като няма къде да живее?Защо трябваше да рискува да разбере какво правят тя и адвоката с Тунч.И защо не закарат Тунч в бившия му апартамент, като излезе от болницата?Недомислици.

# 331
 newsm78 не се бях замисляла newsm78

# 332
Не я е изпратила да живее в апартамента може би за да не се усъмни Зюхре че Ейлюл крие нещо.все пак се предполага че тя живее в имението сама,а не с оня нескопосания Алпер.

# 333
  • Край ''синьосиньото синьо море''
А бе туй Севги и прилежащото ѝ стадо мисирки, и един тъпак (Умут), дето се мисли за голямата работа и много ги разбира нещата, и е една мутра почти...Как не се сетиха един път да попитат тоз Шахин какво работи и от къде има пари да носи торби с продукти чат-пат.... newsm78 Naughty
В това отношение новата сОпруга е по-чевръста....светна ѝ лампата, че Шахо играе игрички... Mr. Green

# 334
Е те нали го дадоха,че като е при тях си сменя палтото с едно по овехтяло...
Нали се води пенсионер,та от там пълни чантите...

# 335
A парите за трансплантацията от къде ще дойдат....И те от пенЦията  Joy
Тъпите шматки не вдяват елементарни неща... Mr. Green

# 336
Може операцията да е по здравната каса.  Joy Joy Joy

# 337
Може операцията да е по здравната каса.  Joy Joy Joy

Тъй,тъй......като нищо....само гледай!!! Joy Mr. Green Mr. Green
Явно у съседите дават пенсия на затворници....''прослужено време в пандиза''... Mr. Green
Ама тя ще да е дебела, за да покрие около $150 000...Ммм даммм!!!! Thinking Mr. Green
Смятай колко шалвари трябва да ушие Севгито и колко ''парфУми'' да продаде Кадерката... hahaha Joy

Последна редакция: пн, 29 авг 2016, 19:44 от susy

# 338
Ееее момичета мисля, че много задълбавате в размисли... абе гледайте си филма или не го гледайте. Това е филм все пак, не е нужно всичко да е 1:1 с действителността. Ама кое, ама как, ама защо... Излишно е на всяка страница да се плюят я сценаристите, я артистите...
Много момичета от предишните теми спряха да коментират тук точно заради това. Айде моля ви се спрете се вече с мислите!
Ако не ви харесва филма спрете да го следите и работата е 6точки

# 339
  • София
Ееее момичета мисля, че много задълбавате в размисли... абе гледайте си филма или не го гледайте. Това е филм все пак, не е нужно всичко да е 1:1 с действителността. Ама кое, ама как, ама защо... Излишно е на всяка страница да се плюят я сценаристите, я артистите...
Много момичета от предишните теми спряха да коментират тук точно заради това. Айде моля ви се спрете се вече с мислите!
Като не можем да коментираме, защо ни е да го гледаме?То това му е хубавото, да се коментира.Аз заради тези забрани, да се изказва различно или критично мнение, бях зарязала турските за няколко години и минах в друга тема, където всеки може да си каже и мнението и критиките.Бях забравила, че в турските теми е или добро или нищо, като за починал.Не може всичко да е цветя и рози.Аз и тоя не бих гледала, ама го дават между двата други.

# 340

Ееее, сега пък ''не сме харесвали филма''....Ами нали го гледаме.... Simple Smile А че това ни кара да МИСЛИМ, какво лошо.Не сме дебили, все пак, да гледаме цветни картинки...А ако на някого не му се разсъждава,
ами негов избор!!! Simple Smile Или да обсъждаме ''английския ластик'',''мусаката с патладжани'' или ''пюрето от моркови'' каквото всъщност правим, докато гледаме ''Прости ми''  Joy
Като ''спрем с мислите'' няма да има тема, нали??? Thinking

Последна редакция: пн, 29 авг 2016, 23:57 от susy

# 341
Аз се забавлявам с коментарите. Все пак обсъждаме филма, не обсъждаме нещо друго.  Peace

# 342
На мен са ми забавни именно тези коментари тук  Hug Не е ли това и целта на темата? Гледаме серията и тук си коментираме глупостите, които са ни направили впечатление. Какво толкова?

Ако целта на темата е да превъзнасяме Севгито, Кадер и Шахин по-добре още сега да се отпиша.  Tired

# 343
На мен са ми забавни именно тези коментари тук  Hug Не е ли това и целта на темата? Гледаме серията и тук си коментираме глупостите, които са ни направили впечатление. Какво толкова?

Ако целта на темата е да превъзнасяме Севгито, Кадер и Шахин по-добре още сега да се отпиша.  Tired
+1

# 344
Ако човек гледа внимателно и следи развитието на събитията и поведението на героите, наистина ще открие големи абсурди. Ако търси логика ще открие куп противоречия. В такъв случай някой би казал - много следиш моабета. Щото не е ли това целта на такива сериали - моабет да става. На мен ми е интересно какво ще измислят в поредния епизод, за да объркат още повече нещата. Този започнах да го гледам от момента, когато Фериде опитваше да убеди всичките Козан барабар с Ейюл, че не била спала с еди кой си. Мислех си, то скоро ще се изяснят и филма ще свърши. Да ама не. Май от тук ми светна, че е от типа на "Дързост и красота".  От тогава не се надявам да приключи, нали всеки ден се случва нещо ново, събитията се развиват и никога не приключват окончателно. Както в живота. Като се замисля, много абсурди има в реалността край нас, но какво да се прави.

Общи условия

Активация на акаунт