"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 966
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
И сам войнът е войн!  Joy

# 451
  • София
Първо си помислих за Севгито, но после се сетих, че в една серия, която погледнах и тя умря.

# 452
Навън съм, с бебето и количката и с глас се смея. Цяла сутрин си говорим за умрели.  Joy Joy Joy Joy

# 453
  • София
Навън съм, с бебето и количката и с глас се смея. Цяла сутрин си говорим за умрели.  Joy Joy Joy Joy
Ние каква вина имаме,че сценаристите си изтребват героите? Joy

# 454
А този новият , който ще е с Бахар Saim Karakale( името е на актьора), нямаше ли да замества Кемал? Бях чела на едно място , че всъщност Кемал е жив , но си е правил операция след пожара и затова изглежда различно. Но никой не знае , че е жив и се е върнал да отмъщава.
А какво става с Елдъз ? А когато даваха сцената на гробищата имаше 4 гроба- на Тунч, Кемал , Ферман и ?
Много оплетена стана историята  Laughing

# 455
prosti_Mi, и аз търсех да разбера на кого е 4тия гроб.
Нали в 5 сезон умря и Рейхан, ама пък тя не е от семейството, останах с впечатление, че така са ги наредили.
Това, че Кемал ще си прави операция пластична и всъщност е жив и аз съм го чела, но не мога да преведа всички обяснения на админа.  newsm78
Също попаднах и на информация, че Йълдъз или Хасрет, даже не разбрах коя - имала син. Какво става с дъщерята на Ферман, пак не се знае. online:) ми беше казала, че е чела, че по страницата се спекулира, че Елиф (оная, дето щеше да се омъжва за Умут) е дъщерята. Но не се знае.
Вчера нищо не дадоха и за Махир - мъжът на Кадер, нито за майка му.
Наистина пак го завъртяха здраво.
На мен лично 5 сезон ми беше много интересен, случиха се много обрати.

# 456
  • София
Лека -полека първоначалните герои и замисъл изчезват, актьори напускат, това не е ли знак,че им е време да приключват, а не да си изсмукват от пръстите нови отмъстители?

# 457
И аз мисля, че одавна трябваше да приключат. Миналият сезон, докато на Мерт Алтънъшък още не му беше писнало. Ще стане като в "Малката булка", за там четох, че историята като се повторило и индийците се размърмоили и рейтинга паднал.
Сега пак потърсих, еми навсякъде админа пише, че Кемал е умрял.
Не вярвам, то каквото и да направят наистина вече няма да е същото.
Писва им сигурно да се снимат 5-6г. и да е едно и също.
То реално после идва друга прислужница да забременявала от Ферман (в 5 сезон), показват на Ферман майка му, някъв син май се появява на Осман (Мурат) той се влюбва в прислужницата, на Фериде бащата, на Тунч бащата, на Инджи бившия, все някви такива ги измислят.
Мисля, че сами ще се закопаят.

# 458
Охо вие колко сте напред, половината от имената не ми говорят нищо. Аз гледам сериите , които дават по нова и от време на време гледам тези , които дават в Турция , но нищо не разбирам на турски Laughing
Както JonyBonboni каза трябваше да свърши преди Мерт да се беше отказал .
P.s. Аз в началото мислех , че дъщерята на Ферман е Кадер , щеше да интересна развръзката при положение , че тя беше влюбена в него.

# 459
P.s. Аз в началото мислех , че дъщерята на Ферман е Кадер , щеше да интересна развръзката при положение , че тя беше влюбена в него.
Охоооо, те само това не бяха измислили  Laughing Joy Joy hahaha

# 460
 Grinning
В "Теленовелас Новини"  прочетох, че снощи 19.09. е започнал 6 сезон на "Прости ми!"
Получил е най-ниския рейтинг от всички сериали -1:58 % ....
На мен ми омръзна отдавна,но поглеждам отвреме навреме! Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 14:21 от vera17

# 461
охххх  Grinning кажете в тази серия дали ще стане заветната среща с татко Шахин  hahaha и двете жени? Не издържам вече на напрегнатото очакване.
А тази Шебнем какво бедро е показала  ooooh! Не и ли е много късо рокльето  hahaha

# 462
охххх  Grinning кажете в тази серия дали ще стане заветната среща с татко Шахин  hahaha и двете жени? Не издържам вече на напрегнатото очакване.
А тази Шебнем какво бедро е показала  ooooh! Не и ли е много късо рокльето  hahaha

Май няма да е сега.

# 463
  • София
Защо ли късмета винаги е на страната на лошите?Или просто сценаристите така предпочитат, да задържат вниманието.

# 464
За задържане на вниманието е  Grinning Как иначе ще цъкат хиляда епизода?

Шахин как заключи любимата  Joy Голям хитрец е той.

Общи условия

Активация на акаунт