"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 969
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Мале чак ме хваща жал за Шебнем.  Rolling Eyes
Дотук са много странни образите на Джесур и Инджи. Само ядат и пият в голямата къща и мислят за пари. Щях да напиша, че са навлеци, после се сетих, че много малко хора в този филм ходят на работа. Козан никой не ги знае фалирали ли са, не са ли. Ферман е от богат род. Берат има дърта бабишкера за любовница, Умут и Кадер работят. Нали веднъж Шахин я закара на работа за първият работен ден. Въобще, всички са класни богаташи.  Joy

# 436
  • София
Мале чак ме хваща жал за Шебнем.  Rolling Eyes
Дотук са много странни образите на Джесур и Инджи. Само ядат и пият в голямата къща и мислят за пари. Щях да напиша, че са навлеци, после се сетих, че много малко хора в този филм ходят на работа. Козан никой не ги знае фалирали ли са, не са ли. Ферман е от богат род. Берат има дърта бабишкера за любовница, Умут и Кадер работят. Нали веднъж Шахин я закара на работа за първият работен ден. Въобще, всички са класни богаташи.  Joy
Кога работят бе?Аз само секретарката съм я видяла да работи и домашната помощница.Другите вдигат скандали или се опъват по диваните.

# 437
  • София
А бебето само ли го оставиха?

# 438
Тъкмо влизах да пиша и аз това ама Кадер се сети .  Joy

# 439
  • София
Какво стана, че ми е без звук и пропуснах да гледам.

# 440
  • София
Изтича ха всички при Кемал и забравиха бебето само.

# 441
  • София
Изтича ха всички при Кемал и забравиха бебето само.
Аз питах на Кемал какво му стана, пак сърцето ли?

# 442
Какво стана, че ми е без звук и пропуснах да гледам.
Тайна, нищо общо взето. Кемал заспал и забравил кюмбето да гори, а Бахар се събуди, нещо я жегнало и отиде да го види, един вид предчуствие.
Не сърцето, нагълтал се с дим.

Тая пък Шебнем, сляпа, милата. Явно много обича Шахин, щом всячески отказва да повярва какъв е брадатия козел.  Joy

# 443
  • София
Мерси, Джони Бонбони.

# 444
Здравейте момичета! Чета ви редовно от доста време , но така и не се включвах. Искам да попитам някой, който разбира турски гледал ли е новата 1013 серия? Може ли да разкажете накратко . Ето линк към официалния канал на Прости ми в YouTube и последната серия https://www.youtube.com/watch?v=sS78fZ88CiY

# 445
Аз гледах оттук-оттам. Тъжен ми се струва епизода, 6ти сезон започва без Кемал - умрял.
Чета два дни коментарите на турските зрители в страницата във фейсбук - никак не са доволни. Всеки втори коментар е да върнат Кемал, как така умрял, какъв ще е тоя филм без него и т.н. Понякога админа отговаря, че Мерт Алтънъшък е напуснал сам и те няма какво да направят. Няма как и да го върнат чрез друг актьор, щяли да го запазят като идентичност, спомени, преживявания, болката на Бахар и т.н. Един даже беше написал, че баба му много страдала, а админа му отговорил "съжалявам за баба ти, обичам те"   Joy Joy Joy
И Ферман е умрял. Действието се развива 6 месеца по-късно от края на 5 сезон.

# 446
  • ГО
Този филм ми напомня на един виц, дето учителката викала на децата, че отличниците отивали в Рая, а двойкаджиите - в Ада, а едно дете попитало госпожата, дали някой завършвал жив.  Joy
Та и тук така - някой жив остава ли накрая на филма?

# 447
Оф майтап ли е.
Кюршат умря, Хандан се самоуби, оня Метин в болницата и той издъхна, по-натам Шахин УЖ умира, но после възкръсва.
Джесур убива Берат, в 5 сезон убиват Джесур (в реалния живот започва да се снима в някаква нова продукция със съпругата на Мурат Данаджъ (дженката)), после Кемал има бебе от Инджи, но и бебето и Инджи умират и те.
Тунч умира в 4ти сезон. Ейлюл си заминава с новият съпруг и баща й, а 6 сезон директно започва без Кемал и Ферман.
То заприлича на психо-кримка с елементи на любов.  Joy

Оо забравих, в 5 сезон и Фериде умира за около две седмици, но се оказва жива.
Кой знае колко умрели ще срещнем.
Кадер ще се омъжи за Саит, оня ще отмъщава заради Лейля, но Кадер ще го убие.  Joy Joy Joy

Забравих за Едибе и Деря, и те умряха.

# 448
  • ГО
И Бахарката уж умира. Нали се хвърля от един строеж. И любовницата на Ферман умря.
Имаше и още умрели, ама не помня вече.

# 449
  • София
Да не стане филма "Мемоарите на единствения оцелял"?

Общи условия

Активация на акаунт