"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 983
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Кога ще се разбере, че Шахин има друго семейство? Така се зарадвах като днес дадоха сцените, а то се оказа, че сънувал.

# 421
  • София
Кога ще се разбере, че Шахин има друго семейство? Така се зарадвах като днес дадоха сцените, а то се оказа, че сънувал.
И аз се зарадвах предварително...  Confused Много ми е интересно как ще остане при Севгито и Кадерката, какво ли ще лъже и маже.Аз на тяхно място не бих повярвала и думичка,дори и да е истина, след толкова гадни лъжи и тормоз.

# 422
Ей тоя Шахин бе, голям играч. Как пък все така става, че не могат да го хванат в крачка. С нетърпение чакам да видя как ще реагират Севгито и Кадер, като разберат каква е истината. Бахар и тя не знае какво иска и на кого по-напред да угоди. Много ми харесват Омут и Лейля-много им се радвам.

# 423
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Три фронта се откриха срещу Шахин...Кемал, Джесур, Берат....  newsm48
Дано поне един успее да го box

# 424
Да, ще стане интересно. Ще видим - сигурно Джесур ще иска да навреди на цялото семейство. Берат пък обича Бахар, а Кемал, милият, къде е попаднал.  ooooh!
В понеделник започва 6ти сезон, силно се надявам да са последните 200 серии.

# 425
Лееллеее  hahaha ма тоя Шахин голям любовник, големо чудо  Mr. Green Лежа в болницата, едвам ходеше, то болки, то страшни неща, а след два дена го раздава любовчия с младата си булка.
 Joy
Бахар е не голяма бяла птица, а направо тъпа патка. Щяла да играе номера на Кемал.  ooooh! Много гадно постъпи с него, много. А в крайна сметка ще запази ли бебето?

# 426
  • София
Аз пък напоследък се моля, нещо друго да пуснат по това време,че тоя филм ми писна.

# 427
  • Varna
Образа на Бахар много смотан! Кемал хиляда неща направи за нея, а тя му няма доверие, а вярва на Шахин Shocked, когото не приемаше изобщо в началото, като се появи. Тези серии са направо безмислени! Нищо не се случва и разтягат само едни и същи"локуми".  Търсих преведени серии с bg sub, но не намерих. Нямам вече нерви да ги гледам и даже превъртам освен рекламите и сцени от филма.

# 428
Хубаво де, на мен ми се губи нещо идеята как така Шебнем млада, красива и богата обича толкова тоя брадат старчок, че и направо е като омагьосана? За него ясно - с нея е за пари, но тя какво му е захаресала толкова?

# 429
Хубаво де, на мен ми се губи нещо идеята как така Шебнем млада, красива и богата обича толкова тоя брадат старчок, че и направо е като омагьосана? За него ясно - с нея е за пари, но тя какво му е захаресала толкова?

Онуй в гащята сигурно.  Joy Joy Joy

# 430
# 431
     Здравейте!  Hug

С малко закъснение да сложа резюмето на следващите епизоди.  Embarassed Някои от тях вече минаха по Нова тв.
Скрит текст:

Край на играта в "Прости ми", Шебнем разкрива Шахин

Облаците, които са надвиснали над героите от сериала, започват да се разсейват. Шебнем разкрива тайното семейство на Шахин и най-накрая получава дългоочакваното възмездие.

Кемал прави опит да се разведе с Бахар, но тя отказва да подпише документите. Вместо това, се връща у дома и му обещава, че ще се подложи на операция чак след раждането на дъщеря им. Кемал, обаче, разбира, че лъже и решава да я накаже като й вземе Юсуф. След избухналия скандал, Бахар признава, че е съгласна да се разведе, но е категорична, че няма да му даде детето.

Севги вижда колата на Шахин пред къщата, която Берат й показва, но Кадер замазва положението. Тя твърди, че тук живее неизвестният благодетел, който е помогнал на Шахин и без да иска проваля плановете на Берат да го разобличи.

Джунейт заплашва Расим заради Фериде, а Тунч постига целта си да ги скара. По негова поръчка Расим открива Дилек и той злорадства, че е дискредитирал Джунейт като човек, който отказва да подкрепи любимата си в издирването на жената.

За да излезе от дома си Шахин упоява Шебнем и Инджи. В болницата обаче откриват следите от опиата в кръвта на Инджи. За да заблуди и двете, Шахин им казва, че погрешка Инджи е взела от неговите лекарства. Но Шебнем започва да се съмнява, че сестра й отново се е върнала към наркотиците

След няколко дни Джесур е освободен от ареста и отива при Шебнем. Той разкрива на сестра си, че Шахин я мами и дори я отвежда в дома на Севги. За съжаление, точно в този момент никой не е вкъщи и тя не му вярва.

Шебнем вижда как съпругът й тайно се измъква от дома им и го проследява до къщата на Севги. Малко по-късно се среща с Кадер, която й казва, че името на баща й е Шахин. Разбрала за двубрачието на съпруга си, тя побеснява. Заплашва, че ще го изобличи, ако не си признае истината.

Шахин се оправдава, че иска само бъбрека на Бахар и бракът му със Севги е фиктивен. Лекар му съобщава, че Кемал и Бахар са намерили начин да се лекува, без да е необходимо, да се оперира младата жена. Кемал заминава да уреди лечението му, но Шебнем го заплашва, че ще убие Севги, ако не се раздели с нея.

Влюбените гълъбчета, преди да лъсне голямата опашата лъжа на двуликия Шахо...  Joy Joy Joy

# 432
  • София
Днес хванах как и викаше с цялата си наглост:Повярвай ми, не съм ти изневерил! Joy

# 433
Еми да, той не й е изневерил. Той просто намери предната си съпруга.  Joy
Чакайте, сега загрях нещо. Щом предстои Шебнем да разбере за Шахин и децата му как тогава Бахар ще чисти в дома им? Нима Шебнем знае, че е наела дъщеря му?
Ще стане интереснооо.
Гледах едни странни сцени, в които Шебнем отива при Севги и там я посрещат с Шахин и беше много неловко.  Joy
Сигурно това е част от разкритието.
Афродита, благодаря.  Hug

# 434
Току що пуснах Нова, за да гледам серията  ooooh!

И установих, че сме събота  Tired

Общи условия

Активация на акаунт