"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 989
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Хаха това Севгито със забрадката ли е?  hahaha

Laughing Една - две страници по-назад има и снимка на участниците и тя и там е със забрадка, което мнооого ме учуди. Защото бях видяла една нейна снимка. Но като тези тук, не бях видяла. Наистина е много хубава и много щура. Всъщност чертите й си личат и в сериала. Нищо, че е със забрадка. Но понеже прави и едни физиономии злобарски и се загрозява. И на походка го докарва, полуприведена...

# 406
Бахар хваща Шахин и Шебнем в една хотелска стая заедно.вдига голям панаир,но след това си мълчи пред Севги и Кадер.Все едно нищо не е станало.
В кой епизод става това?Бахар дала ли си е бъбрека вече

# 407
  • Бургас
Бахар не си дава бъбрека.май намираха донор но не е Бахар.

# 408
Бахар не си дава бъбрека.май намираха донор но не е Бахар.
А Инджи кога се запознава с Кемал?

# 409
Бахар хваща Шахин и Шебнем в една хотелска стая заедно.вдига голям панаир,но след това си мълчи пред Севги и Кадер.Все едно нищо не е станало.

Мисля че това се случва някъде в около 560ти епизод,някъде в тях епизоди е,даже понабива малко и Шебнем.Тогава и Севгито е вече бременна,не разбирам турски но мисля,че това и е драмата тогава.Но дали ражда бебето и как разбират двете с Кадер що за човек е Шахин ми е мн интересно.Ако някой знае нека сподели.

# 410

Мисля че това се случва някъде в около 560ти епизод,някъде в тях епизоди е,даже понабива малко и Шебнем.Тогава и Севгито е вече бременна,не разбирам турски но мисля,че това и е драмата тогава.Но дали ражда бебето и как разбират двете с Кадер що за човек е Шахин ми е мн интересно.Ако някой знае нека сподели.
  Когато имам време, аз също гледам оттук-оттам малко напред и за късмет улучих точно този епизод (572 оригинален, ако не ме лъже паметта  Embarassed)
Скрит текст:

Шахин беше купил малка кола за глутницата Каяджан, демек за "Севги & отрочета".  Joy В това време дойде Бахар с бебето и започна да мята гневни погледи към баща си (изглежда вече е знаела за Шебнем, но си е траела), ала само   ...насаме. Квичаща от радост, СевгитУ накичи новата придобивка с някакви кичозни джунджурии и тримцата - тя, Шахин и Кадер се понесоха на разходка с возилото.
   В тяхно отсъствие пристигна Шебнем, явно решена да сложи край на театрото на Шахин и въпреки енергичните усилия на тъпата Бахарка да я изгони, се заключи в стаята на Кадер, където беше и Юсуф. Тази постъпка на Шебнем влуди Бахарката и тя започна да крещи, да тропа, да се опитва да разбие вратата... Сякаш надушил големия скандал, в къщурката веднага цъфна Берат, който радушно предложи услугите си на Кемаловата изгора, но всъщност жадно слухтеше да разбере какво се случва.
   В края на краищата Шебнем отключи вратата и Бахар всячески - с викове, обиди и даже, с удари - се опитваше да прогони тайната съпруга на тейко си, преди да се е върнало щастливото му второ семейство воглаве с него...   ooooh! hahaha
   Но Шебнем ги дочака и на двора се разигра истински спектакъл. Тя им хвърли в очите истината (че Шахин е женен и за нея), но Севги и Кадер естествено не й повярваха и я напъдиха, а и той отрече. Тогава Шебнем хвърли в лицето на Севги брачното си свидетелство и драмата започна на макс. СевгитУ най-после й повярва, въпреки, че Шахин, както винаги, се опитваше да я баломоса и продължи най-нагло да лъже. В същото време малоумницата Бахар се правеше на ни лук яла, ни лук мирисала и гледаше като отровена. (Интересно защо толкова се опитва да предпази майка си от истината.  newsm78 Ролята на пълна глупачка повече ли й отива?  Joy)
   Скандалът се пренесе в къщата. След като доста време СевгитУ се тръшка и ви на умряло, накрая грабна един нож и се хвърли да коли Шахин. Дъщерите й едва я удържаха, Тя истерично крещеше на "благоверния" си да се маха, но той тъпо и упорито отказваше и продължаваше да лъже и да се оправдава. Дори насила изведе навън Шебнем, която с наслада следеше мегаразправията, и я заплаши с развод.
   В този момент се върнаха Умут и Лейля и по-стар навик женорята скриха всичко от него. Тъй като не можаха да му дадат смислено обяснение защо Севги гони баща му, Умут се възпротиви и накара Шахин да остане...

Повече подробности не си спомням, освен че Севги изгори дрехите на Шахин и булчинския си воал, а Кадер през цялото време беше в шок и гледаше като попарена.
   Епизодът е много зрелищен и си струва да се гледа.  Peace

Благодаря на всички момичета за интересните находки, снимките и информацията.  bouquet

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 19:31 от AfroditE

# 411
Оооо благодаря за разказа много ще е интересно,няма да е за изпускане.Ще го гледам със сигурност само заради физиономиите на Кадер и Севги.

# 412

Палавата Севги кога успява да забременее? 😂😂😂😂

# 413
Някой знае ли защо се скарват Джунейт и Фериде след като се женят?Защото гледам на турски епизодите и там са разделени,но не разбирам нищо.

# 414
Момичета,3 седмици не съм гледала сериите ,заради лекции и може ли да ми кажете защо пада косата на Кемал?От стрес ли?В един епизод гледах че си бръсне главата Sad

# 415
Момичета,3 седмици не съм гледала сериите ,заради лекции и може ли да ми кажете защо пада косата на Кемал?От стрес ли?В един епизод гледах че си бръсне главата Sad
Това стана в днешния епизод.И аз не разбрах защо му падаше коса,но си я обръсна защото се ,,бил отчаял,,Даваха спомени,че Бахар когато била в затвора пак щял да се обръсне,но тогава тя ми звъннала и се отказал

# 416
Ех! На най-интересното отидох да изключа ориза. Джесур какво видя?

Охоо, навърза си ги. Но видя ли, че Бахар е неговата "Азизе"?

# 417
  • София
Ех! На най-интересното отидох да изключа ориза. Джесур какво видя?

Охоо, навърза си ги. Но видя ли, че Бахар е неговата "Азизе"?
Разбра, че има друга жена и три деца!За Азизе не разбрах дали я позна.

# 418
Ехаа, яко. Ся би трябвало да поразмърдат образа на Джесур.
А Берат много ме нервира. Кво го дават от дъжд на вятър тоя гомньо? Колкото да ни вдигат кръвното. tooth
Би следвали бааавно да ни заведат към развръзката Ейлюл-Фериде. Започне ли и Тунч да рови...

# 419
  • Край ''синьосиньото синьо море''
''Юсуф няма да расте без дядо!''(севги)
Брейййй!
А без баща може.....и без майка може, ако нещо се обърка при операцията,не дай Боже!
Пфу!!! ooooh! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт