"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 107 004
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Те пък на Кемал семейството да не са цветя и рози.  Joy
Но е факт - Кемал е най-нормален. Винаги застава зад изкукуригалата Бахар.

# 361
  • София
Те пък на Кемал семейството да не са цветя и рози.  Joy
Но е факт - Кемал е най-нормален. Винаги застава зад изкукуригалата Бахар.
Е да де, не му стига неговото, та и на чуждото се натресе.Колко проблеми с това на жена му, та няма време за своето.

# 362
Не можах да ги изтрая и превключих! ooooh!

# 363
  • София
Аз съм без звук и си гледам едно корейско музикално предаване.

# 364
  • София
Ох, леле ама как може да е толкова проста тая Бахар, не и ли стигна до сега та продължава да не вярва на мъжа си.

# 365
Хахаха смея се с глас на приятелката на Шебнем. Стара палавница  Joy

# 366
Хахаха смея се с глас на приятелката на Шебнем. Стара палавница  Joy
   Ха, познайте от първия път кой е новият й любовник?  Joy Кой се е уредил при застаряващата паралийка и заработва като жиголо...  hahaha (Разбира се, когато не го е схванал ишиасът от клечане, дебнейки по сокаците и зад дуварите.  Joy  Joy  Joy)
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 19:51 от AfroditE

# 367
  • Край ''синьосиньото синьо море''
На Тунч проклетията няма да е тумора...Как може да каже на Зюхре, ''Да ме беше дала в дом''.Турските сиропиталища са точно като затворите им... ooooh! Tired

# 368
Е,не. Сега остава да се срещнат "семейно" Берат с дъртата любовница и Шахин и Шебнем. Joy Joy Joy Joy

# 369
Значи Бахар всички я правят на маймуна.Ами добре щом си между съпруга си и баща си и двамата са на коренно противоположни страни ами ти сама взе ми се разрови разпитай,потърси своята истина.Абе нещо направи сама ти,тя  седи и ще кажеш че няма мозък сама да свърши нещо.Севгито тя милата само припада,търкаля се и крещи като истерична за щяло и не щяло.Вече нямам търпение тоя Шахин да се издъни и да го хванат.А Кемал не може да си вземе детето и да я остви тая овца да прави каквото си иска,да я види дали като остане без детето си ще посмее да махне бебето. #Cussing out

# 370
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Аз мисля, че сега правилният ход на Кемал е да се поразрови около Шахин...Да потърси в интернет, да поиска съдеиствие от онзи полицай,най-просто, да вземе да го следи няколко дни...Да поиска помощ от приятели...да се грабнат и да му разкажат играта на Шахо....Така и така няма вече какво да губи, след като жена му, ГОЛЯМАТА БЯЛА ПТИЦА, не му вярва.
А онзи е толкоз лесен за хващане след всичките лъжи в които се е оплел. 
Значи Бахар всички я правят на маймуна.Ами добре щом си между съпруга си и баща си и двамата са на коренно противоположни страни ами ти сама взе ми се разрови разпитай,потърси своята истина.Абе нещо направи сама ти,тя  седи и ще кажеш че няма мозък сама да свърши нещо.Севгито тя милата само припада,търкаля се и крещи като истерична за щяло и не щяло.Вече нямам търпение тоя Шахин да се издъни и да го хванат.А Кемал не може да си вземе детето и да я остви тая овца да прави каквото си иска,да я види дали като остане без детето си ще посмее да махне бебето. #Cussing out

Пази Боже, Бахар да почне да мисли hahaha Joy Hug

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 20:52 от susy

# 371
Някой знае ли как и кога горе долу се разбира какви ги върти Шахин?

# 372
  • Бургас
Бахар хваща Шахин и Шебнем в една хотелска стая заедно.вдига голям панаир,но след това си мълчи пред Севги и Кадер.Все едно нищо не е станало.

# 373
Обаче Кадер и Шебнем добре успяват да изиграят разликата в статуквото. Чак на мен ми става неудобно като ги гледам. Joy

# 374
  • София
какво мислите за тази страница струва ли си да й дам лайк newsm78 https://www.facebook.com/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8-%D … 1738824022997384/
Няма да я отворя, ей така, напук, щото някои ни мислят за овци.

Общи условия

Активация на акаунт