"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 889
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Мисля, че този,който уби мъжа,заради когото Бахар беше в затвора

# 631
Мисля, че този,който уби мъжа,заради когото Бахар беше в затвора

Брат му.

# 632
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Назирето да грабне стирката и да ходи след Феридето и Джунейт да им бърше лигите... ooooh!
То не бяха слънца, небеса, звезди, ....и сополи!!!! Пфу!!!! Whistling

# 633
Много ще ми е интересно Ейлюл кaк ще реaгирa другaтa седмицa кaто рaзбере,че е нaкaзвaлa собственaтa си сестрa.                                                                                     

# 634
Назирето да грабне стирката и да ходи след Феридето и Джунейт да им бърше лигите... ooooh!
То не бяха слънца, небеса, звезди, ....и сополи!!!! Пфу!!!! Whistling
ЛИбоФ, бе Joy

# 635
Епизодите в следващите 2 седмици ще са може би най-интересните от всички до сега в сериала, реших да погледна горе долу след колко серии Фериде ще разбере, че сеста й е Ейлюл и по мой сметки ще е чак в четвъртък(01.12) нямам търпение вече Embarassed

# 636
И аз така изгледах няколко следващи епизода току що Simple Smile
Обаче,чудно ми е,Фериде кога разбира истината  за пожара и че зад него седи Осман?И как реагира?

# 637
На мен пък ми е интересно да видя фериде и джунейт като разбират че ейлюл е сестра на фериде.Имам чувството че те я мразят три пъти повече.
А козан сигурно ще се побъркат.А да видим Фериде как ще реагира като разбере защо точно ейлюл им ги направи всичките тези мръсотии.Дали ще застане на страната на сестра си или на страната на мъжа си,ако изобщо се налага да прави такъв избот,то с тия сценаристи не знаем как ще завъртят нещата.

# 638
Някъде доста назад в темата беше писано, че Козан не били виновни за пожара, ама и те не го знаели това #Crazy

# 639
Да и аз бях чела тук че Козан не е ви овен за пожара,но с тази скорост на рзвитие на нещата сигурно това ще се разбере много напред във времето.А предполагам преди това Фериде ще си мисли че Козан са запалили къщата им и ще е интересно да видим как ще постъпи.

# 640
  • Край ''синьосиньото синьо море''
''Бързи и яростни''. ''Рали Кемал- Джесур''. Севгито-навигатор.... hahaha Joy

# 641
Защо Ейлюл е отвлекла Фериде

# 642
За да я заплашат да не разпитва повече за Емине

# 643
Като че ли Севгито прекали с театъра. Какво вика за Шахин - не го искала вече. Писнало й от него - то ще кажеш, че е куче. Втръснало й да става рано и да го разхожда.  Joy
Че и красавица на красавиците - много кандидати има - богаташи.  Joy

# 644
  • София
Какво става тука, бе...  ooooh!
Не съм гледала няколко епизода и изведнъж чувам, как Шахин обвинява Шебнем, че била влюбена в него, заради парите му...  Thinking да не би бащата да е бил негов, а не на Джесур и Шебнем...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт