"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 880
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Какво става тука, бе...  ooooh!
Не съм гледала няколко епизода и изведнъж чувам, как Шахин обвинява Шебнем, че била влюбена в него, заради парите му...  Thinking да не би бащата да е бил негов, а не на Джесур и Шебнем...  Thinking

Което потвърждава мнението, че шахин е долна неблагодарна твар..... Naughty  ooooh! Mr. Green
К'ви пари, бе бай Х*й!!!!!! Измекяр-затворник и......пари!!!
Май е видял сметката на болния.... Naughty Като се има предвид всичките гадости дето сътвори на децата си ....какво остава за някакъв болен богаташ.....може и с възглавница да го е удушил...не оставя следи Thinking

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 17:28 от susy

# 646
Не.Всъщност Джесур искаше да убие баща си.Обаче е странно защо болният им баща остави всичко на зет си,а не на децата си .Джесур-мръсник,Инджи -наркоманка,ок ама поне  на Шебнем да беше дал парите.
И в края на този сезон,нали Шебнем прострелва Шахин и после всичка го оплакват. Няма го в началото на следващия,после обаче съм гледала серии с него и си е жив очевидно Simple Smile.Някой знае ли какво се случва?НарочнО ли на умрял се преструва или???

# 647
Охо така като ви чета ни очакват интересни серии. Аз тази седмица пропуснах, но ще наваксам .
Момичета , някоя от вас следи ли сериите , които излъчват в Турция? Споделете какво става и там .

# 648
Ех, какво знаем ние! Шахинчо е движел бизнеса и е умножил парите на фамилията, затуй са си негови! Той е голям МЕРАНДЖАЙ Peace

# 649
В 4ти сезон предвиждам Джесур и Берат срещу Кемал.
Четох малко инфо във фейса:
Предстои Тунч да помогне на Ейлюл да поправи всички грешки и да спечели любовта на сестра си. Осман успява да издейства ограничителна заповед на Ейлюл срещу Фериде. Дилек забелязва близостта между Тунч и Ейлюл и Тунч казва на Дилек. Дилек се съгласява да помогне и взима косъм от Фериде, за да направят ДНК тест.
Саит ще омотае Кадер.
Шебнем ще разкаже всичко на Умут.

4ти сезон предстои - там сериалът се обръща с главата надолу.
Кадер се омъжва за Саит и го убива, когато разбира, че я е ползвал за отмъщение. Лежи в затвора.
Шахин се връща при семейството си.
Фериде ражда момиченце - Güneş - Гюнеш - Слънце.
Бащата на Фериде и Ейлюл - Азиз се появява.
Тунч и Берат умират. Тунч го прострелват в края на сезона и умира в гората, но преди това се сгодяват с Ейлюл, а Берат го убива Джесур с колата.
Кемал - Инджи го спасява от експлозия, мислят го за мъртъв, губи си паметта , а тя го заблуждава, че са женени. Забременява от него. Юсуф се разболява и се нуждае от трансплантация, която може да бъде извършена от брат или сестра, но Бахар не може да има повече деца. Така той се принуждава да иска развод от нея, за да спаси Юсуф с другото бебе, преструва се, че обича Инджи. В края на сезона Бахар прави сериозен опит за самоубийство.
Това е отгоре-отгоре, което съм гледала от 4ти сезон. Мисля, че се появява и един, който май е запалил пожара и Ейлюл иска да го убие, но не съм сигурна.
Първо Фериде разбира за баща им, Ейлюл не знае за него.
Пети го изгледах и online:) ми пишеше като изпусна серии, а 6ти го изпуснах, ще го чакам на български.

# 650
Леле тоя Шахин ми иде да го гръмна  #Cussing out Отвратителен човек.

А пък Севгито с букета, направооо  ooooh! Ама моме, ти сама ли си у тази къща? Няма ли други жени там, че и по-млади, които може би имат ухажори. неееееее ...... щом е цвекье значи е за Севгито. И крещи като ненормална на двора  ooooh! ooooh!

# 651
JonyBonboni,много мерси за инфото Simple Smile
Да те питам кой оплакваха тогава като е жив Шахин?И защо го няма в първите епизоди-докато Бахар търси Кемал?

Севгито голям цирк направи с този букет Simple Smile Ама хайде в менопауза е,да и е простено Simple Smile С толкова много кандидати ,пък как реши ,че е точно от Шахин Simple Smile

# 652
Lady gothic, идея си нямам как така умира и после е жив.  Rolling Eyes
Сетих се и още нещо - ще сменят актрисата, която играе ролята на Лейля. Другата (следващата актриса) в реалния живот е сгодена/омъжена за Мерт Алтънъшък (Кемал)

# 653
Пишат че в някакво интервю Бахар е казала,че ще напуска сериала,това бил последният сезон в който участва.А дали ще има и друг сезон не се знае.Имам чувството че сценаристите не са съвсем вред,пак едни истории вкараха в шести сезон, да се чуди човек как ги измислят.

# 654
  • София
Кадер не познава ли бившия на Лейля, та се хвана на въдицата му?

# 655
Не го познава,в смисъл не го е виждала,а пък и той използва чуждо име.
Иначе по-добре да не снимат повече сезони,че стана тотална каша .И Бахарката ако 'изчезне',то половината от оригиналния 'състав 'го няма Simple Smile
А ,аз ли не разбрах нещо -нали Лейля уж се разболява и умира (тука го прочетох) или само сменят актрисата???

# 656
  • Пазарджик
Не го познава,в смисъл не го е виждала,а пък и той използва чуждо име.
Иначе по-добре да не снимат повече сезони,че стана тотална каша .И Бахарката ако 'изчезне',то половината от оригиналния 'състав 'го няма Simple Smile
А ,аз ли не разбрах нещо -нали Лейля уж се разболява и умира (тука го прочетох) или само сменят актрисата???

Лейля не умира. След като се развеждат с Умут заминава надалеч със сестра си.  Сменят актрисата, даже скоро ще се появи новата актриса, която ще играе Лейля.

# 657
  • София
Те кога ще се оженят, та даже ще се развеждат?

# 658
Пишат че в някакво интервю Бахар е казала,че ще напуска сериала,това бил последният сезон в който участва.А дали ще има и друг сезон не се знае.Имам чувството че сценаристите не са съвсем вред,пак едни истории вкараха в шести сезон, да се чуди човек как ги измислят.
Супер, ай дано снимат финал.
Какво пак са измислили?

Ще падна с тези балкански маанета.  Joy

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 15:01 от JonyBonboni

# 659
  • София
Крадецът Шахин, който преди десетина дни изчезна в Щатите с любимата си ЗАВИНАГИ и беше на седмото небе от любов (дори и забраняваше да се връща в Турция, въпреки че тя се притесняваше за сестра си!), рязко започна да обича Севгито и децата си, от които избяга като дявол от тамян!  Mr. Green

Ама като гледам, Севги видя къщата на кадро и май-май започна да му прощава... егати!  ooooh! Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт