Продължавам да гледам сериала, когато имам възможност, а останалото го научавам от вас, за което много ви благодаря

Понякога се ядосвам, че не мога да устоя и продължавам да гледам, но...това е положението. Любопитна съм да разбера какво още ще измислят сценаристите...
Попаднах на един материал какво ще се случи в близките дни.
Ще го сложа в скрит текст, ако някой не иска да знае да не чете....

В следващите епизоди на „Прости ми” Фериде най-после се омъжва за своя любим. Щастието им обаче е кратко – брат му изчезва, а изгубената на сестра на булката се оказва най-коварния й враг.
Джесур и човекът му залавят и затварят Кемал. Опитват се да разберат къде са парите на Кудрет. Дрогират го двойно, а похитителите му напускат къщата. Кемал прави опит да избяга, но припада близо до града. Там го открива Инджи – сестрата на Шебнем, разказва kliuki.ws
Повлияна от думите на Ейлюл, че Фериде е сестричката й Мелек, Дилек поръчва ДНК тест, който потвърждава думите й. Тя настоява да изчака с разкритията, а Ейлюл привидно обещава да си замълчи. При първа възможност отива при Фериде и обвинява семейство Козан за всичките беди, които са й се струпали. Фериде не вярва на думите й и в следващите дни най-чаканата сватба в Прости ми се случва – двамата с Джунейт вече са съпрузи. Отиват на меден месец в чужбина.
Ейлюл споделя и с Йълдъз тайната си, но тя я обвинява в заговор с Тунч. Джунейт разбира, че Кемал е в неизвестност и с Фериде принудително се връщат у дома. Ейлюл отново прави опит да я види, но родната й сестра я отхвърля. Тя прави опит да посегне на живота си, но верният Тунч я спасява. Ейлюл се съвземе и разказва на Фериде спомени от пожара, който лишава и двете от родители. Едва тогава съпругата на Джунейт разбира, че съперницата й в Прости ми й е най-близкия човек.
Шебнем е толкова наранена от Шахин, че поръчва да разрушат дома на Севги. Той спира злодеянието й, но не й омразата. Шебнем стреля по съперницата си, но убива него. Комисар Саваш тръгва по петите й и вярва, че убийството на Шахин и изчезването на зет му са свързани.
Джесур не намира парите, които търси и опитва да намери Кемал, който единствен знае как да му даде това, към което се стреми. Севги и Кадер се карат толкова жестоко, че отчаянието хвърля сестрата на Умут и Бахар в ръцете на Саид. В новите епизоди на Прости ми той държи най-ценния коз срещу този, който му отнема годеницата.
http://www.phototargets.com/component/k2/item/1328-%D0%BF%D1%80% … %D0%B8%D0%BD.html
Севги е много прост образ, поведението ѝ много напряга, викове, рев до пръсване, страшно. Бахар също. В тоя филм тия се нареваха за цял живот. А децата, които снимат във филма, са най—сладките от всички, снимани в турските филми, деца. Прекрасни са.