"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 872
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета  Hug
Продължавам да гледам сериала, когато имам възможност, а останалото го научавам от вас, за което много ви благодаря  Hug
Понякога се ядосвам, че не мога да устоя и продължавам да гледам, но...това е положението. Любопитна съм да разбера какво още ще измислят сценаристите...
Попаднах на един материал какво ще се случи в близките дни.
Ще го сложа в скрит текст, ако някой не иска да знае да не чете....

Скрит текст:
"ПРОСТИ МИ" - УБИВАТ ШАХИН

В следващите епизоди на „Прости ми” Фериде най-после се омъжва за своя любим. Щастието им обаче е кратко – брат му изчезва, а изгубената на сестра на булката се оказва най-коварния й враг.

Джесур и човекът му залавят и затварят Кемал. Опитват се да разберат къде са парите на Кудрет. Дрогират го двойно, а похитителите му напускат къщата. Кемал прави опит да избяга, но припада близо до града. Там го открива Инджи – сестрата на Шебнем, разказва kliuki.ws

Повлияна от думите на Ейлюл, че Фериде е сестричката й Мелек, Дилек поръчва ДНК тест, който потвърждава думите й. Тя настоява да изчака с разкритията, а Ейлюл привидно обещава да си замълчи. При първа възможност отива при Фериде и обвинява семейство Козан за всичките беди, които са й се струпали. Фериде не вярва на думите й и в следващите дни най-чаканата сватба в Прости ми се случва – двамата с Джунейт вече са съпрузи. Отиват на меден месец в чужбина.

Ейлюл споделя и с Йълдъз тайната си, но тя я обвинява в заговор с Тунч. Джунейт разбира, че Кемал е в неизвестност и с Фериде принудително се връщат у дома. Ейлюл отново прави опит да я види, но родната й сестра я отхвърля. Тя прави опит да посегне на живота си, но верният Тунч я спасява. Ейлюл се съвземе и разказва на Фериде спомени от пожара, който лишава и двете от родители. Едва тогава съпругата на Джунейт разбира, че съперницата й в Прости ми й е най-близкия човек.

Шебнем е толкова наранена от Шахин, че поръчва да разрушат дома на Севги. Той спира злодеянието й, но не й омразата. Шебнем стреля по съперницата си, но убива него. Комисар Саваш тръгва по петите й и вярва, че убийството на Шахин и изчезването на зет му са свързани.

Джесур не намира парите, които търси и опитва да намери Кемал, който единствен знае как да му даде това, към което се стреми. Севги и Кадер се карат толкова жестоко, че отчаянието хвърля сестрата на Умут и Бахар в ръцете на Саид. В новите епизоди на Прости ми той държи най-ценния коз срещу този, който му отнема годеницата.

http://www.phototargets.com/component/k2/item/1328-%D0%BF%D1%80% … %D0%B8%D0%BD.html

# 661
Благодаря за инфото. Чакам с нетърпение трансформацията на Ейлюл в положителен герой. Hug

# 662
  • ГО
На Бахарката мъжът й изчезна, баща й умря, ама тя си направила кичури. Оффф, толкова е нелепо всичко. Поне малко от малко да ги доглеждат тези неща, дееее

А и Джесур се остригал междувременно, докато търсеше Кемал  ooooh!

# 663
Все пак е нов сезон минали са няколко месеца а не 48 часа.
Ако на Севги й е поеаснала косата, тогава вече ще е странно. Simple Smile

# 664
  • ГО
То е ясно, ама малко е недоизпипано. Все пак даже не са минали 2 дена, още не са го погребали даже.

# 665
Кой?  Shocked Шахин ли е умрял?
Аз изпуснах вчера и днес, а то какво развитие станало  newsm78

# 666
  • ГО
Изтърва!
Шахин умря, Фериде и Джунейт се ожениха, Кемал изчезна, Фериде и Ейлюл разбраха, че са сестри, абе....много си изтървала, туй дето го чакахме цял сезон  Joy

# 667
Все пак свърши 3 сезон. Винаги накрая стават най-много неща.

# 668
 Joy Joy
Сценаристите мотаха цял сезон, а накрая в два епизода цялата драма разиграли  hahaha

# 669
Предстоят много тъжни серии за Бахар и Кемал Sad

# 670
На Бахарката мъжът й изчезна, баща й умря, ама тя си направила кичури. Оффф, толкова е нелепо всичко. Поне малко от малко да ги доглеждат тези неща, дееее

А и Джесур се остригал междувременно, докато търсеше Кемал  ooooh!

А на Умут брадата станала като на талибан.  Mr. Green

# 671
Ех, точно днес не гледах. Какво си казаха Ейлюл и Фериде?

# 672
Шахин умира... Чудно как се появява пак, какво са съчинили, за да се върне във филма. Много глупаво става нататък. Ако дочакам да видя как Джюнейт научава, че детето Осман не е негов син, а на сестра му, спирам да го гледам. То досадна работа, все се преследват, заплашват, убиват... чак нервно му става на човек. В ю туб последната качена серия е 1067.   Grinning Севги е много прост образ, поведението ѝ много напряга, викове, рев до пръсване, страшно. Бахар също. В тоя филм тия се нареваха за цял живот.  А децата, които снимат във филма, са най—сладките от всички,  снимани в турските филми, деца. Прекрасни са.

# 673
  • ГО
Е как се появява пак? По колко пъти ще умира?

# 674
  • София
Шахин е Дънкан Маклауд - дори изкормен, с направена аутопсия, той оживява и се връща. Joy

Общи условия

Активация на акаунт