Да! Но тръгна да продава някакви земи, за да му помогне като беше закъсал...като боледуваше Тунч трепереше Над него...Пак казвам...Била е сурова с него от страх да не би Осман да се усъмни нещо...мисля аз!

Най-малко
А на Севги цветя и рози. Не съм гледала подробно, но след като Шебнем отива при Севги с брачното свидетелство става скандал. Севги иска да го коли, явно после му прощава, защото Шебнем идва след това да убива Севги. Така свършва сезона - Шахин прострелян, Фериде и Джунейт се женят, Саит излиза от затвора и се жени за Кадер, за да отмъщава за Лейля.
забравих и името, нали я пазеха, че била с високо кръвно, после забравиха,че и е високо кръвното и се почна проблем след проблем.
Омут много надебелял, отразява му се добре брака.Дъщерята Йълдъз ли беше, бременна, но от кой ли? Бабето, слугинята, майката на оня престъпник с някакво бебе дойде...Фериде с белезници в затвора.И Осман го опукаха с пушки и пистолети и по другите стреляха.Щяло да има и шести сезон с нови актьори.Яко провинили са се всичките... щом ги изтребват като пилци..Не става за прошка.