"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 964
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • София
поразрових се -- гледаме 460 серия сега. колко има до 1012  Whistling
460-та по български, нашите ги делят на две или три серии.

# 91
Не, гледаме около 460та от турските. Виж в тубата. Едба турска серия е 45мин., по Нова дават 70мин.

# 92
  • София
Кой каквото и да ми разправя, няма по-голямо перде от Феридето!!!  ooooh!
Тази трябва да е свидетел на всичко!
Майка и дъщеря се карат, а Фериденцето не мръдва, за да ги остави насаме, гледа като крава и само мига от време навреме...  #Crazy
Тя всъщност пак ще дебне и подслушва, то си и е в кръвта, но поне някаква тактичност демонстрирай, бе моме!  ooooh!
В този сериал единствената личност без грам достойнство е именно тя, Бахар също имаше такива моменти, дори периоди, но не непрекъснато, а тази...  ooooh! ooooh! ooooh!
Свекърва ми да ми говори така, свекъра ми да ме ненавижда и да стоя като тапир...  Embarassed  Иди си, бе... като разберат колко си "невинна" и "добричка", те сами ще те извикат, че и ще ти поднесат извинение...  но така постъпват жените с достойнство!  Naughty

# 93
Мине замине и я почнете тая Фериде.  Joy Joy Joy

# 94
  • София
Мине замине и я почнете тая Фериде.  Joy Joy Joy
Няма нужда нищо да мине , за да разкатаете фамилията на Ейлюл!  Joy Joy Joy
Пък и Фериде услужливо не се спира!  Joy
Ако нещо ме дразни, не бива да пиша, след като е за Фериде... тва е като за умрелите... или хубаво, или нищо...  Joy Joy Joy

# 95
Те днес много малко я даваха. Вчера беше момента всички да й изшият по един шамар.  Joy Joy
Зюхре е много тъпа честно.  ooooh! Само тя се връзва на Ейлюл на глупостите.
Art deco бе!!! С глас се смея за умрелите.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 96
  • София
Те днес много малко я даваха. Вчера беше момента всички да й изшият по един шамар.  Joy Joy
Зюхре е много тъпа честно.  ooooh! Само тя се връзва на Ейлюл на глупостите.

Вчера не гледах! Явно съм изпуснала момента!
Всъщност, на теб харесва ли ти, как Фериде дебне всеки и всичко!?

# 97
Я кажете Ейлюл от къде намери толкова пари, че успя да купи къщата на Оман?

Въх  Shocked Бахар и свекърва и чак за ръце се държаха в затвора. Много голяма любов са станали.  Joy

Аз нали изпуснах доста епизоди и сега ми е интересно.

Допълвам се: много ми харесва актрисата, която играе лошата в килията на Бахар. Не знам как се казваше. Не образа, който играе, а самата актриса е много талантлива личи си. То мимиките, то ръкомахането, вижда се как се вживява в образа жената  Peace

# 98
  • София
Погледнах 460-та турска в ютуб, нищо общо с днешната.Удвоих, ако нашите дават по две и 920-та няма нищо общо. Не се знае нашите на какъв принцип излъчват.Аз използвам това време да си направя нещо и да обядвам.

# 99
  • София
https://www.youtube.com/watch?v=gupxIia0REs

Това не го ли даваха днес?  newsm78

# 100
  • София
Скрит текст:

Това не го ли даваха днес?  newsm78
А , аз съм сбъркала, сега погледнах, разместила съм цифрите, гледала съм 640-та. Embarassed

# 101
  • София
И аз съм сбъркала с линка, но го поправих!  Embarassed

Апропо, освен Ферман, някой от семейството разбра ли, че Йълдъз наръга жената? Май съм пропуснала това...  newsm78

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 16:30 от art deco

# 102
  • София
В 465-та /турска/ се появява Тунч!  Peace

# 103
Знае се, гледала съм ги няколко пъти, излъчват по 70мин. сляти. Средно при нас на седмица дават около 7-8 турски серии.
Art deco, не ми харесва естествено. Много са смешни тези сцени. Особено, когато Берат се крие зад казана за боклук на 1м., или пък имаше един период, в който Зюхре следеше Джунейт и ходеше зад него. Е как не се усещат не знам. Някои неща са много нереалистични, но все пак нали е филм.  Rolling Eyes
Аз гледам, уж не изпускам. То в тия жеги по това време няма как да съм навън с детето.

# 104
Какво е направила Фериде вчета.Разкажете че не мога да глефам.А и до къде стигнаха с епизодите.Какво даваха днес,да си направя сметка дали съм го гледала в Youtube

Общи условия

Активация на акаунт