"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 977
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Е няма ден туй севги да не се дзвери, зъби и мрази някого....Сега Кемал И е виновен, че ''оперирал'' онзи....Сякаш няма лекари дето да преценят риска от операцията....Нооо не, Д-р Севги с завършен 4-ти клас криво-ляво ги знае тия работи как стават....То момчето си скъса г*за да носи от девет кладенеца вода да спасява тъпата И дещеря...Дето хем ТЪПА, хем не чува като И се говори....А сега Кемал е виновен....Пфу!!! #Cussing out

# 106
Е няма ден туй севги да не се дзвери, зъби и мрази някого....Сега Кемал И е виновен, че ''оперирал'' онзи....Сякаш няма лекари дето да преценят риска от операцията....Нооо не, Д-р Севги с завършен 4-ти клас криво-ляво ги знае тия работи как стават....То момчето си скъса г*за да носи от девет кладенеца вода да спасява тъпата И дещеря...Дето хем ТЪПА, хем не чува като И се говори....А сега Кемал е виновен....Пфу!!! #Cussing out
И мен много ме дразни... Думи нямам, нямам!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 107
  • София
И мен много ме дразни... Думи нямам, нямам!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Бройте ме и мен...  Wink  и аз вадя орУжието...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Съседка клюкарка за Бахар: "Тя е поне 3 метра!"  Joy Joy Joy"

# 108
А най ми е смешна като подвие краката в коленете, като подвие китките назад и се загледа неопределено през сълзи и сополи. ooooh! Whistling
Една приятелка вика, ''съща чапа'', каквото и да значи това.... ама много ѝ отива Joy

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 19:56 от susy

# 109
  • София
Хахаха... Йълдъз на съседката: "Ще те убия, бе!"   Laughing
Тази е наистина луда - щяла да припечелва с мантъ... вместо да прави мантъ,  да вземе да стане килър... под пари ще остане!  Joy
Отдава и се, пък и ѝ е по сърце!  Joy 

# 110
Страхотно беше това с крадлите на месо. Joy
Кадер я харесвам по принцип, но в тая серия не ми хареса каква мазница е. ooooh!

# 111
  • София
Бонбони, ти май си най-редовната от нас...  Hug  моля те, би ли ми казала освен Ферман, наистина ли никой не знае, че Йълдъз уби Деря? Или от семейството знаят, но не им пука?  Sick
Съжалявам, че пак задавам този въпрос, но често пропускам епизоди и не винаги ги наваксвам...  newsm78

# 112
  • София
Бонбони, ти май си най-редовната от нас...  Hug  моля те, би ли ми казала освен Ферман, наистина ли никой не знае, че Йълдъз уби Деря? Или от семейството знаят, но не им пука?  Sick
Съжалявам, че пак задавам този въпрос, но често пропускам епизоди и не винаги ги наваксвам...  newsm78
Ами само Ферман знае, но тя не умря от раните, те не бяха дълбоки, умря си от рака.

# 113
Гледам всеки ден засега. Но не знам дали Йълдъз уби Деря. Според мен също си умря от рака, нали все беше някак бледа.  newsm78

# 114
Йелдъз само размаха ножа и я поряза...Пред полицията Деря каза, че режела нещо, ножът се отплеснал и се порязала...После ми се върти,че Деря умря на някаква пейка и Ферман я беше прегърнал.Точно май от рака си умря... Thinking
Остави писмо на Йелдъз да се погрижи за дъщеря ѝ Thinking
Не би го написала на ''убийцата''си... Thinking

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 20:25 от susy

# 115
Дерия умря от инфаркт в следствие от лекарствата за болките от рака.Не че Йелдъс няма вина и е света вода ненапита,сигурно ако не беше надробила свички тези нейни глупости Дерия можеше да поживее още малко.

# 116
  • Щастлива мама на 3 слънца
Изпуснах ви

# 117
# 118
Мале.... Ще счупя екрана на телевизора като гледам Ейлюл  #Cussing out #Cussing out

Фериденцето и татенцето са много благи  Blush

# 119
Кво стана вчера с Тунч, че не можах да го догледам? Видях, че Ейлюл си погали корема, каза: "Къде си, Тууунч?", показаха го като някой прошляк и излезнах. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт