"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 965
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Ех, какво стана? Сега включих. Тази каква е тая къса рокля, дето я облякла?
Шахин как е разбрал, че Шебнем знае?

# 466
Шахин закъсня за официалната вечеря и когато влезе през външната врата видя Кадер и Севги, че седят на масата в хола. Даде назаден  hahaha, но Шебнем ги видя, че се измъква и излезе по него. И стана скандал. Шахин я придърпа в някаква странична пристройка и я заключи там  Joy
Ииииии интернета ми спря и няма да мога да догледам епизода  #Cussing out

# 467
  • София
Ех, какво стана? Сега включих. Тази каква е тая къса рокля, дето я облякла?
Шахин как е разбрал, че Шебнем знае?
Като се върна за гостите и видя кои са - Кадерката и Севгито.!

# 468
Ще дочакам да видя каква ще е реакцията на Севгито, като научи за Шахин и спирам да го гледам. Омръзна ми да гледам на час по лъжичка.

# 469
Момичета да попитам, пък някоя ако е така любезна да отговори, след колко г/д епизода Ейлюл си губи бебето? И защо И нея я няма в новия (6-ти сезон)  newsm78 newsm78 Да не е умряла само  Joy

Шегувам се, разбира се, помня че замина с някъв мъж, затова ли?

# 470
Аз отскоро следя темата,но да попитам кои са Налан и Рейхан и кога се появяват

# 471

http://kliuki.ws/prosti-mi-bahar-gubi-bebeto-zaradi-shebnem/
Чета ви постоянно и гледам филма,но нямам време да се включвам в коментарите ви,но ето какво ще се случи тази седмица в филма:-)

# 472
Джунейт и Фериде са адски скучни,Тундж и той,с нетърпение чакам Севгито да разбере какъв мъж злато има,и многострадетелната Бахар,имам чуството че индийските сериали дори се развиват по бързо

# 473
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Какво прекрасно яйце взе да се пече на г*за на Шахо.....Ама не обикновено, ами направо щраусово... Joy
Севгито с кокошия си мозък:''Няма да има операция!'' ooooh!
Вместо да се зарадва, че дъщеря ѝ ще си роди детенцето....пфу!!!!!
А бе доста отрицателни образи в тоя филм ама като Севгитоооо.....Тц! Няма кой да я стигне...Хем проста, хем зла  #Cussing out

# 474
Хаха Кемал как си пътува,и плаща операций на драго сърце,а в същото време не работи нищо

# 475
Това става вече абсурдно.  Joy

# 476
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Хаха Кемал как си пътува,и плаща операций на драго сърце,а в същото време не работи нищо

Опита се да вземе някакъв кредит, ама май не стана....И всички дадоха, кой аванс, кой студентски кредит, кой бабина гривна и така полека лека я докараха до $150 000-200 000...... : tooth
Без разходите.... Mr. Green

# 477

Ми то има ли някой дето работи? Никой. Laughing
А, само Омут.

# 478
Шахин издържа всички с парите на Шебнем.  Joy

# 479
Шахин е един истински богаташ,има но е спестовен и не му се дават пари за операций,намериха му бъбрек,сега и да платат,браво на режисиьорите направили са образ на същински егоист,но пестелив   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт