"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 958
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Всъщност,официално за престоя в болницата и оперията на Шахин плаща 'шефа му-мъжа на Шебнем' .Кемал намери пари да платят на доНора от баща си , а Омут за билетите.
Аз да попитам,че уча и често пропускам серии-коя е възрастната дама,с която палува Берат ?И каква връзка има тя с Шебнем?

# 481
Дърта уруспия, дето издържа Берат и е приятелка на Шебнем. Нищо особено.  Mr. Green

# 482
Хаха Кемал как си пътува,и плаща операций на драго сърце,а в същото време не работи нищо

Ми то има ли някой дето работи? Никой. Laughing
А, само Омут.
     Е, да не забравяме дъртия лисугер Шахо...  hahaha Той нали денонощно се трепеше "на строежа"...  Joy Joy Joy

Ето резюмето на следващите епизоди по Нова тв, които обещават да бъдат динамични и интересни.  Peace

Скрит текст:

Джесур готви съсипващ удар на годежа на Умут

В новите епизоди на "Прости ми" Умут и Лейля официално се сгодяват

През следващата седмица ще видим как Берат прави нов опит да се домогне до Бахар. Семейството й крие от Кемал, че е загубила бебето, а той вдига телефона й, докато я изписват.

Младият баща се връща спешно от Иран. Жулиде и Шебнем се срамуват от постъпката си и отиват да видят жена му. Кемал узнава какво се е случило и не иска дори да живее в близост до дома на Севги. Взима жена си и Юсуф и напускат квартала. Обявява къщата им за продан и Берат е готов да я купи, въпреки високата цена, но Севги  предотвратява кроежите му.

Джунейт е категоричен пред Зийнет(нова героиня), че ще се разведе с Ейлюл. Но жена му й разкрива, че той има връзка с Фериде. Зийнет, обаче, дава благословия на влюбените, но няма информация, която да помогне на момичето, за да намерят нейното семейство. Фериде и Джунейт са сигурни, че тя е внучка на Сабиха и продължават да издирват близките й.

Умут споделя с баща си, че ще прави тържество по случай годежа си с Лейля. Иска от Шахин да присъства, а той не знае как да се измъкне – обещал е на Шебнем да не контактува с "бедняците", щом приключи операцията.

Джесур казва на ревнивата си сестра къде е неверникът. Твърди, че мъжът й е в Иран заедно с другата си съпруга. Двуженецът отива в къщата на Севги. Там Бахар го чува как говори с Шебнем по телефона. а той не може да й даде разумно обяснение за парите, които има.

Умут и Лейля официално се сгодяват. Кемал с нежелание пристъпва прага на Севги. Той няма да напусне квартала, но отказва да общува с тъщата.

Здравето на Севги сериозно се разклаща. Джесур манипулира резултатите и я убеждава, че е бременна. Тя мълчи пред близките си, защото я изгаря вина за случилото се с Бахар.

# 483
Вчера са давали 524 турски епизод незнам тук дали ги режът,превъртях ги за да видя дали Севги разбира за Шахо,но май няма да е скоро,Шебнем изпрати спонсорката на Берат при Севги,после говори с Кемал 😕

# 484
Вчера са давали 524 турски епизод незнам тук дали ги режът,превъртях ги за да видя дали Севги разбира за Шахо,но май няма да е скоро,Шебнем изпрати спонсорката на Берат при Севги,после говори с Кемал 😕

Развръзката, т.е. голямото зрелище е след 50-ина епизода - в 571-а и 572-а оригинални серии. Grinning

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 13:29 от AfroditE

# 485
Някой обърна ли внимание, че вчера Шахин говореше с адвоката за завещание? Дали не мисли да остави пари на "бедняците" и да офейка с младото коте? Rolling Eyes

# 486
На Севгито сега другите и виновни, а вчера като отведе дъщеря си да им слугува не можа и  гък да каже  ooooh! ooooh! ooooh! а само трепчеше - да госпожо, добре госпожо  Sick

# 487
Някога разбира ли се,че Берат изнасили Бахар,помня че само Кадер разбра

# 488
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Ейййй! Струва си човек да изгледа 200-300 серии плява, само заради днешния диалог, т.е монолог на Кемал към севгитУ....Тя само мучеше насреща му и нищо смислено не можа да каже, пък нямаше и какво... no
Как само всичко си ѝ каза......  bashMr. Green
Най-накрая простачката си го получи... newsm48 smile3501

# 489
Ейййй! Струва си човек да изгледа 200-300 серии плява, само заради днешния диалог, т.е монолог на Кемал към севгитУ....Тя само мучеше насреща му и нищо смислено не можа да каже, пък нямаше и какво... no

newsm10 smile3501

И аз много се изкефих! Пpостете за изpаза, но е кpасноpечив!

# 490
Жалко,изпуснала съм най-интереснотооо,някой може ли да сподели как Кемал е наредил Севгито....

# 491
    Ха-ха-ха!  newsm10 Вече става ясно, защо преди двадесет и кусур години Шахин си е плюл на петите и е зачезнал безследно...  Joy В следващия епизод шоуто на СевгитУ ще продължи с пълна сила - то са писъци, крясъци, търчане и припадане по улиците...  Joy Joy Joy(Eвалла на актрисата!)
   А горкият Кемал не знам с какво е заслужил да има такова безгръбначно, безхарактерно и най-вече - мега тъпо същество за съпруга.  smile3511 На всичко отгоре - и с толкова простачеста и свирепа рода.  newsm48 Тя, Бахарката, е досущ като марионетка в хищните ръчища на лудото Севги.  newsm48

# 492
Севги не рева толкова, дори когато Бахар изгуби бебето,ама сега се сдра от цвилене.Така и се пада.Кемал много ми хареса как ги постави на мястото им.За пръв път Бахар да го послуша,чак се очудих.Simple Smile

# 493
Тая Севги е толкова егоистично, себевлюбено, неприемащо чуждото мнение същество, че .... че .... нямам думи  ooooh!
За какво реве сега? За себе си, защото взеха, че и казаха истината в очите. Защо не рева за Бахар. А помните ли колко пъти се отричаше от нея и казваше, че тя нямала дъщеря? Това, когато Бахар искаше да се жени за Кемал, а тя ест беше против  #2gunfire

Много са ми смешни Голямото Щастливо Семейство Козан Joy Какъв театър играят, заради лелята.

# 494
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Хи,хи!
''Севги сеир къмпани'' продължи с хепънинг по ''булевардите'' на квартал Намсикой-кьой... ooooh! Mr. Green
То не бяха вой, цвилене, мучене, скимтене, чат-пат лъвски рев,каскадьорски падания, и пак цвилене, мучене....и все в този ред... Mr. Green
И накрая севгито си напъна мозъчната клетка и реши с БАНИЦА (която неориетираната Лейля да спретне) да умилостиви разярения Кемал....Само си я представете с тавата пред Кемал... hahaha Joy Whistling
А театър ''Козан''.....направо всичките са за ''червения килим''.... ooooh! Mr. Green

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 23:52 от susy

Общи условия

Активация на акаунт