На море в Гърция 2016 - IV

• 122 433
  • 784
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,

Интересувам се от хотел в Ситония, който да е подходящ за батко на 7г и бебе на 6месеца .
Много ми се иска да е на първа линия, но в booking само много скъпи намирам.
Можете ли да ми препоръчате нещо Simple Smile

# 211
Ако става дума за това лято, за първа линия си доста закъсняла.

В букинг свършват първи, защото са най-лесно достъпни. Можеш да опиташ лична кореспонденция с някои от стотиците места за настаняване в линковете на 1-ва стр. - които си харесаш от снимките и описанията, сядаш и им пишеш с питане за дати и цени, или им се обаждаш по телефона.
Но да имаш предвид, че пак повечето ще са заети.

# 212
Да за това лято става въпрос.
Хубавото е, че нямам фиксирани дати и съм общо взето гъвкава във времето , но да определено се сещам доста късно.
Може ли някой предложения за хубави хотели на плажа на които да пиша. newsm78

# 213
днес как е движението по кпп -тата

# 214
Аз съм направо в шок! Има ли болница или не в Цагарада? Като гледам населеното място на мапса,прилича ми на разпръснати около пътя вили. Град ли е, село ли е?  Simple Smile  Пилио остров ли е или полуостров?  newsm78
                             Виж сега,Анабел-за Пелион не съм много сигурна какво е 😕Обаче Халкидики за нас, жените, е остров. Не ни допускат на Атон, а тогава, математически погледнато, два полуострова правят остров, т.е. Ситония плюс Касандра образуват остров Халкидики. Мисля,че съм права!

# 215
Адимар, застреля ме с тази логика! Simple Smile

# 216
# 217
  • Варна
Затуй на Халкидики се ходи с ферибот  #2gunfire newsm78 hahaha bouquet

# 218
  • София
Здравейте,

Интересувам се от хотел в Ситония, който да е подходящ за батко на 7г и бебе на 6месеца .

Бяхме преди 3-4 г. в Геракина бич и много ни хареса, а цените бяха съвсем прилични. После го затвориха за няколко години, сега виждам, че пак се предлага: http://www.solvex.bg/?AC=72&HID=1211

# 219
Някой скоро да е ходил до магазина в промахон да каже да ли има някакви намаления?

# 220
Някой скоро да е ходил до магазина в промахон да каже да ли има някакви намаления?
Фрии шопа ли имаш предвид? Започват н 15-ти юли официално намаленията, но от сега може да се намери нещо на -10, -20%

# 221
adimar,
засичала съм тук из форума разни годишни класации, ако има за най-хитроумна и най-остроумна реплика, ще те номинирам, да знаеш!
Момичета, да гласувате!

# 222
Фрии шопа ли имаш предвид? Започват н 15-ти юли официално намаленията, но от сега може да се намери нещо на -10, -20%
Да благодаря.За първи път ще ходя кажете какво да очаквам?

# 223
  • София...........
 Виж сега,Анабел-за Пелион не съм много сигурна какво е 😕Обаче Халкидики за нас, жените, е остров. Не ни допускат на Атон, а тогава, математически погледнато, два полуострова правят остров, т.е. Ситония плюс Касандра образуват остров Халкидики. Мисля,че съм права!

адимар, ха-ха-ха, разби ме  Heart Eyes НОМЕР ЕДНО!  bouquet

# 224
Raparche, лично аз съм голям фен на магазина и за цялото семейство сме пазарували от там. Има спортни стоки, дънки, ризи, якета, обувки, парфюми, козметика. Различни марки, качествени са нещата. Сега, обаче ще е скъпо, края на август и септември си заслужават намаленията. Януари, февруари също.

Общи условия

Активация на акаунт