На море в Гърция 2016 - IV

• 122 966
  • 784
  •   1
Отговори
# 345
Да ви следя. Някой прясно почивал на Евия т.г.?

Ако ден и половина на юг се водят почивка?

# 346
  • София

Ние ще сме на север - Лутра едипсу.

# 347
Здравейте!

С малък бюджет ( около 700 лв) за 5-6 дни в края на август нещо да предложите, на Тасос или Керамоти, или е мисия невъзможна?

# 348

Ние ще сме на север - Лутра едипсу.

Разрови ми старите писаници. Бях показвала на карта по неизвестни читави плажчета. Че известните не са хубави.

# 349
  • София
Здравейте!
С малък бюджет ( около 700 лв) за 5-6 дни в края на август нещо да предложите, на Тасос или Керамоти, или е мисия невъзможна?
Това само за нощувките ли е бюджета? Ако да, ще намерите спокойно.

# 350
  • София
Привет от слънчева Гърция.
Много е писано,но и аз да споделя мнението си за Торони,защото малко се различава от масовото.
Утре си тръгваме,но с две думи разочаровахме се.
Не знам дали очаквахме прекалено много заради писаното тук,но не беше това,което мечтах.
Време хубаво,не жега,но топло и приятно, но плажът лош.Да писано е,че е прекалено стръмен,но не очаквах и толкова каменист пясък,т.е. няма пясък,а само малки камъчета,които яко жулят,а и това дето изведнъж потъваш на две крачки от брега не ми се понряви,мислех,че ще е без значение,но не беше.
Дори отидохме на прехваления плаж на Каламицими и там не ми хареса.Аз ли съм претенциозна...не знам.
Торони е една улица,не не улица,а малка уличка,по която са наспирали коли и ти се чудиш как да се разминаваш със спрелите и движещите се коли.
Да има алея между уличката и плажа,но на места прекъсва и тогава е трудното.Няма какво да се види,един пущинак покрай плажа и алеята и тук там някое дърво или палма,но повечето е грозна гледка.Няма кей или нещо от сорта да се разходиш.
Таверна Леон също много коментирана,любимата ми Мусака там беше ужасна,много ни хареса едно предястие патладжан със сирене и домат,пълнен калмар с фета също зле /имаме база за сравнение от други места ж Гърция/Иначе съгласна големи порции и не е скъпо за порцжиите които предлагат.Но чак нещо униално не е поне според мен.
В Никити миналата година ни хареса повече.
Просто исках да кажа и моето мнение.

# 351
Здравейте!
Предстои ни пътуване до Гърция. Заедно с дъщеря ни ще водим с нас и нейна приятелка, която е на 15г. Информацията ми е, че ни трябва нотариално заверена дакларация от родителите за тяхното съгласие (видях образец как трябва  да изглежда). Детето ще си носи и личната карта. Това достатъчно ли е? Ако някой има опит, моля да сподели.

# 352
  • София
Вземете и нотариално заверен препис от удостоверението за раждане на детето - за да се види, че съгласието е дадено от тези, които са родители.

# 353
  • София
hetera, хубаво е, че споделяш впечатления. В крайна сметка всички сме различни и харесваме различни неща. Аз така преди години се разочаровах от хваленото тук Вурвуру, но в последно време ми прави впечатление, че и други хора не харесват Вурвуру. На мен Торони ми харесва за разходка и обяд през деня, но аз лично не бих спала там. Плажът също ми харесва, не ми се струват камъчета, а по-едър пясък.

# 354
Vivi, благодаря! bouquet

# 355
Здравейте!
Предстои ни пътуване до Гърция. Заедно с дъщеря ни ще водим с нас и нейна приятелка, която е на 15г. Информацията ми е, че ни трябва нотариално заверена дакларация от родителите за тяхното съгласие (видях образец как трябва  да изглежда). Детето ще си носи и личната карта. Това достатъчно ли е? Ако някой има опит, моля да сподели.
Направете и ксерокопие на декларацията, на границата ще Ви го поискат.

# 356
  • Stuck in a moment
Няма винетка.
Има тол такси само по магистралите.
От миналата седмица - и на КПП Промахон, след който не е точно магистрала.
Други промени по маршрута ви няма.

Благодаря! Красиви и весели почивки на всички!

# 357
  • София
hetera, хубаво е, че споделяш впечатления. В крайна сметка всички сме различни и харесваме различни неща. Аз така преди години се разочаровах от хваленото тук Вурвуру, но в последно време ми прави впечатление, че и други хора не харесват Вурвуру. На мен Торони ми харесва за разходка и обяд през деня, но аз лично не бих спала там. Плажът също ми харесва, не ми се струват камъчета, а по-едър пясък.

Ами според мен са само ситни камъчета и тук там някоя песачинка пясък.Децата дори не можахя да играят с формичките,защото просто фармички не могат да се правят,нито замйци😯

Иначе мястото на което спим е страхотно и го препаръчвам студио Лейнис.Много приятен двор,децата си обикат свободно си играят,правихме си барбекю много е хубаво една вечер си изкарахме на двора на вечеря преятно беше.Не е нещо специално,но като отношение и обстанавкя ни хареса.

# 358
  • Варна

мисия невъзможна е някой да ви отговори смислено дори и при най голямо желание и добронамереност   #Crazy
С тези 700 лв. какво искате да платите : спане за 1 , 2 , деца? Закуска да има ли включена , вечеря , останалите хранения ? Транспорта ? Дребни гъделчета - сладолед , биричка , узаки , сувенирче ?Ако е Тасос включвате ли 100тина лв. фери? newsm78
Точно бюджети в тази тема през годините е обсъждан десетки пъти , вкл. и съвсем бюджетни варианти и ако зададеш по подробно питането си със сигурност ще изкочат варианти  bouquet

# 359
Мисля, че ако е бюджет само за нощувки, е приличен.

Общи условия

Активация на акаунт