На море в Гърция 2016 - IV

• 123 017
  • 784
  •   1
Отговори
# 420
Хихи, съгласна съм да не е съвсем безлюдно. Поне плажове в Гърция има много и все ще си намерим някакъв по-спокоен. Мисълта ми е, че не търся голям курорт. Може малко градче.
До към 160 евро за апартамент с кухня. Не държа да е на плажа, нито в града.
Четох доста какво сте коментирали назад. Харесах Парга заради отзивите за някакви корабчета, но много далеко от София. Сигурно е над 7-8 часа с кола.
Лошото е, че вече почти няма свободни места.

# 421
Ако Парга е далече от София, не знам  newsm78

В по-близките части със сигурност няма да намериш пусти плажове през август. Виж Сикия или има една пясъчна коса, Аплома, до Посиди.
Можеш да огледаш п-ов Пелион, по-малките селца.

# 422
Благодаря много, ще разгледам. Парга не е ли по-далече от Торини например?

# 423
  • гр. Бургас
Здравейте. Моля да ми препоръчате местенце за меден месец през септември. От известно време се ровя и вече ми пуши главата. Търсим някое оживено място с претъпкани плажове (ако може с бял пясък Grinning) , кристални води и много заведения и барчета.  Да не е много надолу или близо до Турция.  Благодаря предварително.

# 424
Момичета, а как е плажа на Сарти .... има ли във водата морски таралежи ?

# 425
  • София
Парга е по-далеч от Торони и по-близо от Торино.  Laughing

# 426
Дъждец, Парга е далече, но е много удобно защото почти целия път е магистрала. На мен лично Парга ми е пренаселена. Но малко под нея има чудесни плажове. Северна Гърция през август вероятно ще е доста пренаселено също. Може би най в южната част.

# 427
  • софия
Има едно нещо, Гугъл се нарича, там има карта, всичко се вижда, всичко!
 Laughing Laughing

# 428
  • софия
На Пелион и в момента не е пренаселено.

# 429
  • София
Няма. Бяхме преди около 2-3 седмици, приблизително по средата на плажа; в началото имаше малко по-дълбока част – грубо 1.50 м., след това водата ти стига до коленете. Но не знам дали целият е така. Единствените животни, които видяхме във водата, бяха риби  Simple Smile

# 430
На Пелион и в момента не е пренаселено.

Ужасна си  hahaha

Здравейте. Моля да ми препоръчате местенце за меден месец през септември. От известно време се ровя и вече ми пуши главата. Търсим някое оживено място с претъпкани плажове (ако може с бял пясък Grinning) , кристални води и много заведения и барчета.  Да не е много надолу или близо до Турция.  Благодаря предварително.

Паралия Катерини

# 431
  • някъде ... тук ...
Аз затова съм си "заплюла" Пелион, ама чак за началото на септември.
Още малко остана...

# 432
Няма. Бяхме преди около 2-3 седмици, приблизително по средата на плажа; в началото имаше малко по-дълбока част – грубо 1.50 м., след това водата ти стига до коленете. Но не знам дали целият е така. Единствените животни, които видяхме във водата, бяха риби  Simple Smile

Страхотно .... много благодаря.
Ще ни е първо ходене и искам да проуча нещата добре, за да не стане някой инцидент с хлапето и да ни развали почивката. Confused

# 433
  • София
Няма. Бяхме преди около 2-3 седмици, приблизително по средата на плажа; в началото имаше малко по-дълбока част – грубо 1.50 м., след това водата ти стига до коленете. Но не знам дали целият е така. Единствените животни, които видяхме във водата, бяха риби  Simple Smile

Ще ни е първо ходене и искам да проуча нещата добре, за да не стане някой инцидент с хлапето и да ни развали почивката. Confused

Вземете нещо срещу комари. На нас Аутан ни вършеше идеално работа плюс машинка срешу комари в контакт в спалнята.

# 434

Вземете нещо срещу комари. На нас Аутан ни вършеше идеално работа плюс машинка срешу комари в контакт в спалнята.

Peace Точно това и смятаме да вземем .... когато взема решение точно къде да отидем, де ....  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт