На море в Гърция 2016 - IV

• 122 895
  • 784
  •   1
Отговори
# 510
А, не бях го чела, много истини има в него. Малко преекспонирано, но взето от реалността. И наистина българите, които виждам тук да мрънкат, у нас разказват с възхита за престоя си.
Чичо на моят мъж има известна къща в едно село, даже и тук е коментирана. С трима човека съм се запознала, които са почивали там и казват, че са големи приятели с чичото. На мен ми е смешно, защото човека е възпитан бизнесмен и от Пенчо, Янчо и Драганчо, му е важно само да им вземе парите и да се държат възпитано по време на престоя си.

# 511
Моля посочете сайт на този къмпинг до Атон. Има ли бунгала там за наемане? Как е плажа , има ли дървета и сянка Simple Smile ?
Благодаря !

http://www.camping-comitsa.gr/%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8-bg

# 512
  • Стара Загора
Ветровито ли е западното крайбражие на Касандра?
 Всяка година ходя след 1 септември в Гърция и не съм улучвала лошо време. Тази година съм си харесала западното крайбрежие на Касандра района на Сивири, обаче ме разубеждават, че там времето е много ветровито.

# 513
  • София
Някой може ли да сподели малко информация за Псакудия и по-конкретно за Melissa Gold Coast Simple Smile

# 514
А, не бях го чела, много истини има в него. Малко преекспонирано, но взето от реалността. И наистина българите, които виждам тук да мрънкат, у нас разказват с възхита за престоя си.
Чичо на моят мъж има известна къща в едно село, даже и тук е коментирана. С трима човека съм се запознала, които са почивали там и казват, че са големи приятели с чичото. На мен ми е смешно, защото човека е възпитан бизнесмен и от Пенчо, Янчо и Драганчо, му е важно само да им вземе парите и да се държат възпитано по време на престоя си.
Зои,
аз пък на теб ти се чудя, гръцка снаха си, доколкото съм разбрала от темата, какво търсиш в близката Гърция, като толкова острови имаш пред себе си!

# 515
  • Стара Загора
Здравейте,  доста прочетох,  но не намерих коментари за остров Крит. Имаме време за почивка чак след средата на септември и затова се насочх натам. Обаче няма много инфо тук.Дайте някаква информация за времето,  дали ще е подходящо и евентуално да ме насочите към читав хотел. С дете сме на 4г. и клоним към лежерна почивка,  без обиколки. Ол инклузива им дали става или не е за предпочитане. Мерси предварително.

# 516
Evhen, чакам да дойде и моето време Simple Smile Първо Мм работеше без почивка години наред, освен на 15.08 Simple Smile, време което не е много за почивка, после децата. Сега съм с бебе, малко да поотрасне и тръгвам! Simple Smile Голяма част от сухопътна Гърция съм я видяла, но с островите все се разминавам.

# 517
Здравейте,  доста прочетох,  но не намерих коментари за остров Крит. Имаме време за почивка чак след средата на септември и затова се насочх натам. Обаче няма много инфо тук.Дайте някаква информация за времето,  дали ще е подходящо и евентуално да ме насочите към читав хотел. С дете сме на 4г. и клоним към лежерна почивка,  без обиколки. Ол инклузива им дали става или не е за предпочитане. Мерси предварително.
Времето ще е подходящо, даже, може би най-хубавото време за посещениена Крит. По другия въпрос ще замълча, защото за мен да стигнеш до там и да заседнеш на инклузива при толкова много за обикаляне си е престъпление.

# 518
  • София
Един от най-добрите ОИ, на които съм попадала, беше точно в Гърция, а не в Турция, но това зависи от самия хотел. Ако предпочитате такъв тип почивка, и ако хотелът предлага добър ОИ, значи за вас е за предпочитане. Виж и темата за ОИ в Гърция  Simple Smile

# 519

То стана като виц:
- Къде ще ходите на море ?
  -На Китен !
- Ама на гръцкия или на нашия Simple Smile

# 520
Всъщност статията не е за това, че нещо по беломорското крайбрежие - природа, обслужване, храна, настаняване - прилича на Китен (много хора не са го разбрали, но тя е и написана лошо, де, та имат оправдание).

Статията е за това, че почиващите, чието ниво е "Китен", си пренасят простотията там, където могат. В крайна сметка никой не може да надскочи себе си.

# 521
Здравейте много отдавна си чета тази тема, но сега дойде време за регистрация. Искаме да отидем до Гърция,но обратно на търсеното най-вече. Желанието ми е нещо диво,но красиво. Не искам пясъчни плажове и глезотии. Ако имате идея моля споделете.Колко е далече също няма значение. Peace

# 522
  • София
Здравейте много отдавна си чета тази тема, но сега дойде време за регистрация. Искаме да отидем до Гърция,но обратно на търсеното най-вече. Желанието ми е нещо диво,но красиво. Не искам пясъчни плажове и глезотии. Ако имате идея моля споделете.Колко е далече също няма значение. Peace

Пелопонес Simple Smile

# 523
  • Берлин
Аз цял следобед ровя и ми е много трудно.Получих инфо от съфорумец и вече съвсем нищо не мога да резервирам.Обърках се тотално. Уж търся близо до БГ и хубаво, обаче цените ми се виждат безумно високи за мизерните условия.Може и аз да търся погрешно.  Embarassed

# 524
Благодаря,а по точно местенце, много е обширно.

Общи условия

Активация на акаунт