На море в Гърция 2016 - IV

• 122 868
  • 784
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря,а по точно местенце, много е обширно.

Елафонисос, Мани, Пилос и Метони

# 526
Благодаря много започвам да ги търся и преглеждам.

# 527
Здравейте много отдавна си чета тази тема, но сега дойде време за регистрация. Искаме да отидем до Гърция,но обратно на търсеното най-вече. Желанието ми е нещо диво,но красиво. Не искам пясъчни плажове и глезотии. Ако имате идея моля споделете.Колко е далече също няма значение. Peace
Пелопонес  Peace източната част ..

# 528
Здравейте много отдавна си чета тази тема, но сега дойде време за регистрация. Искаме да отидем до Гърция,но обратно на търсеното най-вече. Желанието ми е нещо диво,но красиво. Не искам пясъчни плажове и глезотии. Ако имате идея моля споделете.Колко е далече също няма значение. Peace

Ако наистина търсиш диво и красиво, полуостров Мани на Пелопонес е точното олицетворение и на двете, но пътуването е сериозно, имаш около 1200 километра до там..

# 529
  • Бургас
Здравейте Simple Smile
Търся мнение, как е климата на остров Корфу в края на Септември  евентуално, ако някой има преки впечатления конкретно за Aqualand Resort Corfu!
Другият ми въпрос е, дали има някакви рискове или допълнителни такси при резервация директно на сайта на хотела ? Разликата в цената през туроператора и директно на сайта ми е 15 евро на нощ  Crazy
Благодаря предварително  Hug

# 530
Въпрос към наскоро завърналите се от Кефалония - пътят Асос -Миртос все още ли е затворен?
Ще сме със сутрешния ферибот до Фискардо, а настаняването ни е в Лурдата. Та се колебаем още как да разпределим пътуването първия ден и какво да видим. Например Асос и след това - ако пътят към Миртос е затворен, да се насочим към Агия Ефимия и Мелисани.  Дайте идеи от опит - защото километрите са малко, но знам, че пътуването може да става бавно.

# 531
Може ли инфо за Скиатос ако някой е бил там?

# 532
  • Младост 4
Въпрос към наскоро завърналите се от Кефалония - пътят Асос -Миртос все още ли е затворен?
Ще сме със сутрешния ферибот до Фискардо, а настаняването ни е в Лурдата. Та се колебаем още как да разпределим пътуването първия ден и какво да видим. Например Асос и след това - ако пътят към Миртос е затворен, да се насочим към Агия Ефимия и Мелисани.  Дайте идеи от опит - защото километрите са малко, но знам, че пътуването може да става бавно.
Тай, все още е затворен пътят. Обходният маршрут минава през Патриката, за което от Асос се изкачваш малко нагоре в планината, после до Диварата. Виж го на картата. От Диварата до Лурдата малко по-бързо е по крайбрежния път, който е много приятен, покрай Аргостоли. Но ако сте решили да разглаждате, може и през Агия Ефемия да минете. Ние минахме по втория начин, но само защото Джи-пи-есът ни заблуди. Пътят по западното крайбрежие ми хареса повече.

# 533
  • София
Цитат на: milenaka
Може ли малко помощ? Утре заминаваме за студия Руди в Сарти ...
milenaka, т.к.  си забранила получаването на лични съобщения питам тук. Би ли споделила мнението си за тези студия? Останахте ли доволни? Стават ли за семейство с две деца?

# 534
  • София
Цитат на: milenaka
Може ли малко помощ? Утре заминаваме за студия Руди в Сарти ...
milenaka, т.к.  си забранила получаването на лични съобщения питам тук. Би ли споделила мнението си за тези студия? Останахте ли доволни? Стават ли за семейство с две деца?
Накратко - стават. В нашето имаше една баня, две тоалетни, в кухнята има няколко комплекта различни размери чинии, достатъчно прибори, във фурната има тава и скара към нея. Това, което на мен не ми хареса, но преди не съм ходила в студио и не знам дали е типично: за 6 нощувки не смениха бельото нито веднъж, т. хартия свърши, не заредиха с нова, същото важи и за тоал. принадлежности. Казвам само, за да знаеш;  буквално на няколко метра има магазин, в който има всичко необходимо, а на 10-ина метра има пекарна със страхотно кафе. Не разчитайте на телевизия - има само няколко гръцки канала, нито един детски. В нашето студио канапетата бяха малко неудобни за спане.
Засега май това се сещам, питай, ако те интересува друго.  Simple Smile
ПП Интернетът е зле.

# 535
  • UK
Здравейте  Simple Smile Така се радвам че открих тази хубава темичка  Simple Smile Много искаме да отидем на почивка в Гърция следващата година и сме се насочили към Лефкада. Живеем в Англия и искаме да направим една дълга ваканция другото лято в България и от там с кола до Гърция за една седмица. Гледах в Booking.com има много изгодни хотели и апартаменти за следващата година, но не намирам откъде да купя билет за ферибот  newsm78 Ако има някой почивал там ще се радвам да сподели, ние търсим място хем за почивка с хубави пясъчни плажове, хем да поразгледаме интересни неща, гмуркане и т.н Ако пък някой може да препоръча други места ще се радвам да споделите

# 536
Здравейте  Simple Smile Така се радвам че открих тази хубава темичка  Simple Smile Много искаме да отидем на почивка в Гърция следващата година и сме се насочили към Лефкада. Живеем в Англия и искаме да направим една дълга ваканция другото лято в България и от там с кола до Гърция за една седмица. Гледах в Booking.com има много изгодни хотели и апартаменти за следващата година, но не намирам откъде да купя билет за ферибот  newsm78 Ако има някой почивал там ще се радвам да сподели, ние търсим място хем за почивка с хубави пясъчни плажове, хем да поразгледаме интересни неща, гмуркане и т.н Ако пък някой може да препоръча други места ще се радвам да споделите

Единствената причина да не намираш ферибот е , че такъв няма....... до острова се ходи с кола... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 537
  • на Мелмак
На Лефкада хубави пясъчни плажове няма , има хубави с камъчета и пясък , напр. Порто Кацики.
Ако искаш такъв тип плаж - другаде трябва да гледаш Peace

# 538
Освен това гмуркане и пясъчен плаж обикновено не е интересна комбинация.

# 539
  • UK
 Thinking Вие направо ме разбихте, много съм неинформирана  Embarassed А Сетония дали е по добре? Сега чета в Гугъл че плажовете са с пясък, има и гмуркане на някои от тях и има някакъв плаж Портокали, бил страхотен. Помагайте моля че направо се обърках тотално

Общи условия

Активация на акаунт