На море в Гърция 2016 - IV

• 122 868
  • 784
  •   1
Отговори
# 555
  • София
А аз съм била в Гърция на места, където не съм чула никаква българска реч освен тази на мъжа ми, но съвсем умишлено не ги споменавам в темата  Mr. Green

# 556
  • София
Thinking Вие направо ме разбихте, много съм неинформирана  Embarassed А Сетония дали е по добре? Сега чета в Гугъл че плажовете са с пясък, има и гмуркане на някои от тях и има някакъв плаж Портокали, бил страхотен. Помагайте моля че направо се обърках тотално

Ситония е най-красивото място в североизтона Гърция за мен, но е много посещавано от българи, македонци, румънци, руснаци. При това изобилие от самолетни билети от Англия, аз лично бих отишла на някой остров - Крит, Кефалония, Корфу, Кос, Родос. До всичките има директни полети на Изиджет или Райън.

Сега се сетих, че Томсън имат сезонни полети до Скиатос и до Самос, но не съм следила цените. И двата острова са много добър избор  Peace

# 557
  • Берлин
Аз пускам контактите, които днес ми изпратиха в отговор на сто хиляди запитвания....На някой може да са му от полза. Слагам в скрит текст /не знам позволено ли е във форума/
Скрит текст:
: Here are some suggestions of accommodation in Golden Beach:

Niki studios & apartments, info@niki-thassos.gr

Hotel Golden Sand, info@hotel-goldensand.gr

Χατζηγιώργης, info@hatzigiorgi.gr

Studios Anemos, info@studios-anemos.gr

Sunny Hotel, info@sunnyhotel-thassos.com

Hotel Fedra, info@hotel-fedra.com

Hotel Stefanos, stefangb@otenet.gr

Princess Golden Beach Hotel, book@princessthassos.com

Sole e Mare, info@solemare-goldenbeach.gr

И още: I  send you emails and you will certainly find that you need.
Use my  name (Miamou Evangelia) and  they  will serve:

info@alexis-villas.gr  (belong to my sister Helen)
info@apartments-exadas.g r (belong to  my cousin Evangelia)
studioseirini@hotmail.gr   ( belong to  my cousin Niki)
info@afrodite-studios.gr     
info@niki-thassos.gr 
info@annathassos.gr
info@nostos-studios.com   
   info@nereids-thassos.gr  (is next to me)
dimitrios_filippidis@yahoo.gr (is near to me)
  stefangb@otenet.gr  (is near to me)
info@studios-anemos.gr  (is near to me,  belong to  my cousin Niki)   
info@studiosfilipidis.gr   (is near to me)
  info@studios-escape.gr   (is near to me)
info@rani-thassos.gr
Studios.Lia.Golden.Beach@gmail.com
info@elekon-apartments.gr
info@nikolas-studios.gr   (is near to me)
info@ladikas-apartments.gr
info@studios-apartments-dimitrious.gr  (is near to me)
info@studios-athina.gr
alegriastudios@hotmail.com
info@studios-arsenis.gr
info@thassos-holidays.net   ( is Tourist Office).
polednakova@hotmail.com

Аз намерих, каквото търсех. Успех на всички и страхотно лято!

# 558
Здравейте момичета ,само за информация и с най-добри намерения да предупредя за хотел Медуза,Криопиги ,ръкава е Касандра.... Моля внимавайте като резервирате там- мизерни,шумни,нахални и видно показват,че не толелират българи. С една дума-отврат.
От години ходя в Гърция на почивка,но на по-ужасно място не съм била.😡😡😡

# 559
Здравейте, след 10-ина дни тръгваме за Ситония, но за пръв път без предварителна резервация. Насочили сме се в участъка Сарти - Сикия - Каламици или около Ормос Панагиас - Фтероти. Свободна стая в хотел вероятно няма да намерим на място /или цената на рецепция ще ни откаже/, та въпросът ми е ако имате впечатления от къщи за гости, да препоръчате нещо и въобще търсенето на място дали е удачен вариант или да сядам да ровя. 

# 560
Здравейте отново! В понеделник тръгваме за Парга. За вторник бяхме планирали да се качим на тази лодка "Марко Поло"(цената е 25евро на човек), която тръгва сутрин от 10:00 и се връща към 17:30. Тя стига до о. Паксос има спирки за плуване около някакви пещери и т.н. Уви обаче понеже сме 4 човека и това прави 100евро общо, намерихме лодка под наем за 100евро за 6 часа + гориво. Та сега се чудим дали би си заслужавало малко повечето пари и да се качим на собствена лодка и да си ходим където искаме. Има ли красиви заливчета наблизо(достъпни само с лодка и да няма никой), където и да си направим плаж? От фирмата отдаваща лодката под наем казаха че можем да караме близко до брега и да ходим най-далеко до Амудия и Саракинико. Благодаря ви Simple Smile

# 561
  • Варна
препоръчате нещо и въобще търсенето на място дали е удачен вариант или да сядам да ровя. 

Ще се учудите колко много места има свободни , все пак най - хубавите ще са заети.

# 562
  • София
Рони П., ако от фирмата са ви кзали да ходите най-аделеч до Амудия и Саракинико, не мисля, че е разумно да ходите до Паксос. Може би няма да ви стигне горивото да отидете и да се върнете.

# 563
Рони П., ако от фирмата са ви кзали да ходите най-аделеч до Амудия и Саракинико, не мисля, че е разумно да ходите до Паксос. Може би няма да ви стигне горивото да отидете и да се върнете.

Аа не, до Паксос с малката лодка няма да ходим. Питах дали до Амудия или Саракинико има някакви девствени скрити местенца на които да си лежим самички или най-много още няколко човека. То нали това е целта на лодката под наем Simple Smile

# 564
  • София
Здравейте отново! В понеделник тръгваме за Парга. За вторник бяхме планирали да се качим на тази лодка "Марко Поло"(цената е 25евро на човек), която тръгва сутрин от 10:00 и се връща към 17:30. Тя стига до о. Паксос има спирки за плуване около някакви пещери и т.н. Уви обаче понеже сме 4 човека и това прави 100евро общо, намерихме лодка под наем за 100евро за 6 часа + гориво. Та сега се чудим дали би си заслужавало малко повечето пари и да се качим на собствена лодка и да си ходим където искаме. Има ли красиви заливчета наблизо(достъпни само с лодка и да няма никой), където и да си направим плаж? От фирмата отдаваща лодката под наем казаха че можем да караме близко до брега и да ходим най-далеко до Амудия и Саракинико. Благодаря ви Simple Smile

На място на пристанището билетите се продават пред самите корабчета и са по-евтини, отколкото закупени чрез агенция. Нашият круиз, който беше по-дълъг и се минава през Логос, Лакка, Сините пещери и т.н. беше с корабче Вики 2, струваше при агенциите по 30 евро, на пристанището купихме билетите за по 25 Е. Иначе за по-съкратените варианти с Вики 2, Марко Поло и Капитан Кук билетите бяха май по 20 Е, но пак трябва да се провери на място на пристанището. Ние предната вечер купихме билети и на сутринта се качихме на кораба. На мен Марко Поло и Капитан Кук не ми харесаха, не влизат и в пещерите. Peace
То до Саракинико и Лихнос има водни таксита, напълно безмислено е да се наема лодка за 100 евро за 6 часа + бензин. Най-добре на място, като отидете, ще си прецените. Билетите и лодките няма да свършат.
Освен това ще изпуснете тюркоазеното море около Вутуми на Антипаксос. Такова около Парга няма.

Последна редакция: нд, 24 юли 2016, 13:27 от bibi_2

# 565
препоръчате нещо и въобще търсенето на място дали е удачен вариант или да сядам да ровя. 

Ще се учудите колко много места има свободни , все пак най - хубавите ще са заети.
Точно така е. Изпитано многократно.

# 566
  • София
Рони П., не може да няма. Simple Smile
Разгледай крайбрежието тук - https://www.tripinview.com/en/presentation?layer=overview&da … 8229&id=51060 - наляво - надясно със стрелките.

# 567
  • София
Аз пък не мисля, че около Парга има "девствени места". Peace Simple Smile

# 568
  • София
Здравейте, след 10-ина дни тръгваме за Ситония, но за пръв път без предварителна резервация. Насочили сме се в участъка Сарти - Сикия - Каламици или около Ормос Панагиас - Фтероти. Свободна стая в хотел вероятно няма да намерим на място /или цената на рецепция ще ни откаже/, та въпросът ми е ако имате впечатления от къщи за гости, да препоръчате нещо и въобще търсенето на място дали е удачен вариант или да сядам да ровя.  

Не бих тръгнала без резервеация в топ сезона, че даже съм и без деца, но вие си знаете. Peace

Използвам включването, за да отбележа, че края на септември букнах билети до Атина с Райьн и ще бъдем с 2 нощувки в Нафплио. Дано ни хареса, а и времето да се уцели добро, живи и здрави! Grinning

Последна редакция: нд, 24 юли 2016, 12:40 от bibi_2

# 569
  • София
Биби, има, не е като да няма. По посока Амудия видях няколко, които ми се струват достъпни само откъм морето. Мънички са и дали точно този ден няма и други търсачи на девствени плажове да спрат там е друг въпрос. Simple Smile
Ние си наехме лодка това лято в Сивота и обикаляхме островчетата там. Много приятно беше.

Общи условия

Активация на акаунт