На море в Гърция 2016 - IV

• 122 558
  • 784
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Привет момичета  bouquet
За първи път се включвам в темата ви,мин.година бяхме в Торони,тази година сме се насочили за края на август към Йонийско море района на Prevesa,Mitikas,Kanali,Kastrosikia,Riza.
Не съм резервирала още нищо,какво ще препоръчате с две момчета на 9г ще пътуваме?
Плажа изисква ли обувки за вода?
Общо взето каквото се сетите,ресторанти кафета плажове...и тн?
Четох мненията на К2,търся по пресни мнения.
Благодаря предварително

# 646
Здравейте! Искам да ви помоля за по-подробна информация за Неа Потидеа. Използвах търсачката, но  или не правя нещо правилно, или мненията са наистина много малко.

# 647
Мами,къде плажът е най-хубав/пясък и да не е много дълбоко/Аспровалта,Ставрос,Врасна,Врасна бийч?

На Ставрос е плитко, пясъкът е по-малко каменист от Врасна, където е дълбоко. Тази година бяхме там и изобщо не ми хареса. Но от този регион селцето Олимпиада е най-красиво с най-приятен плаж, който не е пренаселен.

олимпиада ми изглежда по западнало и неприветливо от ставрос
но това си е мое мнение

# 648
Здравейте всички  !
Имам питане дали някой от вас е пътувал с круиз еднодневно от Волос до Скиатос и Скопелос . Има ли такива обиколки ? Била съм на такава обиколка от Лефкада до Кефалония , Итака и беше стахотно!!!
 и друго -  отзиви за плажовете на Пелион ? Благодаря предварително Sunglasses

западен или източен Пелион?

# 649
Здравейте всички  !
Имам питане дали някой от вас е пътувал с круиз еднодневно от Волос до Скиатос и Скопелос . Има ли такива обиколки ? Била съм на такава обиколка от Лефкада до Кефалония , Итака и беше стахотно!!!
 и друго -  отзиви за плажовете на Пелион ? Благодаря предварително Sunglasses

западен или източен Пелион?

Stava duma za raiyona na Horto i Milina , blagodarq

# 650
В самите селища Хорто и Милина няма плажове в общоприетия смисъл на тази дума.

Иначе от тази страна са малки заливи с прозрачна вода, без вълнение, чакълести в по-голямата си част. Пясъчни има на юг и на изток, където пък често е по-бурно морето.

# 651
Момичета ,дайте инфо за евтин рент а кар в Атина .Идеята е със самолет до там и после с кола под нае из Пелопонес..

# 652
Може ли някой да ми препоръча студио или апартхотел, ваканционен апартамент в Наксос. Нещо изпорбвано по възможност? И в коя част на остова са хубавите плажове?
 bouquet

# 653
Е те се виждат на гугъл мапс идеално къде са плажовете - почти 20 км ивица, тук-таме прекъсната, от западната страна, като започват още от Хора-та.

По ред вървят Агиос Георгиос (още в града), Агиос Прокопис, Агия Анна, Плака, Кастраки, Глифада, Алико, Пиргаки, Агиасо. Ние сме спали в Плака - 4 км плаж, има и цивилизована част, и дива. Настаняване на острова бол, за всякакви вкусове и бюджет. Има и за 30 и за 300 евро. Какви са вашите нужди и предпочитания, не зная.

Има прекрасни заливи и на други места на острова, но са по-отдалечени и нетуристически.

# 654
Да, видях че има много вили, хотели и т.н., но прочетох също, че така на сляпо, вероятността да попадне човек на кофти настаняване не е малка. Затова попитах, ако някой е доволен да сподели.  Hug

Иначе, търся нещо близо до плаж, даже доста близо  Laughing, но и достъп до ресторанти и магазини да е лесен. Ще наемем кола, но ако има лесен достъп с транспорт до по-оживените места, няма да възразиме. Двама възрастни, деца няма да водим.

Благодаря много за отговора!
 bouquet

# 655
Агия Анна и Плака са свързани с града с автобус на всеки половин час до 1 ч. през нощта, така че спокойно може да се ходи и без колата (тъкмо не мисли човек къде да паркира).

Ресторанти си има навсякъде.
Иначе нашият хотел беше този.

# 656
Пускам запитване за оферта, мерси. Добре изглежда това място.
 Simple Smile bouquet

# 657
Може ли някой да ми препоръча студио или апартхотел, ваканционен апартамент в Наксос. Нещо изпорбвано по възможност? И в коя част на остова са хубавите плажове?
 bouquet

Аз съм била на Агиус Прокопиус, прекрасен плаж, прекрасен! Също бих препоръчала Плака и Агия Анна. Бяхме един ден и на Агиус Георгиус ,но не ни хареса на нас. Доста духа и самата плажна ивица не ни допадна, но ако сте фенове на сърфа това е мястото.  Simple Smile. Бяхме позиционирани в хотел "Катерина" ,малко тризвездно хотелче със собственици младо семейство, мили и любезни хора. Също на половин час някъде има автобус до града Наксос.

# 658
  • София

Stava duma za raiyona na Horto i Milina , blagodarq

Така изглежда крайбрежието на Милина. Тук-там има стълбички, по които се влиза в морето.

В Хорто също има крайбрежна улица, изключително малко населено място е, но пък за наша изненада навръх Великден имаше работещ магазин.

# 659
Привет! Тази вечер резервирахме лятна къща на плажа в Kalyves Polygyrou, намира се между двата ръкава - Касандра и Ситония. Нямам много информация за това селце. Предварително разгледах плажа през Гугъл мапс и четох отзиви. Къщата е на 30 м от него и се надявам да е подходящ за малки деца, защото сме с дете на близо 2 г. Четох, че е дълъг към 5 км и стига до този в Геракини.

Някой дали има препоръки за места за хранене и плажове в този регион? Благодаря предварително! Peace

Общи условия

Активация на акаунт