Кюретаж и забременяване след това - тема 68

• 58 970
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София/Севлиево
Захарта ми винаги е била ниска,но не съм правила целия профил,а мисля че няма да е зле да се проверя.
Благодаря за пожеланията.А също и на Мини за описанието на гроздовидната бременност,не го знаех това,а уж много съм чела...

# 631
Момичета излизам малко от темата и скоро не съм писала но да ви споделя нещо доста важно миналата година бях болна пих хапчета антибиотик и се обринах и после като премина ефекта от алергичната реакция от антибиотика започна алергията на нервна почва която не ме оставя и до днес.Юли месец по точно 7.07 стигнах до бърза помощ в италия от друг антибиотик аугментин бях доста зле оправих се за седмица но сега отново се появи алергията на нервна почва и стреса днес алерголожката ме тества за всичко но се оказа че вина има стреса и нервите.Направо бях шокирана трябва да пия противоалергични лекарства и валериан дано ми помогне а антибиотици въобще не трябва да приемам.Една файда от цялото нещо но и цената е леле 66€ за тестовете и 28,50 € за прегледа.леле боже но какво да сеправи поне сега знам.Дано послужи за пример на тези коитоимат същият проблем.Целувки на всички които ме помнят и на новите момичета.

# 632
Захарта ми винаги е била ниска,но не съм правила целия профил,а мисля че няма да е зле да се проверя.
Благодаря за пожеланията.А също и на Мини за описанието на гроздовидната бременност,не го знаех това,а уж много съм чела...
Уж ти писах и за годишнината друг пост, какво съм направила не е ясно , не го виждам поста си.
Честита Годишнина! От сърце Ви желая да сте живи и здрави, много щастливи, много да се обичате и дано колкото се може по скоро се сбъдне най-съкровената Ви мечта!  Hug Heart Eyes

# 633
Благодаря на всички за подкрепата!  bouquet Вдъхвате ми кураж и надежда!  Heart Eyes
Въпреки , че доктора ми каза, че при много жени се случва мисед при първа бременност и не е нужно да си правя изследвания, смятам да направя за мое спокойствие...

Елислава Честита годишнина! Желая ви вечна любов , щастие и само красиви моменти заедно!  newsm51

# 634
Момичета здравейте. Не съм писала от доста време, но почивки и после на работата беше истински хаус. Много съжалявам за новите попълнения. Момичета много сила ви пожелавам, тук е голяма подкрепа, а и съветите са много на място от минали по този път момичета. Поплачете и се фокусирайте върху бъдещата успешна бременност.
Бъбъл как си? Имаш ли някаква новина?

# 635
delisardeli Много Благодаря! От София съм да. Ходих при личната си лекарка и тя ме увери,че трябва да се изчакат няколко месеца освен за ново зачеване,а и за изследвания Sad А нямам никакво търпение като всички девойки включили се в темата ...Радвам се бъдещите майки с пожелания за здрави и красиви бебоци Simple Smile

# 636
  • София
Moмичета,тихичко похвал с  EFP . Видях я преди седмица. Ходих и на доктор,видяхме точицата.Е имам и известни тревоги,прецапва ме,но според док не е повод за тревоги,нямам отлепване,бия си инжекциите и си пия фолиевата киселина,кротувам си вкъщи и не се претоварвам.Ех,дано това е моето бебче  Praynig

Сова,прегръдки и кураж миличка  Hug Потърсете причината и тогава действайте.Пак ще забременееш,щом веднъж се е случило и този път ще е успешен!
stoyanova1992 от хистологията нищо не може да се разбере.Трябва допълнителни изследвания.

За това кой как се е справил с тъгата,моят аборт също като на commala беше в доста напреднала седмица,когато вече бебето е оформено,усещаш го,чакаш го и няма по-голям кошмар от това изведнъж да си отиде.Наистина не знам как оцелях след този ад,но явно човек като му се случи и събира сили и се мобилизира.В крайна сметка животът продължава,здрави сме,имаме матки,яйчници ...
 Сега съм спокойна ... първо че съм направила доста изследвания,които показаха проблеми,второ се следя при лекар,който няма да допусне елементарните грешки на следящата ме първия път,трето в момента съм ранна седмица и се моля,ако нещо не е наред с бебето каквото има да се случва ,да става сега!

# 637
*Bubble* честито  Hug Hug Hug Hug , много се радвам за теб - пожелавам ти лека безпроблемна бременност до успешен финал с пухкав бебо  Heart Eyes

# 638
  • София
Бъбъл, тихичко честито!  Heart Eyes Много, много се радвам за теб и стисвам палци  Hug Praynig Обичам такива сутрешни новини!!!  Party

# 639
  • Пловдив
Бабъл, тихичко честито! Лека, безпроблемна бременност до пухкав и ревлив финал край термин! Силниии прегръдки! Премина през толкова неща, дано вече всички притеснения са зад гърба ти!

# 640
  • София
Благодаря ви момичета  Hug Успех и на вас!
 Наистина направих всичко по силите си,направих всевъзможни изследвания,хистероскопия правих,насочих се към един от лекарите помогнал на много жени,вярвам че и с мен ще успее,просто имам нужда и от мааалко късмет този път.
 И толкова неща изкочиха едно по едно,че чувствам как по мен учебник по патологична бременност може да се напише.

На 14-ти съм на преглед и ще си поискам и микробиология и ще държа и на такава на цервикален секрет

# 641
Бъбъл, тихичко честито и от мен.  Бъди силна и позитивна и всичко ще е ок. 

# 642
Здравейте момичета,
От доста време не съм писала тук, а вие и нова тема имата, а и сте я изписали вече Simple Smile
Включвам се с един въпрос, някоя получавала ли е полип след кюретаж? Не знам от къде си вкарах тази муха, но вече четири цикъла след кюретажа има по-продължително менструално кървене (по-скоро зацапване). Ако преди всичко свършваше за пет дни, сега цапам до около 8-ми ден. А и имам една неуспешна инсеминация през юли (на третия цикъл) , та се чудя дали не е нещо такова. Док не е казвал да има нещо, притеснително, но аз и не знам в кои дни на МЦ се виждат най-добре полипите.
Благодаря!
Балонче, честито и тук, както и на всички друга, които съм изпуснала, а на останалите - кураж!

# 643
Bubble много хубавя новина, много се радвам за теб. Дано наистина този път това е твоето бебче, всички го заслужаваме, но като знам как си подходила към проблема, една интелигентна борба, така че нека усилията ти бъдат възнаградени. Hug bouquet Praynig
Аз сякаш още немога до се справя с това, което ми се случи. Не да нямам търпение, а умирам от страх и ужас да видя резултата. Хем като е отрицателен се разочяравам хем като е положителен ще ме завладее страха  знам че не трабва но направо незнам как да го преодолея...
По този повод какъв тест мога да си купя и кога най рано да си го направя, защото сякаш не ми се пуска чхг и щакви нестове за овулация ползвате?

# 644
  • София
Поли, малко преди овулацията полипите се виждат най-добре, между 10 и 14 ден. Само че не всеки гинеколог може да ги забележи, иска си специалист и хубава апаратура  Peace

Общи условия

Активация на акаунт