Относно ЕГН-то, казвах го на една Елза от Рудозем. чистеше /уж/ от разстояние.
Едва ли не тези които вярват се изкарват някакви тъпаци и луди. В същото време виждам че много хора ходят по врачки за глупави неща. "Ще си намеря ли работа?", "Ще ми предложи ли брак?". От такива не може хората с реални проблеми да се вредят при врачките, само им губят времето с простотии и лиготии. Ако бях на тях да ме занимават с такива глупости или нямаше да приемам или щях по 100 лева на сеанс да искам.
Едва ли не тези които вярват се изкарват някакви тъпаци и луди.
младеж..аз знаеш ли колко усилия и време съм вложил докато мога да контролирам това да не ме забелязват..това си е вътрешно усещане..свива се ефирното тяло..и ставаш незабележим..върши перфектна работа при катаджии
..гарантирано и проверено....естествено има и начин да се увеличава..и тогава всички те гледат със страхопочитание..така че използвай това което смяташ за недостатък в своя полза 

)..sen tropko e prawнужна е само датата на раждане..и то не на всеки ясновидец
Та хайде вместо да ходите с въпроси от този тип да отстъпите мястото си на опашките за жената с болното дете, или за тази, която не може да зачене? Или за младежа, гаснещ от магия, с идеалните клинични изследвания, но слабеещ въпреки че яде по много (вече съм 59 кила на ръст 183...) и който от години няма и 1 приятел, за любов да не говорим?! Кой е по-нуждаещ се? Време е някой да каже истината, въпреки че и Сенко многократно е намеквал, че се търсят магове за глупости. 

И въобще не съм от самонавиващите се - и в добро настроение да съм, околните изобщо виждат през мен и попивам негативната енергия като гъба. Тези дни ще приложа ключовете, които Сенко беше така добър да сподели напълно безплатно с форума. С това приключвам участието си във форума и всякакви форуми, защото сития на гладния не вярва.
Седнете по-удобно и започвайте да казвате, че вие сте щастлива, спокойна, че клепачите ви тежат и ще изпаднете в състояние на хипноза....Толкова са глупави постове са изписани за магии тук, сякаш казваш заклинание, правиш еди какво си и се получава! Това го правят ЕДИНИЦИ хора, както и гадателите са ЕДИНИЦИ! Що за дивотии се пишат в този форум, а всъщност целта му да споделяме мненията относно ясновидците и да открием, кой наистина има дарба и може да ни предскаже бъдещите събития в живота, за да сме уж по-спокойни, че еди-какво си ще стане, а еди какво няма да се получи!