Ясновидци/врачки - тема 31

• 217 878
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Мисля,че нещата много загрубяха все пак целта на този форум е да си бъдем взаимнополезни, а не да си правим мръсотии и да се караме. Ние не обвиняваме никого всеки има право на мнение, но наистина тук хората търсим мнения, препоръки и координати за  ясновидци, а не как сами да ги правим тези неща. Ако го можехме нямаше да сме тук. Нека господата които имат такива интереси си създадат нова тема и си споделят там. Тук темата не е с такова предназначение и тези неща повечето не ги вълнуват. Моето лично мнение е че за тези неща се иска дарба , ако я има човек  да може да се обучава и усъвършенства , но ако я няма са пълни простотии и губене на време. Едно е да четем окултна литература съвсем друго е да ставаме шамани. Вие след като се интересувате от такива неща ,случайно не сте ли чували че е доста опасно непросветен човек да се занимава с това- все едно да бърка с голи ръце в огън, и вместо до си оправи нещата да си навреди още повече. Пак се чудя след като тези практики имат такъв голям ефект и сте си оправили нещата , какво търсите в тази тема на форума, тук обикновено сме все хора с проблеми. Вече си мисля, че едно и също лице пише от различни профили  с цел реклама. То и затова не можем да намерим истински ясновидци като повече са такива - прочели и чули нещо от тук от там и се самопровъзгласили за  МАГОВЕ. Незнам само дали си дават сметка какъв грях извършват играейки си с човешките съдби. А нейде някъде и  малцината с истински дарби трудно можем да открием сред милионите ОБУЧЕНИ ШАРЛАТАНИ. Все пак всеки има право на собствено мниние. Незнам само след като виждате , че на повечето хора не са им интересни вашите теории, защо вече не си направихте отделна тема , да си намерите хора с които да практикувате своите практики, а продължавате да се натрапвате тук. Не разбрахте ли , че тук търсим не обучени, а хора надарени с такава дарба!

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 22:52 от тео миг

# 151
ЦЯЛАТА ИСТИНА Е МНОГО ПРОСТА! Ясновидките съществуват в България, но алчните шарлатанки не ни дават да ги открием. Призовавам всичките във форума да бъдат активни и да споделят, какво им се случва с ясновидките, за да предпазим и други хора! Благодаря на тео миг за смислен пост в темата! В далечно руско село някога една баба на някакви карти с дупки за 1 рубла в една стара ниска къщурка ми е казала основни неща и събития в живота ми МНОГО ТОЧНО! Казала ми е, че ще се омъжа в друга държава и точно, какво ще ме сполети......Ще я помня до края на живота си! Тогава нямало менте врачки! Моля да се помагаме, бъдете активни! И ще открием, кой наистина има дарба и може да ни прогнозира какво ще стане, за да сме по-спокойни! Всеки от нас има терзания от нещо!

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 23:07 от Irina37

# 152
Този път Мария ме разочарова.

Както ми обещаваше брак до в края на годината,така вчера ми каза-ама ти си на 35,рано ти е още.Та аз родих на 40.

Мен пък това хич не ме засяга на колко е родила тя.

Толкова се издразних,че и казах-Миме,ако е кармично,моля,можеш да ми кажеш.

А тя вика-а,не,глупости.Ще имаш мъж....Кога,на 70 ли?

Вече ми писна от празни обещания.И все този не е за теб,другия не е за теб.Ама ти много избираш.Миии,на работа един клошар ми се назлъндисва,да взема него ли....

И накрая простотията беше,че Мария се сети,че имала един познат(с бизнес,имотен)да ме запознае с него.Направо и казах-Миме,не обичам уредени срещи.Дадох и парите и си тръгнах.

Отзиви за Емилия от Пиротска?

# 153
На Емилия от Пиротска съм се обаждала безплатно по тел. и съм задавала един въпрос, на който може да се отговори с ДА или НЕ! Тя не е познала!

# 154
На Емилия от Пиротска съм се обаждала безплатно по тел. и съм задавала един въпрос, на който може да се отговори с ДА или НЕ! Тя не е познала!

На мен Емилия ми каза, че за да отговаря по тел. преди това трябва да е виждала човек лично. Не знам дали си ходила при нея преди разговора. Но да ти е казала, ако не си, а не да отговаря на посоки.

При мен тя имаше много точни попадения за настоящето и едно от нещата за бъдещето, което каза, се случи. Макар че аз й се скарах чак, защото не го исках, а пък зависи и от мен уж. Simple Smile За другите неща е рано още.

# 155
А колко пари взема Емилия?И много ли се чака?

# 156
А колко пари взема Емилия?И много ли се чака?

Преди беше колкото й оставиш. За следващия ден ме записа.

Проблемът с гледачите е, освен всичко друго, че изобщо не може да разчиташ да те ориентират за време за дадено събитие. Точно Емилия ми каза "там няма време". И че не иска да ме подвежда, като ми казва срокове. Пробва се да каже един срок по мое настояване, който естествено не се сбъдна, отне много повече време.

# 157
Малко повече информация бихте ли ми дали?Или не е удобно-на какво гледа?Хваща ли най-вече личния живот?

Защото както казах ми омръзна да ми казват-този не е за теб,другият не е за теб,ама ти много избираш,хващай първия,мъже много...да не пиша още тъпотии.

Ако ми е по съдба да остана сама и ако го виждат да ми го кажатПисна ми да чакам.

# 158
При мен протече така. Иска име и дата на раждане. Започна да говори първо за здраве, после за бизнес и след това за личен живот. Дадох й данните за един човек да провери нещо, беше точна. Не очаквай всяка дума да й е точна. Имаше 1-2 неща, които каза за мен и не бяха съвсем верни. Както написах вече, на срокове не разчитай. И не се изкушвай да й разказваш историята ти, защото споменеш ли нещо, започва да мисли логично, а разум и интуиция не могат да работят заедно, дори и по себе си го знам това - тръгна ли да анализирам много, край с интуицията ми по въпроса. После съжалявам.

# 159
Астролог. Рождената ти карта с дата, час и място на раждане. За първи път си погледнах картата на 18 г. И се изсмях, защото това, което беше предвидено за партньорство/брак, нито съм го искала, нито е имало индикации да стане тогава, а и в следващите редица години. Да, обаче в крайна сметка точно това стана, като време и обстоятелства. Много по-късно и ясновидци го видяха, без представа да имат от картата, все пак трябва да се изчертае и разчете, а нали пред мен им давам дата на раждане и говорят.

# 160
Анелия Лечева от Пловдив ми е правила хороскоп и ми каза,че 2014 година ме чакала бременност.Годината мина и замина.И все още такова нещо не ми се е случило.

А и пак опират нещата до кадърен астролог...Иначе нямам нищо против да отида да ми разчетат въпросната натална карта.

# 161
Наистина става въпрос за намиране на кадърен астролог. С точните срокове масово се дънят, дори астролозите. Освен това не е сигурно дали часът ти на раждане е точен, понякога дори 1-2 минути са от значение, а може да нямаш натрупани данни, за да се направи преизчисление (ректификация). Ако в картата ти има достатъчно индикации за брак и твои собствени деца, значи ще ги имаш.

# 162
Аз бях питала майка ми в колко часа съм родена и тя каза 16,00.По-нататък като сме си говорели започна-абе,май беше 15,30 или 15,45.И аз разбрах,че не го знае.Между 15,00 и 16,00,но цял час разлика.Ходих в общината-бяха любезни хората и отвориха едни книги,даже и ми ги показаха,обаче нямаше записан час.Обясниха ми,че имало там едни години,в които часовете не се отбелязвали.

Когато Анелия Лечева ми прави хороскоп,ми прави такова изчисление и каза час на раждане 15,54.

Без да искам да кажа нещо лошо за нея,явно не го е преизчислила правилно.

А щом тази карта дава такава информация,наистина искам някой да я разчете.Все пак по-добре да знам,отколкото да чакам и да рева защо не става с поредния.Може просто така трябва да ми протече живота.

# 163
Да, съгласна съм с теб, че е по-добре човек да знае, за да си насочи енергията правилно. Щом е видяла бременност Анелия, значи трябва да я има, но без напълно точен час, няма как да сметне кога ще е. В началото се стараеше много и ми е прогнозирала събития с точност до дни, но после започна да се проваля много сериозно.

# 164
Да, съгласна съм с теб, че е по-добре човек да знае, за да си насочи енергията правилно. Щом е видяла бременност Анелия, значи трябва да я има, но без напълно точен час, няма как да сметне кога ще е. В началото се стараеше много и ми е прогнозирала събития с точност до дни, но после започна да се проваля много сериозно.

Благодаря за разбирането.

И последно,за да не те занимавам,защото явно имаш опит с астрологията-можеш ли да препоръчаш добър астролог?

Общи условия

Активация на акаунт