Ясновидци/врачки - тема 31

• 217 917
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Irina37: Абе чудя се какво очакваш от едно предсказание на ясновидец? Какви ти са критериите към тях, освен да познават?

# 676
Какво означава надежден ясновидец за мен - човек, който може да каже някой детайли от миналото ( които само ти знаеш), да каже каква е моментната ситуация ( без да подпитва и разпитва) и да каже какво се очаква за вбъдеще и как може да се помогне. Ясновидеца НЕ Е ГОСПОД ! Да, има хора които помагат... но уви. Някой не приемат вече, други не могат да им се открият координатите... За мен читав беше Динко от Тервел, но от 2005 не приема вече и се е махнал от там и никой незнае къде е. Тогава като ходих за сериозен проблем ме попита само за моето име, дата на раждане и името на майка ми и нищо повече - почна да говори с факти къде живея, какво става и т.н. Определено позна всичко тогава. В нета има споменати много имена на знайни и незнайни, обаче като потърсиш контакт към тези които найстина могат да ти помогнат се удря на камък ! Но някой ден съм убеден, че ще намеря човека който може да ми помогне Simple Smile Просто трябва вяра и търсене и никакво отказване... е и здрав разум преди всичко Wink Истинския човек,който може да помогне има дарба и не търси заплащане за нея ! Като видиш че ти е помогнал, сам му се отблагодаряваш с това което имаш на сърце и спрямо възможностите си.Такива с тарифи и дай едни 50 лева ... да ме прощават, ама на пишман тарикати/ки нямам намерение да пълня гушата !  no

# 677
На мен и 40 лв. ми се видяха много, пък от Ancholina 50 лв. даже е поискала въпросната дама и по-важното - без да остане човек доволен. За общи приказки и празни надежди на никой не му се отделят време и пари. Затова ако и някой друг я е посетил, отново призовавам да сподели впечатления. 

# 678
  • София
Търсих инфо, но така и не го открих. За да се свържа с Емилия (Лондон) направо от скайп ли да се обадя или трябва предварително да си запазя ден, час чрез изпращане на съобщение към нея? И ако някой знае каква е актуалната тарифа.

# 679
На мен и 40 лв. ми се видяха много, пък от Ancholina 50 лв. даже е поискала въпросната дама и по-важното - без да остане човек доволен. За общи приказки и празни надежди на никой не му се отделят време и пари. Затова ако и някой друг я е посетил, отново призовавам да сподели впечатления. 

Аз ще разкажа малко по-подробно за срещата си с Олга,но по-късно,че сега нямам време.
Всъщност,като излязох от офиса и(ако мога така да го нарека)бях повече развеселена,отколкото вбесена.

# 680
Здравейте!

Може би не точно на място, но понеже виждам, че се коментира в темата за Валентин, искам да изкажа и моето впечатление за него.
Днес имах час при него, вчера му звъннах и ме записа за днес сутринта.
Смея да твърдя, че уцели къде и какъв е проблемът. Описа ситуацията точно и как евентуално ще се развие - кратко, ясно и точно.
Това което ме смути, е че ми отдели точно 12 минути - ни повече, нито по-малко. Имах и друг въпрос, за който исках малко по-подробно, като събитие, време, развой, а той ми отговори : "да, до 4 месеца", при което си затвори тефтера и се изправи, което си беше знак за изпращане.
Посещението ми беше толкова бързо, че не можах да осъзная, кога седнах и кога станах..... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Хубава вечер!

# 681
Здравейте,нямам възможност да изчета всички теми ще се върна назад ,искам да попитам на близко до Варна някой изпитан да разваля магии,на две мeста вече казват че има намеса , по това което се случва  вече съм убедена че е така,всичко се разпада в живота ми,направено е за раздяла ,някой да знае нещо за Добринка село Игнатиево  Варна,познава ли ,разваля ли,някой казват ,че прави магии,някой ползвал ли е услугите на Ясновидство Ритуали от фейсбук  ,казаха ми за тях ,но не знам до колко са надежни .Къде да отида да развалят това което са направили , помагайте ,да развалят направеното,времето минава  ,нямам време,някой развалял ли е магия за раздяла

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 20:48 от Meikana

# 682
И ето ви обещания разказ:

Отивам аз при въпросната Олга с големи надежди.Симпатична жена на средна възраст,много словоохотлива и може с часове да говори за времето,,за водения от нея курс таро,за дизайнерски тоалети,лекари,биотехнологии...
Накрая си дойдохме на думата,извади няколко тестета с карти таро,наистина много красиви.Цепих с лявата ръка,мислих си за въпроса,който ме вълнува.
Взе тя картите и започна една по една да ги обръща и нищо,обръща и реди.Аз виждам,че работи само с големи аркани,ама си мълча-де да знам-тя е преподавателката по таро.По едно време ме пита-ама ти май учиш,защото искаш да ставаш началник?Казвам,че е така.И дотука.
Вадя аз снимка на въпросния човек и я питам за него.И тя вика-ауууу,много е хубав,гледай колко красива снимка....Мии такова,аз знам.
И тука вече ме втрещи-продължава да си обръща картите,както са подред,цепих и други колоди.И тя ме започва-то тука секс трябва.Хич не ми се стискай.Отиваш утре при него и му се хвърляш на врата и почваш да го целуваш.Какво ме гледаш с тези невинни очи.Какво си ги развяла тези ресни-Да поясня,бях с пончо с ресни.
И продължава-знаеш ли какви клиентки имам-изнасилени и пак правят секс.Няма какво да чакаш-утре като го видиш и направо му се мятай.
Ми да то така ставало,аз пък не съм се сетила-мяташ се и го налягаш,където ти падне.
Междувременно разбрах за мъжа й,за приятеля,на когото дължи пари...
И накрая като я попитах колко дължа и тя каза-айде,дай там 50 лева.
Имала съм,дала съм.

# 683
Ancholina, благодаря ти за подробния разказ. Това беше брутално....  ooooh! ooooh! ooooh! Май доста трудно ще се реша да отида при някоя нова гледачка, двете, при които ходя, ми помагат достатъчно, предвид конкуренцията...   

# 684
Ще отговоря малко по късно на всички на Лични, извинявайте.
Както и на ancholina относно Олга Simple Smile

# 685
Напиши тук за всички....нали сме форум!

# 686
Здравейте някой с отзиви за ходжа Сабри от Айтос и  за още един ми казаха развалял ходжа Аден от с.Косовец  Бургас

# 687
Напиши тук за всички....нали сме форум!
Подкрепям. Аз лично се интересувам за Начков, що не можа да ми помогне с информация?

# 688
А на мен въпросният Валентин ми говори само за моята мисия в живота.Пък аз не ритах от желание да я науча.

# 689
Здравейте търся инфо за Аден или Адем ходжа в село Косовец Бургас някой чувал ли е за него

Общи условия

Активация на акаунт