Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 50

• 81 140
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Ооох, много ще съм доволна да ги видя отново заедно  Peace И с Ийит Йозшенер, страхотен актьор е!
Олелееее, сега стана страшно  hahaha

мда Кузей прекали ooooh!
а каста, който си публикувала е мнооого добър Whistling
и заслужават един качествен режисъор!!!

айде лекинка Hug

# 46
  • София
 Hug Hug Hug

Айре, тъкмо пишех и видях, че си ме споменала.  Grinning  
Ръза няма сериал в момента. Неговият приключи бързо.

Зачетох се в Туитър, спрягат се имената на доста добри актьори - Ийит Йозшенер, Окан Ялабък, Толга Саръташ, Мине Тугай, Ръза... сигурно изпускам някои. Въпреки това ме съмнява, че ще видим всичките в сериала.

# 47
  • AMS
Ха, сега ми попаднаха хубави снимки на Йойкю >>>

# 48
Hug Hug Hug

Айре, тъкмо пишех и видях, че си ме споменала.  Grinning  
Ръза няма сериала в момента. Неговият приключи бързо.

Зачетох се в Туитър, спрягат се имената на доста добри актьори - Ийит Йозшенер, Окан Ялабък, Толга Саръташ, Мине Тугай, Ръза... сигурно изпускам някои. Въпреки това ме съмнява, че ще видим всичките в сериала.

bouquet

мда, значи не съм се заблудила, Ръза почна някакво дизи и са го приключили Peace
аз за Йит мнооого се съмнявам Peace
пък и неговите фенки, как ще преживеят Киво Whistling Whistling
той май започва нов сериал по държавната им ТВ Peace

Дива bouquet

# 49
Айри  Heart Eyes е, прекали, но и много му дойде  Laughing Нищо, той Шерефката го разбира  Mr. Green
Зари  Hug благодаря! И аз много не вярвам, ама надежда има  Peace След празниците всичко ще си дойде по местата, надявам се. Само за Ийит се съмнявам, наистина щял да снима някакъв военен сериал от 15 серии ... дали ще свърши до тогава ? И половината от тези, които си изброила да участват, пак ще е супер!
 Как ще да го преживяват Айре  Heart Eyes hahahaПък и няма да им е за пръв път  Mr. Green
Дива  Hug благодаря, много са хубави, ние сме ги виждали и то отдавна  Peace Но, няма лошо пак да ги гледаме, нали ? Е, който я харесва, разбира се  Laughing

Лека и от мен!  smile3524

Последна редакция: ср, 06 юли 2016, 23:27 от queen_fenka

# 50
  • София
Само за Ийит се съмнявам, наистина щял да снима някакъв военен сериал от 15 серии ... дали ще свърши до тогава ?
Той е заснет отдавна, но сега чак ще го излъчват. И на мен не ми се вярва за Ийит, но ми се иска.

Ако се потвърдят Ийит, Сарп и Ръза плюс Къванч ще се събере част от каста на "Езел".  Laughing

Между другото, имената на тези актьори ги прочетох в Туитър, но така и не задълбах по-натам. Направи ми впечатление, обаче, че не е посочен източник. Може и да е фенско желание.

Последна редакция: ср, 06 юли 2016, 23:33 от zarani

# 51

Sarp Akkaya, Okan Yalabık, Yiğit Özşener,Mine Tugay,Rıza Kocaoğlu

Много звезден каст, но за какво!? За Черно-белия сериал ли! Почти всички играха и в Езел.

Фен, ти познаваш и харесваш Ийт Йозченер!?  Направо ме изуми! Да, много добър актьор. Но прави роля на военен в държавна телевизия. Така четох. И то след дълго отсъствие от екран.

А, виждам, че Зари е писала вече.

Много силрна реакция на Кузей! Голяма работа, че Демет вече не е сама. Че нали сам той ѝ каза преди няколко серии, че това е напълно възможно!

# 52
Зари  Hug за съжаление май е фенско желание ... но за Ръза и Окан има надежда  Praynig
Орс  Hug не забравяй, че аз съм изгледала Езел до край и ми е един от най-любимите сериали! Е, как да не го забележи човек Ийит ?

# 53
Зари  Hug за съжаление май е фенско желание ... но за Ръза и Окан има надежда  Praynig
Орс  Hug не забравяй, че аз съм изгледала Езел до край и ми е един от най-любимите сериали! Е, как да не го забележи човек Ийит ?

Направо не знаех! И се изненадах приятно.

Лека ви!

# 54
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Минавам набързо, колкото да ви кажа, че ви обичам. Hug

Страхотна тема, Айрич!
Толкова стилна и арт-шапка не съм виждала в никоя друга тема, поздравявам те! Много добър вкус.

Едвам ви изчетох, развихрили сте се и сте се умножили, което е прелестно просто.
Добре дошли на новите момичета, чувствайте се уютно при нас! Hug

Много хубав Къванч в списанието, Терзи, както винаги - Феята на хубавите снимки си ти и си просто подарък за темата. Hug

Фенче, и аз много се радвам, че хареса Туба - беше ми криво преди, като ти приличаше на селянка - не защото аз я харесвах, а ти не, а защото ми се струваше някак несправедливо към нея, не е селянка жената. Joy Ти, разбира се, използва някакъв евфемизъм, не беше толкова директна, но аз го забравих.  Joy В "20 минути" играта на Туба е много силна, виждаш, че жената действително е добра актриса. На мен сериалът не ми хареса нататък, гледах  го донякъде, после го зарязах. Възхитих се обаче на артистите - макар Илкер Аксум да е далеч от красавец, съумяха да направят двойката интересна и вълнуваща, а бе професионалисти са си. Много се надявам да им се получи химия с Къванч, защото наистина е важно как се възприемат главните герои и как въздействат.

Скрит текст:
Кажете ми, моля, (ако знаете) защо вече не мога да гледам клипове в ДизиМания newsm78, както преди? Като кликна върху клипчето, ми излизат някакви приложения за телефони и ме лишават от удоволствието.  

И аз гледам Номер 309. Харесва ми най-вече заради Демет и приказната градина на майката. Много свежо засега сериалче, разтоварва ме и ми оправя настроението. А имам нужда.
Скрит текст:
Единствената ми и и любима приятелка в Банкя, заедно сме от 20 години, съседка ми е, получи страшен инсулт в събота през нощта. В един часа (не бяхме заспали, четяхме, чухме мъжът й да вика под прозореца за помощ и мъжът ми и големият ни син отидоха да помогнат да я свалят с носилката до линейката. Много е зле, парализирана е, не може да говори, не може да гълта, страшна работа, още не мога да дойда на себе си. Дойдох си за малко и така се надявах, че ще има днес епизод на 309, да се поразсея малко, обаче не, ядец.

# 55
Светле, благодаря! love001
днес си мислех за теб , че ми липсваш Simple Smile
Скрит текст:
за приятелката ти spoko spoko spoko spoko spoko
доколкото знам  при инсултите правят неврохирургични операции за да отстранят тромба предизикал белята, заинтересувайте се Peace-Пирогов или Иван Рилски Peace

не знам какво е Дизи мания?? Rolling Eyes
дай линк Peace

smile3524

# 56
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ето: https://new.vk.com/dizimaniati

Намирам си клипче с фрагман, примерно, започва и след няколко сек. ми показва приложения за айфони и ми иска регистрация. А преди си гледах цели епизоди.

# 57
Ето: https://new.vk.com/dizimaniati

Намирам си клипче с фрагман, примерно, започва и след няколко сек. ми показва приложения за айфони и ми иска регистрация. А преди си гледах цели епизоди.

ами може би защото нямаш рег. В контакта?
ако искаш да гледаш Сладко отмъщение, тук го има

http://vbox7.com/playlist:2187099
http://vbox7.com/play:cfd65b19e3

# 58
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Фенче,  Hug ЗС не е лош сериал, дори има и комедийни елементи.  Wink Може и да ти хареса, пробвай се. Hug

Светле,  Hug

Скрит текст:
съжалявам за приятелката ти.  Sad Дано успее да се възстанови. Praynig

Приятен ден! bouquet

# 59
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Орси  Hug благодаря, радвам се  Peace
Светле  Hug така е, много си промених мнението и не ме е срам да си призная - човек по снимки не бива да си прави изводи за някого, трябва и да го погледаш  Laughing Ами като са ми попадали такива снимки с шамийки, така ми се е видяло  Laughing Но, наистина не съм казвала, че е селянка, ама и аз не помня какъв израз бях използвала  Laughing Нейсе, важното е, че вече не мисля по този начин  Peace За сега много ми харесва 20 минути, а Туба и Илкер ме впечатлиха наистина с играта си Peace Надявам се, че и хора, които не харесват Къванч и съдят за  него само по снимки, ще си променят мнението, след като го видят как играе. А ,че ще влюбят много хора в себе си като двойка нямам никакви съмнения  Peace Peace
Скрит текст:
Съчувствам ти от все сърце  spoko Дано се оправи приятелката ти, стига да не е бил много тежък инсулта има шанс  Praynig Praynig Praynig
А на ММ приятеля е починал снощи  ooooh! ooooh! ooooh!
Снеже  Hug ще се пробвам, непременно! И на мен ми е интересно дали ще оправдая очакванията на Айрето и Марги  Laughing
Хубав ден ви пожелавам, отивам по задачки!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт