Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 50

• 81 167
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Плевен / София

Снеже  Hug ще се пробвам, непременно! И на мен ми е интересно дали ще оправдая очакванията на Айрето и Марги  Laughing
Хубав ден ви пожелавам, отивам по задачки!  bouquet
Здравейте момичета
Светле,
Скрит текст:
съжалявам за твоята приятелка Sad дано успее да се възстанови....имай вяра Praynig
Фенче
Скрит текст:
моите съболезнования за приятеля на твоя мъж.... Sad
Между другото, когато гледах онлайн ЗС в началото Туба ми беше странна....особено с неправилния говор....широките поли....нищо общо с образа в Аси.... но любовта и с Мурат/учителя/ не можа да ме докосне....нямаше я химията с Демир... Whistling Whistling Whistling 20 минути и аз не го догледах...
В живота са важни хората, които ти желаят щастие, но още
по - важни са тези, които те правят щастлив....

хубав ден момичета

# 61
Привет, дружки bouquet
Снеже Hug, Гости Hug
Фенче Heart Eyes
Скрит текст:
моите съболезнования!
и мен в ЗС хич не можа да ме докосне любовта на Хасрет и Мурат, най-ми бяха сладки Кобра, Гюлизар и компания, уникални шемети, имаше един дядо, който постоянно спеше, където и да го сложиш Laughing

гледам ИГ на Башак, няма никакви сигнали, къде са за празниците Wink

ФЕ обикалят Европата, супер Grinning
прекрасна Heart Eyes

Нур с баща й

Хазар

хубав ден bouquet

# 62
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айрич, никога не съм имала регистрация, пък си гледах допреди това приложение за айфоните.
Има някаква хватка, но не я разбирам още.
Аз СО си го гледам в 1+1, но в ДизиМания има много информация и готини клипчета, та затова си следя сериалите и там.

Благодаря ви за съчувствието, милимои.

Гости, и аз като теб - видя ми се същата Туба в ЗС,  като в Аси и Питай сърцето си - същата визия. Но аз я харесвам с кърпите, отиват й. Харесвам я и с къса коса, но косата й е толкова разкошна, такова богатство и великолепие е тази нейна коса, че е грехота да се лишаваме от гледката. Joy
Любовта й с героя на Джансел и мен не ме хвана за гърлото, макар да обичам Джансел много. Понякога просто не се получава или поне не всички смятат, че се е получило.

Покрай това, че съм гледала Туба и съм следила работата й, имам впечатления от фенките й и ги намирам за умни и възпитани, харесвам ги. Не очаквам от тях груби реакции, напротив, те са много мили и гостоприемни. Дори да не харесат нашето момче не вярвам, че биха реагирали неприемливо.
Имайте предвид, че много жени не харесват светли мъже. Аз също не ги харесвам, но точно той направи изключение от правилото. Joy

Фенче, истина е - ти си от хората, които се интересуват и от чуждото мнение, могат да си променят мнението и да си признаят, ако са сгрешили. А това е рядко качество, даже е дар, бих казала. (Не че става дума тук за грешка - не може да има грешки в различието на мнения. Като казвам грешка, имам предвид когато си реагирала по-емоционално и рязко и после си го отчела.)

Радвам се, че темата става по-оживена и по-населена. Дръжте огъня до есента, после се включвам активно.
 Hug Hug Hug Hug

# 63
  • Плевен / София

Имайте предвид, че много жени не харесват светли мъже. Аз също не ги харесвам, но точно той направи изключение от правилото. Joy

и аз съм от тях....но Къванч направи изключение.... Joy Joy Joy Joy

# 64

и аз съм от тях....но Къванч направи изключение.... Joy Joy Joy Joy

и аз така Mr. Green
ама Киво е друго измерение на природата!! Crazy

Светле Hug, знаем за фенките на Туба-интелигентни и добронамерени Simple Smile

а този каст, който се коментира вчера, бил нечие  желание, така прочетох в тяхната тема Peace

интересно клипче от 5-ти
обсъждат някои звезди, вкл. Киво и Туба Peace

# 65
Здравейте!
Хубав ден и от мен! Grinning
Поздрави за всички! Hug

Светле, Heart Eyes  радвам се, да прочета и теб и съжалявам за близката ти. Hug
Фенче,  spoko

От мен съществени новини- няма, ама Ви нося една "сладка"...
7 юли - Европейски ден на шоколада!!! Grinning

"На 7 юли се чества Европейския ден на шоколада. Датата е избрана, защото на този ден през 1550 г. е доставена първата партида шоколад от Америка за Испания. Отбелязва се във всички страни-членки на Европейския съюз."

Източник: http://www.hera.bg/s.php?n=2210

Някак по-забавно изглежда ежедневието с тези поводи да се отбелязват дни на това или онова. Peace

Туба има много фенове, но както при всеки друг артист феновете не могат да бъдат сложени под един общ знаменател. И тя не прави изключение със свои крайни такива. Които в желанието си да я "пазят" й вредят. ooooh! Rolling Eyes
Прекалената любов-убива, за реалната- не знам, но за фенската...приемам, че е така. Peace
Но за съжаление никой артист не може да си избира феновете, също като при роднините...хубави-лоши...
твои са. Wink

Харесвам много артисти, но и към Туба и Киво имам особен сантимент, който излиза и извън рамките на зрителя в мен. Heart Eyes

.

Стоят ми добре един до друг/поне на колажите и снимките/, но какво ще се получи обаче в общ сериал...
не знам.  newsm78 Предпочитам да очаквам да ми харесат още повече. Peace

Hug bouquet

# 66
Привет Hug

Нямам време да чета всичко, което публикувате, но благодаря bouquet bouquet bouquet bouquet

Снимката е от остров Сими, мисля, че и миналата година бяха там

Хубав ден на всички, поздрави и целувки Hug

# 67
Муцунки, нямам време , но да ви благодаря на всички за съчувствието  Hug наистина, много жалко за един още много млад човек  Cry Cry Cry
А по повод думите на Айрето, една подходяща песен на другия ми любимец  Heart Eyes

http://www.vbox7.com/play:f34a215cfb
Изчезвам на работа, до довечера!  Hug

# 68
Привет Hug

Нямам време да чета всичко, което публикувате, но благодаря bouquet bouquet bouquet bouquet

Снимката е от остров Сими, мисля, че и миналата година бяха там

Хубав ден на всички, поздрави и целувки Hug

Мисии Heart Eyes, най после да се появиш джанъм Crossing Arms  Wink
мерси за снимката bouquet

Башачето е свежарка Heart Eyes

Фенче Heart Eyes Hug
Марги, мерси Grinning Hug

# 69
Фенче,  Sad Hug Hug

Страхотна...  love001 love001 love001

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 14:48 от ·٠•Snejka•٠·

# 70
Снеже bouquet
май е отслабнала нашата любимка Simple Smile

Киво и Башак са в Гърция/Хиос

ха супер Wink

# 71
  • AMS
Привет, дружки!!!  Hug Hug Hug
Благодаря ви за споделеното!!!
Искрени съчувствия  за загубите и за засегнатите от болест!!!
Вече писах, че искрено се радвам на добрия и интелигентен тон в темата,
за партньорките и колегите на Къванч.
Интересно ми е, кои други в поддържащите мъжки и женски роли,
ще игрят в бъдещия проект.
Няма да крия, че сцените с мъжете, както и с жените, ме привличат,
не по-малко, от колкото тези с ГГ.
Имам предвид >>>
Кузей:Гюней;  Сеит:Петро;  Бихтер:Нихал; Джемре: Зайнеп;
Шура:Мюрвет; Мадмоазел: Фирдефс; ...
Там се вижда надиграване и има по-голяма възможност за показване на таланта.
Много е важно за мен и другите артисти и образи да са на ниво.
Признавам си, че Ашка го спрях, по-точно прескочих направо на края на сезона,
именно заради второстепенните.
Е, не е болка за умиране, но не ми се беше случвало до сега.

Иначе чупенето на яйцата не ми даде мира,
но го намерих в 64-та серия  hahaha  

# 72
АйрреHug вталила се,  Wink ама чок гюзел къз! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Диваbouquet

# 73
Дива  Hug, естествено, че и второстепенните герои са много важни, те са солта на сериала!
но аз съм споикойна, защото Япъма са много добри в избирането им Peace
не случайно, това е любимата ми продуцентска фирма, не само защото Киво е към тях Peace

ооо браво, че си намерила чупенето на яйца!! Simple Smile
извинявай , че нямах време да ти помогна Rolling Eyes

супер са гифчетата bouquet

Снеже,  Wink

Grinning

# 74
Привет, милички!  Hug
Снеже  Hug благодаря, мила! Ох, че сладка Фахрие ... чок,чок гюзел къз, наистина!
Айри  Heart Eyes едва сега имах възможност да изгледам клипа, който си споделила - толкова химия има между Киво и Фахрие ... дано отново ги съберат поне във филм  Praynig
Много се извинявам на Марги  Heart Eyes че, обърках думите и за прекалената любов, която убива, с тези на Айрето  Heart Eyes Чак сега видях , но много бързах, та се надявам да ми прости  Embarassed
Светленце  Heart Eyes а на теб специално ти благодаря за хубавите думи  love001 Така е, доста съм експанзивна и емоционална и понякога не се усещам, че това, което съм споделила  може да прозвучи не по начина, по който съм искала, но добре, че ме познавате не от вчера и не ми забелязвате  hahaha Тя, Зизка  Heart Eyes не случайно ме беше нарекла Фърта на времето  Joy Joy Joy Но, искам да знаете, че не влагам нищо лошо, просто понякога не ми се получават и шегички и изказвания  ooooh!
На мен пък много ми харесва Туба с къса коса ... пък тя косата и и така си е прекрасна  Peace Може би просто вече ми омръзнаха все дълги коси да имат всички актриси в турските дизита, знам ли  newsm78 Прави ми впечатление, че всички имат прекрасни коси, рядко някоя е с рехава  Laughing Както и големите , красиви очи на актьорите - дори и грозноватите имат хубави, големи очи - направило ли ви е впечатление ? Добре, че аз си харесвам по принцип светли мъже  hahaha Ама далеч не всички  Naughty Имам си изисквания  Mr. Green
А този ... този е прекрасен!  Heart Eyes

Дива  Hug супер! Мноого е добър  Peace
Айре  Heart Eyes newsm10
Миси  Heart Eyes Hug  wavey Липсваш, джанъм!  bouquet

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 21:33 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт