Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 50

• 81 147
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Фенче Heart Eyes, да знаеш, че Фърта ми ареса, може да го използвам понякога, ти ще се сещаш защо Mr. Green Wink
чудих се днес какво съм казала, ама сега разбрах, че си имала впредвид Марги Simple Smile
аз също не съм перфектна в общуването Whistlingпонякога си позволявам  не толкова ласкателни коментари към турски актъори Mr. Green и сериали или обсъждане на мацуранките-"почитателки" на Киво Laughing, ама се старя да се държа на ниво с пишещите в темата Peace

и аз искам Туба с къса коса, но може би ще й порасне малко, за да се разграничи от героинята си в Червеният Истанбул Peace

аз гледам Квартала.... не, че ми е много интересен, ама наблюдавам работата на Али Билгин Tired
и според мен хич не е подходящ за драмата, която ще е в Черно-бяло, както го пишат де Peace
Много ме е яд за Йозтекин и за Байрактар, много newsm77

дано да е друг режисъор!!!!! Praynig

виждам на балкона един стар наш познайник Wink
manutd^ wavey wavey

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 00:19 от Airra

# 76
Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy нямам нищо против да ме наричаш както си искаш, знам, че не е с лоши чувства  Laughing
Аз също не се въздържам, след като прочета някой бисер в съседната тема, а това е огромна грешка, само ги ласкаем, че да се мислят за специални и оригинални  Mr. Green но, понякога не се сдържам  Laughing   А са за съжаление, че нищо не харесват, дори "любимеца" си  ooooh!
 Сега пък с теб сме били ентусиастки, представи си  Joy Joy Joy Мечтаем за  проект, който няма да се осъществи  hahaha
Хайде, да си гледаме Кузейката - приятно гледане!  bouquet Пък, нека ни се подиграват някои, че го гледаме по няколко пъти  hahaha

# 77
Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy нямам нищо против да ме наричаш както си искаш, знам, че не е с лоши чувства  Laughing
Аз също не се въздържам, след като прочета някой бисер в съседната тема, а това е огромна грешка, само ги ласкаем, че да се мислят за специални и оригинални  Mr. Green но, понякога не се сдържам  Laughing   А са за съжаление, че нищо не харесват, дори "любимеца" си  ooooh!
 Сега пък с теб сме били ентусиастки, представи си  Joy Joy Joy Мечтаем за  проект, който няма да се осъществи  hahaha
Хайде, да си гледаме Кузейката - приятно гледане!  bouquet Пък, нека ни се подиграват някои, че го гледаме по няколко пъти  hahaha

Скрит текст:
лелка Дафина каза, че ще се извини, ако има сериал Mr. Green

ами нищо ново под слънцето Joy Joy Joy

честно казано Кузей ме дразни, като почне да държи сметка на Демет и Шереф Whistling
ами нито Демет ще си остане стара мома, нито Шереф е виновен, че се влюби в момичето....
а и си мисля, че Демет заобича повече Шереф Peace

страхотна сцена на гроба на Али! Heart Eyes Heart Eyes

# 78
Аз пък, не мога да му се сърдя ... това за него е предателство спрямо Али. За него е много скоро просто ... Ама нали и той съди по себе си, мисли, че всички могат да обичат цял живот един човек ...Да, и аз мисля, че Демет не обичаше толкова много Али ...
Много ми хареса и на мен тази сцена на гроба на Али  Peace Ама и разговора между Гюней и Баръш ...
Ух, че хубав колаж ...

Ех, каква главичка получи Баръш  hahaha Кузей си е Кузей - вари го, печи го  Laughing

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 22:21 от queen_fenka

# 79
ооо страшен тупаник!! Crazy
любим момент Mr. Green
въпреки, че причината Кузей да е пак арестуван ми е малко изсмукана от пръстите, ама филм да става Wink

да, за Кузей си права, че го сметна за предателство, добре, че се осъзна по някое време Peace

# 80
Тая пък Хандан за какво се тюхка  ooooh! не за сина си, а за мъжа си от който искаше да се отърве  Mr. Green Стана ми мъчно за Бану  Cry

# 81
Тая пък Хандан за какво се тюхка  ooooh! не за сина си, а за мъжа си от който искаше да се отърве  Mr. Green

ами милата не можа да преживее, че я замениха Whistling
изключително егоистично мислене Peace
вместо да се притеснява за сина си....

# 82
Че тя кога се е притеснявала за Кузей ? С Бану се държи по-загрижено, отколкото със собствения си син  ooooh! Добре, че на края и дойде акъла и то  защото той успя в живота, а и разбра, че  успешния и син за нищо не става ...
Е, Зейна е изключително нагла ... преди ме ядосваше, а сега само ми е смешна  hahaha Ама и Джемре как само и се връзваше до последно  ooooh!
Лека, дружки!  Hug

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 22:59 от queen_fenka

# 83
Че тя кога се е притеснявала за Кузей ? С Бану се държи по-загрижено, отколкото със собствения си син  ooooh! Добре, че на края и дойде акъла и то  защото той успя в живота, а и разбра, че  успешния и син за нищо не става ...

мда Peace
Зейно съвсем се бъгна и изтрещя hahaha
толкова ли не можеш да приемеш с достойнство поражението си Whistling

айде лекинка Hug

# 84
Нощен поздрав! Grinning

Фенче, всичко е ОК!  Hug
Даже не съм разбрала, че е станало объркване...  Joy

Аз бях на футболна вълна,  football ама моят фаворит загуби... Cry Crossing Arms

Нощната смяна е слабо представена...трябва да се направи нещо по въпроса...  newsm78

Лека и от мен! smile3524 Hug

# 85
  • AMS
Дружки,  Hug
Нощната смяна работи по въпроса  Grinning
Доволна съм от  мача
и продължавам да се хиля с яйцата,
и другите джиджавки в кухнята hahaha

# 86
Добро утрооо!  Hug Hug Hug

Марги  Hug love001
Дива  Hug ех, страхотни гифчета, благодаря!Както казах - Кузей е мнооого добър в чупенето на яйцата! Почти като Зейнеп  Joy Joy Joy  Особено много се изкефих на Хандан стайл  hahaha Ама си имаше и  такива сладки моменти в КГ, а ? Смяла съм се от сърце ...
Хубав ден, милички!  bouquet

# 87
Добрутроо Hug

Дива Hug, мерси за нощната смяна bouquet
Марги Hug, разчитаме на вас, и аз  поглеждах мача и ме е яд за Германия, повече заслужаваха Peace
Фенче Heart Eyes, аз май съм се смяла най-много със Саами и Хандан Peace

страшна нова снимка имаме Whistling
от Гърция

хубав петък bouquet

Wink

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 11:22 от Airra

# 88
днес поставихме рекорд по тишина Mr. Green

приятна вечер!

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 19:31 от Airra

# 89
Айре  Heart Eyes е, има и такива дни, особено през лятото ...
Днес била сватбата на Неслихан и Кадир - да са все така щастливи и влюбени им пожелавам, много са хубави! Аз ги харесвам и двамата  Peace

Лелеее, ама какви колажи са направили някои фенове на Туба и Киво, направо падам ... ето ви два  Laughing

Говори се, че сега след празниците се започва работата по новото дизи, още малко търпение ... А те до кога са, знае ли някой  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт