Желание за дете и проблемни отношения

• 33 107
  • 475
  •   1
Отговори
# 360
Моля ти се, аз на 22 се пазех като дявол от тамян от бременност, в АУБ има родени общо три бебета за над 15 години история, не е развъдник за забременели студентки, жените там обикновено имат други идеи за живота. До 25+ се пазех, именно защото ми беше важно малко да се позанимавам с работа и да придобия навици. Това с чичото въобще не беше заради външен вид и данни. Напротив, винаги съм искала мъж, с който да правим нещата заедно, което значи, че щеше да ми е обидно да ме вземат само с цел "време ми е".

Ще ме извиняваш, но на 22 не може човек да е хептен без заслуги, вече се разслояват просто хубавките от хубавите и умните. Около мен са по-скоро умни мъже (абе да си кажа, повечето са с изрУдско айкю)...еми няма някой да вземе просто хубавка кифла, винаги са хем хубави, хем от техническите специалности и им щрака акъла, досега не съм чула някоя да си отвори устата и да се изложи.

Хубаво, истории има много...но пак си мисля същото за свещените крави.

Мда, видях някои от историите. В някои случаи е от неграмотност, има и ходене при грешните лекари...е не може за хламидия да се тестваш само като не става бебето, все пак от обща култура трябва да се знае какво е това чудо. А има доста двойки, дето явно жената го е карала незабележимо достатъчно дълго, та да има поражения. Ма кой да чете и да се интересува навреме...

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 21:44 от The Siren of Titan

# 361
  • София

Еми очевидно трябва, нали? Какво, без деца ли да останеш? Защо? Защото ти и още една казвате, че е вече късно?
Раждат си хората чудесни деца. В много случаи и си забременяват без проблем.  
Ти за спорта ли се драчиш или държиш да приема че не схващаш какво пиша? newsm78

# 362
Е, явно, все пак, човещината липсва... Crazy

# 363
Човек съм, ама и много ме е яд колко реално българката е неграмотна за репродуктивното си здраве. В доста случаи нещата са на ниво Железния светилник, съвсем реално...

# 364
А ти просто приеми, че сега не е като едно време, нещата са се променили. Хората по-дълго се чувстват и са млади. И имат възможност по-дълго да се радват на живот на млад човек.

На Абсурд отговарям.

# 365
Напротив, сега има всички фактори да НЕ са млади по-дълго. Особено храната и хроничния стрес. Тоест външно може да са млади, ама да са с разбита хормонална система. С кремче за лице не става...

# 366
  • София
А ти просто приеми, че сега не е като едно време, нещата са се променили. Хората по-дълго се чувстват и са млади. И имат възможност по-дълго да се радват на живот на млад човек.
Така е, ама въпроса е да прецениш кое в чувството е измамно.
Щото Природата може и да пуска гювеч в някои случаи, но в основните- ТЦ! Peace

# 367
Моля ти се, аз на 22 се пазех като дявол от тамян от бременност, в АУБ има родени общо три бебета за над 15 години история, не е развъдник за забременели студентки, жените там обикновено имат други идеи за живота. До 25+ се пазех, именно защото ми беше важно малко да се позанимавам с работа и да придобия навици. Това с чичото въобще не беше заради външен вид и данни. Напротив, винаги съм искала мъж, с който да правим нещата заедно, което значи, че щеше да ми е обидно да ме вземат само с цел "време ми е".

Ще ме извиняваш, но на 22 не може човек да е хептен без заслуги, вече се разслояват просто хубавките от хубавите и умните. Около мен са по-скоро умни мъже (абе да си кажа, повечето са с изрУдско айкю)...еми няма някой да вземе просто хубавка кифла, винаги са хем хубави, хем от техническите специалности и им щрака акъла, досега не съм чула някоя да си отвори устата и да се изложи.

На 22 повечето жени се пазят като тамян от бременност и повечето нямат капацитета да гледат деца и  се мислят за изключителни и с потенциал, който може да секне, ако родят тогава. Не си никакво изключение, така че не става ясно защо предлагаш на останалите да родят на 22.

Всъщност си подходящ пример за авторката какво се случва, ако родиш при налични проблеми с мъжа до себе си. Не знам защо за възрастта намилате. В конкретния случай тя е фактор дотолкова, че по-дърта жена и с повече деца има по-малък шанс да намери нов баща за наличните си вече деца, ако нещата с биологичния баща се разпърдят.

# 368
Ми да де, това си е важен фактор- няма гаранция, че като родиш на 35+ няма да се развалят нещата. И хората уж "зрели" ги хващат щуравите...

# 369
На 20-25 г. болшинството от жените не са достатъчно ошлайфани/наритани от живота, че да преценят обективно за качествата на мъжете. Направо ми е безумната тенденцията напоследък точно в този интервал да раждат на всяка цена от първия, който им обърне внимание, дори и неподходящ, и после да търсят правилния мъж. Че на всичко отгоре и очакват да им ръкопляскат. Към по-възрастните, които сбъркат в избора на мъж, има ужасно много критики и очаквания, отчасти и заради факта, че вече би трябвало да са достатъчно зрели, за да имат правилна преценка. Което си е и обективната реалност и затова, макар и да няма гаранция, че връзка, започнала към 30-35 няма да се развали, вероятността това да стане е по-малка, отколкото при връзка, започнала на 20-25.

# 370
  • София
На 20-25 г. болшинството от жените не са достатъчно ошлайфани/наритани от живота, че да преценят обективно за качествата на мъжете. Направо ми е безумната тенденцията напоследък точно в този интервал да раждат на всяка цена от първия, който им обърне внимание, дори и неподходящ, и после да търсят правилния мъж. Че на всичко отгоре и очакват да им ръкопляскат. Към по-възрастните, които сбъркат в избора на мъж, има ужасно много критики и очаквания, отчасти и заради факта, че вече би трябвало да са достатъчно зрели, за да имат правилна преценка. Което си е и обективната реалност и затова, макар и да няма гаранция, че връзка, започнала към 30-35 няма да се развали, вероятността това да стане е по-малка, отколкото при връзка, започнала на 20-25.
Не съм на това мнение, защото на 30- 35 си достатъчно "вкоравял", за да се нагодиш към другия, който също е с дефицит на гъвкавост. Трябва да разчиташ на максимално напасване, дарено " свише" или на ясни сметки и ползи, договорени без емоции и чувства.

# 371
Когато и да се омъжиш все можеш да се разведеш. Приятелите ми се ожениха млади и вече се разведоха.

# 372
Когато и да се омъжиш все можеш да се разведеш. Приятелите ми се ожениха млади и вече се разведоха.

Значи личните ти наблюдения потвърждават официалната статистика, че браковете във възраст около 20-те по-често се разтрогват, отколкото браковете след 30.

п.п. За фертилността и при мъжете, и при жените, за общото здраве и за евентуалните генни мутации, които могат да се предадат на следващото поколение специално при хората, родени около средата на 80-те години мисля, че Чернобил нанесе много поражения. Някои от пораженията тепърва ще излизат.

# 373
Аз моите деца ги родих вече - здрави, болни, каквото дойде. Ние предполагаме - горе разполагат.

# 374
Не знам защо обърнахте темата за хора с репроддуктивни проблеми когато тука няма даже наченки на такива?!

При две налични деца и в обтегнати отношения не бих родила и аз трето. Или пък второ. Е

Не смятам, че децата заздравяват брака/ отношенията и не бих ги поставила в неизгодна позиция да живеят в стрес и пред евентуален развод. 

И да, с едно дете една жена е по-желана партия пред такава с 2-3 налични  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт