Желание за дете и проблемни отношения

• 33 087
  • 475
  •   1
Отговори
# 300
Ето пак изкривената реалност от форума. Репродуктивните проблеми са по-често срещани при по-младите жени. С възрастта фертилитета процъфтява и достига своя ппик. Мдааа... Таблицата не е сложна за разбиране. Под 35 години може да са голяма група 32 или 34 годишни. Жените над 35 години обикновено имат вече деца и не им трябват клиниките за ас.репр-я . Малко жени се сещат след 35 за деца. Повечето се сещат навреме. Не искам да звуча злобно. Никого не уппеквам.

# 301
  • София
Айде, още една виртуална леля с гадателски способности, която разнищи живота ми.  ooooh!

Ами вземи да питаш как съратничката ти по чугуненост на кратуната е успяла да народи цели три деца, докато обикаля половината свят, учи няколко езика и е изкарала кафяв колан по айкидо. Току виж ти проблеснало.

Като гледам от Клюкарника сте изпълзяли и двете - що не си биете буците обратно там, а ? Баш там ви е мястото.
Не можеш да ме впечатлиш с простащина, но щом такъв ти е натюрела, нищо не можеш да направиш, независимо от четирите езика, дето владееш.
Не се ласкай, не разнищвам живота ти, просто ти припомням какво си написала, за да разбереш защо ти не си народила 3 деца, докато си обикаляла света.
Ако пак не си схванала, да ти обясня? newsm78
Накратко- тя не е имала проблем и ходейки по света, е зачевала и раждала.
Ти си решила, че ще се находиш първо, пък после ще раждаш.
Да, но чак тогава си разбрала, че имаш проблем.
Това ти каза тя, не те е обиждала, просто не пожела да те приеме за свещената крава, покрай която трябва да стъпва на пръсти.
Толкова с обясненията от моя страна- един велик човек е казал, че простакът е непобедим и е имал право. Mr. Green

# 302
KittyCatty,

Не бях чела подробно първите страници, сега ти видях историята. Две деца си родила на 40 години.
Аз мислех че си на 40 или 40плюс и изобщо нямаш деца и сега правиш опити с асистирани репрудуктивни технологии и за това госпожа перфектната се закача  с теб, за нея жени без деца са категория хора с които тя не би контактувала, абе как да го кажа по нисша долна прослойка нещо такова.
А то било не дето си нямала деца, ами дето си ги родила на 40.

Нямам навика да се оплаквам и никога не съм го правила. Казвам го информативно....свързано с темата.
Моята майка ме е родила на 24 години, родила е брат ми на 25 и половина, и е починала на 26 и половина., и нататък историята е дори по шокираща но нямам за цел да си излагам целия живот.
Някои хора си мислят че е клише и липса на мисловни умения когато някой каже че живота е шарен непредсказуем и непредвидим, просто защото съдят само по собствените си преживявания до момента.

Живота наистина е непредсказуем. Може да ме е родила на 24, но аз на 2 години вече съм нямала майка.
Докато е възможно дете родено от 40 годишна майка и на 20-30 годишна възраст да си има майка.

Между другото Сирената на титана, има и по големи герои от теб на тема родителство, не си нещо изключително и уникално както все искаш да се представиш. Моя баща е отгледал три деца общо взето сам..

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 01:11 от relativity

# 303
Айде, още една виртуална леля с гадателски способности, която разнищи живота ми.  ooooh!

Ами вземи да питаш как съратничката ти по чугуненост на кратуната е успяла да народи цели три деца, докато обикаля половината свят, учи няколко езика и е изкарала кафяв колан по айкидо. Току виж ти проблеснало.

Като гледам от Клюкарника сте изпълзяли и двете - що не си биете буците обратно там, а ? Баш там ви е мястото.
......................................................
Това ти каза тя, не те е обиждала, просто не пожела да те приеме за свещената крава, покрай която трябва да стъпва на пръсти.
...............................................................

А ти как можеш да кажеш подобно нещо, едва ли не светица ще я изкараш.
Тя си етикира и обижда редовно дали цели категории хора или един, двама, ........прави го редовно.

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 01:13 от relativity

# 304
Мамсита обикаля света ама през погледа на брат си. Той бил авантюриста в семейството. Казвала го е из темите. Тя е гледала деца и е учила, без да се напъва, езици и разни други работи през интернет. Виж ако море в Турция или Гърция се смята за *обикаляне на света* е друг въпрос.
Беше интересна когато беше Мамасита. Откакто смени ника, рестартира системата и нещата се скапаха.

# 305
Ти си решила, че ще се находиш първо, пък после ще раждаш.
Да, но чак тогава си разбрала, че имаш проблем.

Тъй, тъй...и един мормот завива шоколада в станиол...  doh

# 306
за нея жени без деца са категория хора с които тя не би контактувала, абе как да го кажа по нисша долна прослойка нещо такова.

Намирисва ми на някакви комплекси, иначе едва ли щеше да преследва и поучава хората. Жалка история....

ПП Съжалявам за майка ти. Сигурно е много тежко да загубиш родител на толкова крехка възраст. Cry

# 307
 Всеки път едно и също пиша в такива теми,ама няма начин
 Две думи: мъжки фактор. В 50 процента от случаите.

# 308
  • Сан Франциско
Прост факт - 20-35 са фертилните години.

Аз съм на 36 и живот и здраве ще родя първото ни дете февруари, когато съм на 37. Ама сега взех да се тЮхкам и питам - как я свършихме тая хубава работа, ако горепосоЧеният цитат е "прост факт." Хайде моля  Stop Когато детето е на 20, аз ще съм на 56, а мъжът ми на 66, викам от сега да се тръшнем да ревем, Че ще сме като баба и дядо на горкото Чедо  Joy

По темата, аз не бих опитвала за дете, ако отношенията в семейството не са добри.

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 05:09 от Etereia

# 309
Мамсита обикаля света ама през погледа на брат си. Той бил авантюриста в семейството. Казвала го е из темите. Тя е гледала деца и е учила, без да се напъва, езици и разни други работи през интернет. Виж ако море в Турция или Гърция се смята за *обикаляне на света* е друг въпрос.
Беше интересна когато беше Мамасита. Откакто смени ника, рестартира системата и нещата се скапаха.

Езици уча от трети клас, няма как да няма бройка,избирам си език-> докарвам го до работно ниво. Главно с курсове и уроци. Откакто завърших магистратура с елементи на лингвистика, ученето на езици ми е още по-лесно, ама вече не ми трябват. Иначе за година предполагам, че мога да добавя още един.

Колкото до обикалянето, главно Европа, но все пак стигнах и до Япония.

И след това- 2 деца за 2 години, това е, за всичко има време. Е, правят се някои компромиси, но то не може без.

Въпросът е, че лелка не съм, няма и да бъда.

Ин витро се прави на млади, защото става по-лесно и защото заменя чудене и лекуване на проблеми. Ин витрото не лекува, то заобикаля проблемите. За да няма осем години влачене при квартални АГ самодейци. Или "чакане" на дете, както правят селските моми- като не става, "чакат"...какво чакат в 21 век и аз не знам...с баене не става...

# 310

Всъщност, Absurt ти написа един съвсем разумен пост, в който, освен всичко, спази и добрия тон. Последните неща не може да се кажат за твоите постове. Каруцарският език и агресивното поведение може и да се използват при липсата на аргументи, но не могат да ги заменят.
Сирената дразни с безпрекословната категоричност и поучителност на мненията си, но поне не си позволява да се държи като махленски простак.
Относно казуса на авторката, тя далеч не постави ударението върху възрастта си, за да има нужда от коментари в тази посока. Проблемните отношения са тези, които я тормозят, но и аз като повечето съфорумки мисля, че едно бебе не само че не оправя такива отношения, но ги влошава значително. По-добре авторката да поработи върху отношенията с мъжа си, ако държи на брака си, а после да мисли за ново бебе.

# 311
Оф милата ти толкова широкоскроена и разбираща, как те траят вкъщи не знам. Laughing
Вместо да дрънкаш глупости, прочети внимателно поста на  Sladka-rosichka и ако изстискаш 2 грама мозък от нещастната си главица, осмисли го.
Съмнява ме да успееш, но не пречи да се напънеш веднъж в животеца си.
Ти се притеснявай за себе и собствената си проста главица.

# 312
  • София
Прост факт - 20-35 са фертилните години.
Аз съм на 36 и живот и здраве ще родя първото ни дете февруари, когато съм на 37. Ама сега взех да се тЮхкам и питам - как я свършихме тая хубава работа, ако горепосоЧеният цитат е "прост факт." Хайде моля  Stop Когато детето е на 20, аз ще съм на 56, а мъжът ми на 66, викам от сега да се тръшнем да ревем, Че ще сме като баба и дядо на горкото Чедо  Joy

По темата, аз не бих опитвала за дете, ако отношенията в семейството не са добри.
Горепосоченият цитата дава статистически данни и се питам, толкова ли си елементарна, че не можеш 67!да схванеш?
Че и със сметките те няма никаква- веднага смъкна една година. Joy
За мъжа ти няма дори да отварям дума, млада младина ще бъде на 66- 67, дано само е жив и здрав.
ПП. Ти другата сметка направи ли- като те тресне " втория пубертет", а трябва да тичаш подир 4- 5 годишно дете, което се буди с въпроса "защо"? Mr. Green

# 313
  • София

Вместо да дрънкаш глупости, прочети внимателно поста на  Sladka-rosichka и ако изстискаш 2 грама мозък от нещастната си главица, осмисли го.
Съмнява ме да успееш, но не пречи да се напънеш веднъж в животеца си.
Ти се притеснявай за себе и собствената си проста главица.
М, да!
Не можа да осмислиш нищо, както и очаквах. Mr. Green
Нищо, да си жива и здрава.

# 314

Ин витро се прави на млади, защото става по-лесно и защото заменя чудене и лекуване на проблеми. Ин витрото не лекува, то заобикаля проблемите. За да няма осем години влачене при квартални АГ самодейци. Или "чакане" на дете, както правят селските моми- като не става, "чакат"...какво чакат в 21 век и аз не знам...с баене не става...

Това за пореден път доказва, че и идея си нямаш какво представлявава инвитрото и какво преживяват хората с проблеми при забременяването. Лесно е да раздаваш присъди кой какво е чакал като имаш деца и са се получили без проблеми. Направо не е за вярване в днешно време нямаш ли и една позната дето е правила дълги години опити да я питаш през какво е минала та да вземе да ти се промени малко тона и мирогледа.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт