Отговори
# 645
# 646

Сладкия вампир  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Яманко отнесе още една порция конско и попи мъдрите съвети на аби  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Мира беше много хубава като се върна от болницата.

# 647
  • София

Толкова болка, разочарование и гняв в един поглед  Sad

П.С. Между другото, аз ли изпуснах момента на дежавю-то, когато "Просто Яман" и Мира пак се запознават и загърбват миналото или не го излъчиха ooooh! ooooh!

# 648

Толкова болка, разочарование и гняв в един поглед  Sad

П.С. Между другото, аз ли изпуснах момента на дежавю-то, когато "Просто Яман" и Мира пак се запознават и загърбват миналото или не го излъчиха ooooh! ooooh!
Пропуснала си го  Peace Дадоха го  Peace

# 649
  • София
Ясно, пропуснала съм наистина Crazy

Ох ама и двамата са толкова инатливи...и двамата се преструват на нещо, което не са Confused

Скрит текст:
Освен моменти, явно вече и не чувам вярно, но преводът не беше ли "Елма излез" Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 20:50 от Toni L.

# 650

За първи път от много време насам говореха и се слушаха. Казаха си много верни неща. Яман разкри подбудите, страховете и гнева си, Мира се опита да му обясни, че никога не е имало друг. Но това не беше достатъчно, за да смири яростта му. В крайна сметка срути всичко с един замах.  Sad Sad Sad Знаеше, че Мира ще му се довери, отново и използва това за да я унижи и смачка  Sad Sad Sad Sad

# 651

Умното Яманче измисли най-гадното отмъщение, но изгори и себе си  Sad Sad Sad

Не страдал - кого заблуждаваш  Whistling Whistling Whistling

# 652
  • София
Мисля си, ако наистина беше прекарал нощта с нея, нямаше да може да си изпълни отмъщението Laughing щеше да се размекне и да прости най-вероятно Grinning

# 653

Офффф бе, поредната лудост, сега в Германия  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Sick Sick Sick Sick Sick

# 654
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 12:53 от Venetat

# 655
  • Sofia, Bulgaria

Ей ама много са сладки тук  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека нощ!

# 656
  • София

Много ми е любим този момент. Яманчи с толкова трепет и желание я гледаше и същевременно със страх от това, което изпитва Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 657

newsm47 newsm47

Много ми е любим този момент. Яманчи с толкова трепет и желание я гледаше и същевременно със страх от това, което изпитва Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз много харесвам моментите на първите трепети, на все по-силното привличане и постепенното осъзнаване, че са влюбени един в друг  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Но харесвам и сегашнита серии, когато любовта им е поставена на сериозно изпитание и все пак въпреки че и двамата са гневни, наранени и се чувстват предадени и колкото и да се опитват сами себе си да заблудят, продължават да се обичат.

# 658
Здравейте! Не преставам да се питам: понеже не съм гледала американския сериал, може ли да ми кажете дали сценарият е същият? Или подобен, така ли се развива любовта , с такива сътресения?

# 659
Здравейте! Не преставам да се питам: понеже не съм гледала американския сериал, може ли да ми кажете дали сценарият е същият? Или подобен, така ли се развива любовта , с такива сътресения?
Не може да се каже че сценарият е същия  Peace Героите са почти същите  Peace До голяма степен са използвани събитията от оригинала, но са подредени по различен начин, случват се по различен начин, а често пъти и на други герои  Peace Яман доста прилича на своя прототип, Мира не чак толкова. Мариса беше  някак по-лековата. Любовта между Яман и Мира също е различна - много по-дълбока, много по-нежна, по-силна, по-романтична и всепоглъщаща. Затова и те се нараняват много по-силно и страдат по-жестоко. Но пък и хубавите им моменти са по-красиви. Това между Райън и Мариса беше нещо на границата между любов, приятелство и загриженост. Те сякаш през повечето време бяха разделени, имаха и други връзки - истински, а не плод на нечие въображение. Общо взето Мариса забъркваше себе си или другите в неприятност и Райън търчеше да я спасява.

Общи условия

Активация на акаунт