Отговори
# 600

Както казва оптимистът винаги може и по-лошо Whistling Whistling Whistling Това не означава, че и сегашната му постъпка не беше гадна  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Но пък и двамата бяха перфектни в тази сцена  Crazy Crazy Crazy Crazy

И положението в Турция от ден на ден става все по-лошо  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 601
Скрит текст:
Абе баш подло си постъпи, ама това ще го видим в петък  Whistling Whistling Whistling

Crazy Crazy

Каквото повикало - такова се обадило  Naughty Naughty  Китки с пожелания водят баааааш до това  Mr. Green  Жалко, че няма да мога да ви дразня в петък  Mr. Green Joy Joy Joy

Подло знаеш ли кое би било
- да я овъргаля  Mr. Green  страстно и диво    Crazy   Joy   да утоли и желанието си за отмъщение и желанията на тялото си,
Скрит текст:
и тогава да я връчи на Крачолов    Peace

Добро утро  Hug Laughing

поне тук, за излъчването на Кварталът, няма съмнения и все по-страшното положение у комшийско не ни тревожи  Party Party Party Peace[/i]

Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

еййй, ненагледало се ...  Joy Joy ще си чакаш 61 ...   Hug Hug

Здрасти  Hug Hug

Не знам погледа, мен най - ме боля за тях на острова... беше толкова... безнадеждно...   Cry

.... както изглежда сега в Турция...  Cry Cry

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 602

О, Лу, къде се губиш  Hug Hug

# 603
  • София
Знам, че ОркунЧ е всеобщ любимец Laughing Laughing обаче все се сещам и така и не съм ви питала дали сте забелязали, че има хетерохромия на едното око Laughing което е много готино според мен. Sunglasses

# 604
Знам, че ОркунЧ е всеобщ любимец Laughing Laughing обаче все се сещам и така и не съм ви питала дали сте забелязали, че има хетерохромия на едното око Laughing което е много готино според мен. Sunglasses

Shocked

Тони,   Hug  тук в тоя форум има дами дето от всичко разбират - това право, медицина, бежанска вълна, туризъм, мода, изкуство, актьорски талант.....   Mr. Green 
И аз като тях  Joy Joy Joy Joy  ама правото и медицината ми се опират  Joy  Та какво му било на Крачолов?  Laughing Laughing   newsm78 newsm78

Скрит текст:
Абе баш подло си постъпи, ама това ще го видим в петък  Whistling Whistling Whistling

Crazy Crazy

Каквото повикало - такова се обадило  Naughty Naughty  Китки с пожелания водят баааааш до това  Mr. Green  Жалко, че няма да мога да ви дразня в петък  Mr. Green Joy Joy Joy

Подло знаеш ли кое би било
- да я овъргаля  Mr. Green  страстно и диво    Crazy   Joy   да утоли и желанието си за отмъщение и желанията на тялото си,
Скрит текст:
и тогава да я връчи на Крачолов    Peace

Добро утро  Hug Laughing

поне тук, за излъчването на Кварталът, няма съмнения и все по-страшното положение у комшийско не ни тревожи  Party Party Party Peace[/i]

Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

еййй, ненагледало се ...  Joy Joy ще си чакаш 61 ...   Hug Hug

кво бе  Joy Joy Joy Joy Joy

къде миткаш?  Whistling Whistling

# 605
  • Sofia, Bulgaria

Shocked  newsm78 - сега ще попитам чичко Гугъл що е това  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Различни по цвят ириси  Crazy Flutter

Лу  Hug здрасти  Grinning

# 606
И аз чичко Гугъл питах  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Обаче не съм забелязала да има такова нещо  smile3506
Сега ще трябва да го зяпаме Крачо в очите  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 607

Тони  Hug Hug

Какво е хетерохомия? разноцветност ?

мдааа  Crazy ...не бях забелязала, ....... айййй, ..... пъстри- лешниково-зелени...  с червен сектор....  Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes а че е готино... готино е цялото Метинче, не само едното му око...  Joy Joy  дано Бойчето спи, Ивето играе шах, а Ели търси смешен гиф...  smile3534  Heart Eyes Heart Eyes

Не е за гореописаните и други, ако са със слаби сърца...  Joy Joy

https://vimeo.com/112979674  55

Heart Eyes Heart Eyes superuu superuu

докато намеря снимка да се вижда хетеро...хромията... на Метинчик, вие изписахте роман за очите му.... тъй, тъй,  Joy Joy Joy

Здрасти на всички, тъдява съм си... миткала съм била... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 13:39 от Анонимен

# 608
# 609
комбалите му не са хетеро   Naughty Naughty    hahaha hahaha  Joy Joy Joy   

# 610
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Днес явно е денят на Митя /както му викат рускините/  Joy Joy Joy Joy Joy
Ама голям е шемет  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing На мен затова ми е симпатичен.

# 611
  • София
Аз докато отговоря и вие сте проучили Laughing Laughing Да, хетерохромията е разноцветни очи или поне едното де, другото не съм му го заглеждала Laughing Това го забелязах преди в 44 еп. кадрите отблизо Laughing та се сетих да го вметна Peace

# 612
комбалите му не са хетеро   Naughty Naughty    hahaha hahaha  Joy Joy Joy   

Не, бее  Laughing Laughing , двете са хомо, едното е хетеро само...  hahaha hahaha

Искреее  Hug Hug Joy Joy

# 613
  • София
Не, бее  Laughing Laughing , двете са хомо, едното е хетеро само...  hahaha hahaha

Joy Joy Joy Точно така!  Joy

Скрит текст:

# 614

Общи условия

Активация на акаунт