Априлски мами 2016 - Тема 2

• 31 260
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Една близка моя приятелка( АГ от В.ТЪрново) днес ми каза, че имало някакъв ентероколитен вирус при бебчетата....Не протичал много трагично, То лятото е доста характерно.

# 661
Е Вашите поне ви предупреждават,че следват ваксини.

# 662
Зина , имам близки в Англия и Щатите и благодарение на тях пазарувам изцяло от чужбина! Ако нямаш този жокер може да ползваш да пазаруваш чрез посредник..Peace PeaceПрепоръчвам картерс и ошкош !Може да са по-скъпи но пък са много качествени и си заслужават!Освен това самите им колекций са много различни и закачливи!
Сега му поръчах от плодовите пюренца на ХИПП и Органика ,май бяха другите да ги пробваме/тези с пластмасовите капачки ,като сокчета които са/ PeaceОт няколко дни му давам следобеда плодово  пюренце и много му харесва !Преди обед малко сокче ,следобед 2-3лъжички пюренце за разнообразие !
Ние успяхме вече да нормализираме нещата!Не се събужда вечер,спи си спокойно,заиграва се през деня с различки играчки,стои си в шезлонга и най-вече стои една идея повече в количката хахах PeaceНе се обръща все още но може би му тежи дупенцето хах малко по едрички сме! Peace
Гелчето а зъби използваме все по често ....мъчат ни много ...не съм сигурна зъби ли са?Самите венци ли са? newsm78

# 663
Разглеждах сайта който не помня коя мама беше написала тук за стоки от Западна Европа и попаднах на това
https://www.facebook.com/Besarabia14/photos/pcb.1777579399155660 … ype=3&theater
Това гелче за зъби ми препоръчаха последно и чакам да пристигне!Много добри отзиви получих за него! Peace Е ЦЕНАТА  Е ПО-РАЗЛИЧНА!

# 664
Днес и нашето Вики се обърна от гръб по корем самичка (голям зор беше)  Laughing
Доста време се коментираше темата за акото, но да попитам отново, че не съм сигурна...нормално ли е да има слуз  Rolling Eyes от известно време имаме във всеки памперс, като акото си е с нормален цвят, няма кръв. Бях питала педиатърката и каза, че няма нищо притеснително, но тя за всичко така ми казва

# 665
http://www.babycenter.com/0_baby-poop-a-complete-guide_10319333. … c#articlesection5 Ето тук има интересни неща за акото, мисля че и преди сме го пускали като линк, аз и други майки, но все пак е интересно. Има и снимки към препратките....За слузта...като цяло не е нормално, обикновено е признак за инфекция или алергия, но все зависи от различни фактори ( кога го има , колко често , много ли е, редовно ли е, с какво мляко се храни... tedka90 , педиатърката може за всичко да казва, че е добре Simple Smile , което е по-добрия вариант от този да се шашка за всичко Simple Smile Ако го е виждала бих й се доверила, ако те притеснява може да и се обадиш и да й кажеш какво точно те притеснява.
Скрит текст:
А ако решиш да се направиш на ударена, отиди в кабинета, когато тя НЕ е на смяна и попитай заместника й. Simple Smile Можеш да кажеш, че си видяла преди малко слуз в памперса и те притеснява, че си била наблизо , а педиатърката е в почивка и дали може да ти кажат нещо ..
Това в скрития тест все едно не съм гои казала, но ако акото ти изглежда притеснително и това е вариант....
Днес сутринта и Тервел се обърна по корем( този път не беше много случайно, защото спеше хахаха) И го оставих да си спи така, след 15на минути се събуди и като вдигна пак една аларма, чак баща му под душа го чу...хаахха не му харесва по корем и това е Wink
И след акото да споделя нещо много вусно, което мернах в нета Wink
http://lazara.bg/recepti/deserti/sladki-mafini-za-bebeshko-parti/мммм chef Бебетата с перчемчетата ме грабнаха много>

# 666
Ами ние сме изцяло на кърма и се появи от известно време, но е редовно... във всеки памперс има и то ми се струва, че не е малко  Confused
Пак ще говоря с тази нашата и ако продължава така незаинтересовано да я кара май ще я сменяме  Angry

# 667
Гелчето bonjela го имам, ползвах го, не е зле, но си оставам вярна на dentinox. Взех и бг версията, но английското е в пъти по-добре. И все пак да не забравяме, че гелчетата помагат, но ефекта е временен. При сериозни драми със зъбките-панадол!  Препоръчаха ми и дентокинд, но аз на хомеопатии не вярвам след като се разболях докато бях бременна. Дадох около 200 лева за хомеопатия и месец не можах да се излекувам. Най-накрая ми мина ей така-без лекарства и вече нищо хомеопатично не купувам!  Беба официално си върна нощното хранене и искам  да се обеся!!! В 4 става, яде и заспива моментално. През деня не иска да яде, камо ли да вдигам дозата...  Sad

# 668
Можеш да я смениш само през юни и декември, както е и при личните ни лекари. Аз съжалявам, че не смених моята...
Максим беше с кръв и слуз в акото близо месец, сега е само рядко, но вчера отново видях точица кръв. Ходихме при гастроентеролог, алерголог, всеки с различно мнение. От това, което четох, стигнах до заключението, че се случва само на кърмени бебета и слузта и кръвта изчезват, когато захраниш с твърда храна. Понеже на мен ми писна да ходим по доктори без резултат, продължавам да си го кърмя до 6 месеца, вчера пуснахме фекална проба отново. Решихме, че няма да слагаме ваксини, докато акото не стане нормално отново. Тедка, около вас няма ли някой педиатър на частно, който да ви обърне внимание и да вземе фекална проба за изследване (взема се не от пелената, а с клечица с тампонче от дупето)?
Тези, които сте отлагали ваксини, просто казвате на педиатърката, че в момента не сте съгласни да ваксинирате детето или нещо по-специално се изисква?

# 669
  • Нейде из лудите гори...
Привет, приспах хлапетата и дойде "моето време" да опъна краката.

Зъби мисля, че още не са я замъчили, но силно се надявам да ги изкара като кака си - без да разберем. Не съм запозната с гелчета и подобни облекчаващи щуротии и дано не ми се налага да се запознаваме. И каката, и бебето са накичени с кехлибарени герданчета , дано само с тях да си останат. Иначе ivan4e84, на теб мъдрец не ти ли е избивал (може да си от богопомазаните без тези зъби)? Болката и ужаса предполагам са същите в устите на мъниците. Бях попаднала на една рентгенова снимка на челюст на бебе - като акули са.

Ето тук можете да видите що за страхотия е...

Жара се обръща чевръсто, но още не е осъвършенствала ваденето на ръката и се кокори жално за помощ Simple Smile

tedka90., аз знам, че когато няма кръв в акото не е притеснителна слузта, тя може да се появи от колики, от хрема и от какво ли още не.

addicted, кога ще излезе резултата? Аз бих отложила до нормализиране на положението.

# 670
# 671
За ваксината,  може просто да се обадиш нещо, че се налага да отсъствате от града примерно. Така обаче и консултация няма да има (то не че нещо кой знае какво консултират де).

# 672

Бягащата с вълци   ще ми се да бях от богопомазаните  Grinning Grinning Grinning аз пък се страхувам да го кича с тези кехлибарени герданчета....не знам все си мисля ако се скъса  какво би се случило...филми  Peace
Страхлива съм си!!
Ясно е ,че ще е трудно със  зъбките и за тях и за нас,но желанието ми е да облекча до колкото мога болката му!За сега успявам!Да,моментно е  ,но пак е нещо!
 Бяхме на консултация днес  и вече сме 67см високи и 8,300кг!Този месец е минал килото моя шишко! PeaceСложиха ни и ваксините !Сега си спи спокойно  милия-доста си поплака ,та и аз и батко му с него хахах фамилна идилия хахах Peace

# 673
addicted, не съм ходила при други, защото като цяло Викито е добре, а и нямаме кръв, промяна в цвета и т.н. но я наблюдавам и ще видя ако продължава може да пуснем изследвания.
Дано и с вас всичко е наред   Simple Smile

# 674
Tedka, слуз може да се появи и от повишено слюноотделяне, тъй като се случва да глътнат повече, а слюнката не се разгражда, така да се каже. Не мисля, че имаш повод ца притеснение.
Addicted, аз бих изчакала.
 Момичета, взех си под наем раничка на Мандука, за да пробвам. Е, така не е спал малкият. Чак ме е страх да се похваля. Дано да се получи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт