Априлски мами 2016 - Тема 2

• 31 267
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Ехе момичета, няколко дена не бях влизала и доста неща сте изписали.
Какво да ви кажа и Викито от седмица е доста нервна. Като се събуди раздава усмивки играем и после рев (особено като и се доспи). Успокоява се само на гърда. Храни се различно и на два и на четири часа. Вечер продължаваме да ставаме по 2 пъти.

Относно движенията (ние сме края на април), но май не прави кой знае какво. Опитва се да се обърне от гръб по корем, но дупето ни тежи  Grinning ако е на една страна тогава и е лесно. Не обича вече да я носим легнала, трябва да е права и всичко да гледа ( а в кенгуру не иска).
Памперси използваме на памперс и съм доволна, иначе сме пробвали и молфилс и пуфис не се обрива, но и не ми допадат. Последно ни похвалеха на лидл и взехме, но така си стоят. Докато отворих пакета и замириса ужасно и се отказахме.

Друго сега ме притеснява...от време на време ни се зачервяват очичките, на няколко пъти започваха да сълзят и двете. Не мога да разбера дали нещо и дразни или тя си бърка в очичките (често го прави). Сега като излизахме напред назад едното око започна да сълзи 1-2 пъти  Thinking Странно ми е защото два дена сме така после все едно не е било. ММ ми казва, че обръщам прекалено внимание на всичко...  не знам вече  случвало ли ви се е нещо подобно?

# 646
Тервел зачервява очите, само ако вече мнооого му се спи, някой път когато се задави ( ако върне малко течности, докато си играе), дори не е задължително да се закашля. Обърни внимание какво е правила преди да се зачервят, ако е на вън може ако духа вятър някакви прашинки, или ако ползваш някакви пудри за лице, сухи шампоани и подобни, ако носиш грим и тя те пипа по лицето и после очичките и т.н. Wink 

# 647
  • Варна
Сега разгледах сайта на Carters е много ми харесаха дрешките, как пазарите от там, много съм скарана с чуждите сайтове.
На Лидъл пелените не ги харесах, един път ми свършиха тези на Памперс и реших да пробвам тях, но много протичаха. Интересното е, че от скоро минах на 4-ка на Памперс и често ми протичат и те, на какво ли се дължи  Thinking, дали са и големи или просто е от по-теното ако, което има в последно време  newsm78

# 648
На мен памперсите на памперс ми дават доста ядове - протичат постоянно.... Взех гащички на памперс, много съм доволна, супер лесно се слагат и махат, не протичат, ще поизчакам малко, защото са една идея широки и май ще си ги ползвам. Момичета, има верига магазини със стоки внос от Западна Европа... Безсрамно ниски цени - така се казват... Има и сайт, може да се поръчва - chistdom.com. Има ужасно много неща, цените са добри пък и пускат промоции доста често.

# 649
Тервел зачервява очите, само ако вече мнооого му се спи, някой път когато се задави ( ако върне малко течности, докато си играе), дори не е задължително да се закашля. Обърни внимание какво е правила преди да се зачервят, ако е на вън може ако духа вятър някакви прашинки, или ако ползваш някакви пудри за лице, сухи шампоани и подобни, ако носиш грим и тя те пипа по лицето и после очичките и т.н. Wink 

Грим слагам много рядко, не използвам пудри. Аз също си мислех, че може да е от вятър или от слънце, но когато онзи ден се зачерви и започна да сълзи само едното се замислих да не би да е от нещо друго.  Thinking Ще я наблюдавам дали пак ще стане и може и с педиатърката да говоря (макар че за нея всичко е нормално)

# 650
То повечето неща са нормални Simple Smile Но майчинския инстинкт и протекция никой не може да ги спре. При мен също понякога сълзи само едното око, дори когато съм плакала от това да се сдържам да не плача ако не съм сама, мога да плача само с едното око хахахах Simple Smile
Да се похваля Wink От сутринта до сега успях освен домашната работа да си лакирам ноктите на краката, да си оформя ноктите на ръцете и почти да си обезкосмя  newsm44

# 651
Браво, Harista! Аз пък вчера успях да вместя в графика почистване на стъклокерамичния котлон и днес само му се радвам какъв ми е чистичък и лъскав(скоро не беше се случвало Embarassed). Даже си мислех по този повод да не готвя днес на него, но баткото развали плана ми, като си поръча супа за обяд Laughing Ама понеже малко ми е злояд, веднага запретнах ръкави, докато не се е отказал Tired
Да попитам тези, които в момента са с две деца у дома. Как успявате да си приспите бебетата при шума от батковците/сестрите им?

# 652
Здравейте и от мен, скоро не съм се включвала, а вие тука сте писали, писали не може да ви прочете човек Simple Smile
И ние сме като всички вас...нервничи..къде спи, къде не иска...миналия ден цял ден спинка, а после в 2 през нощта реши, че се е наспала и искаше да си играем  #Crazy Не знам от зъби ли, от какво, ама постоянно текат едни лиги..цялата е мокра ако я оставя без лигавник...
И аз много харесах памперсите на ДМ, ама тук няма от къде да си ги купувам и сме на памперс (макар че доста си понамирисват, особено сутрин) Иначе ми е мерак да пробвам и на Бочко, на Ганчев съм взимала и те ни допаднаха, ама доста се надуват и от малко пишкане...
Тъй като нашата госпожица вече е много любопитна - постоянно иска да е права да разглежда и много често се изпъва на краката си, а миналия ден една позната ми се "скара", че щели да й се изкривят крачетата и сега се чудя как да я държа, хем да е права, хем да не е на дупе седнала, хем пък и на краката да не се опира  newsm78

# 653
  • Нейде из лудите гори...
Благодаря ви за отговорите, май ще си продължа с ДМ-ските, че са изпитано немиришещи, поне не така натрапчиво Simple Smile

Цветна палитра, когато каката е с нас спи заедно с бебето на обяд, хич не се поддавам на пазарлъци, когато съм сама. Когато баща й е у дома склонявам да мине без сън, но иначе не  Naughty Останалите спанета на Жара са навън в количката обикновено, където така или иначе е шумно. Ако сме у дома, голямата е в стаята си , а аз приспивам малката в спалнята. Няма особен шум, който да пречи  Peace

zina, картърс поръчвам от ибей, често изкачат стоки с етикет и на супер цени, както и от щатите с посредник - шопинг фея.  Peace

За сядане съм купила столчето на Mamas&Papas, върши ми чудесна работа и за игра на таблата , и за игра с кака. Постоянно изпъва краката, в петък ще водя каката на ортопед (със счупена ръка е) и ще разпитам и за малката  Wink

Очите се зачервяват, когато зверски й се спи и поради някаква причина не е заспала.  Peace

# 654
Мамчета, искам съвет - малкия ака 2 до 3 пъти дневно, но е чиста водичка. Днес педиатърката взе фекална проба и ако всичко е наред е на мнение, че можем да го ваксинираме. Каза да не ме притеснява това, че ака рядко. Малкия се чувства добре, яде си, наддава, не ме притеснява, че ака рядко, но дойде време за ваксини. Да ги отлагам ли? На педиатърката по ЗК не мога да й имам доверие, днес отново ме убеди в това -зъбите никнели чак 6 месец, щели сме да ги видим, ако никнат в момента.А аз чета, вкл. и написаното тук в темата, че може да никнат и по-рано. Както и да е, въпросът е да отлагам ли ваксините?

# 655
Щом ака само 2-3 пъти може би не е диария, но пък щом е съвсем воднисто, аз бих отложила. Иначе изцяло ли попива в пелената? То малко си е трудно в началото човек да прецени кога кърмено бебе е с растроен стомах.

# 656
Да, изцяло попива. Абе все едно вода, но в цвят охра или оранжево.

# 657
Отложи ваксината Naughty На сина ми при еднократно воднисто изхождане му я бяха отложили помня.
Иначе дано се разбере вече от какво е. Моят едно време кара стомашен вирус и изхожданията ги нормализира след повече от 2 седмици чак. Някакво чудо беше - акане по 10пъти на ден, воднисто, протичащи памперси....ужасия до шия ooooh! Идеята ми е, че стомахчетата им понякога бавно се възстановяват.

# 658
  • Варна
Нашата педиатърка категорично заяви, че ваксина няма да сложи щом Ема е с рядко ако, за никъде не бързаме, нека се нормализира и тогава- това и бяха думите.

# 659
Нашата значи е мнооого смотана Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт