Какво да ви кажа и Викито от седмица е доста нервна. Като се събуди раздава усмивки играем и после рев (особено като и се доспи). Успокоява се само на гърда. Храни се различно и на два и на четири часа. Вечер продължаваме да ставаме по 2 пъти.
Относно движенията (ние сме края на април), но май не прави кой знае какво. Опитва се да се обърне от гръб по корем, но дупето ни тежи
ако е на една страна тогава и е лесно. Не обича вече да я носим легнала, трябва да е права и всичко да гледа ( а в кенгуру не иска). Памперси използваме на памперс и съм доволна, иначе сме пробвали и молфилс и пуфис не се обрива, но и не ми допадат. Последно ни похвалеха на лидл и взехме, но така си стоят. Докато отворих пакета и замириса ужасно и се отказахме.
Друго сега ме притеснява...от време на време ни се зачервяват очичките, на няколко пъти започваха да сълзят и двете. Не мога да разбера дали нещо и дразни или тя си бърка в очичките (често го прави). Сега като излизахме напред назад едното око започна да сълзи 1-2 пъти
Странно ми е защото два дена сме така после все едно не е било. ММ ми казва, че обръщам прекалено внимание на всичко... не знам вече случвало ли ви се е нещо подобно?

Но майчинския инстинкт и протекция никой не може да ги спре. При мен също понякога сълзи само едното око, дори когато съм плакала от това да се сдържам да не плача ако не съм сама, мога да плача само с едното око хахахах

Не знам от зъби ли, от какво, ама постоянно текат едни лиги..цялата е мокра ако я оставя без лигавник...
Останалите спанета на Жара са навън в количката обикновено, където така или иначе е шумно. Ако сме у дома, голямата е в стаята си , а аз приспивам малката в спалнята. Няма особен шум, който да пречи 
Идеята ми е, че стомахчетата им понякога бавно се възстановяват.