Априлски мами 2016 - Тема 2

• 31 285
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
И ние днес накупихме от Lidl доста неща.Аз като цяло с годините съм много доволна от качеството им/с някои изключения/,защото съм купувала много пъти за баткото.Купих комплект бодита,блузки,анцунг и джинси.Размер 74/80см.,но той и Борис е по-едричък.Имаме летни бодита и ромпъри от тях и съм много доволна,много са тънички.
Според моите наблюдения на next дрешките са малко уголемени.
decuto,аз досега не съм поръчвала от H&M,направо му харесвам нещо в мола на място.Ти когато поръчваш плащаш ли доставка или поръчваш до магазина?Четох в сайта,че има и такъв вариант.Ти как постъпваш?

# 631
  • Стара Загора
И ние днес накупихме от Lidl доста неща.Аз като цяло с годините съм много доволна от качеството им/с някои изключения/,защото съм купувала много пъти за баткото.Купих комплект бодита,блузки,анцунг и джинси.Размер 74/80см.,но той и Борис е по-едричък.Имаме летни бодита и ромпъри от тях и съм много доволна,много са тънички.
Според моите наблюдения на next дрешките са малко уголемени.
decuto,аз досега не съм поръчвала от H&M,направо му харесвам нещо в мола на място.Ти когато поръчваш плащаш ли доставка или поръчваш до магазина?Четох в сайта,че има и такъв вариант.Ти как постъпваш?

Абонирана съм към новините им и редовно ми пращат кодове за отстъпки и безплатна доставка и се възползвам от тях иначе 7лв за доставка не ми се дава

# 632
Аз се прибирам разочарована от Лидъл!Харесах само екипчетата, но за жалост нямаше номера ..само 62-68! Twisted Evil Twisted EvilБлузките и бодитата не ми допаднаха като материи ..много развлечени ми се сториха!Определено не е това което търся! незнам какво пише на етикета но не е100% памук!Аз си ползвам на  Carter's: и съм много доволна-не са мръднали,няма скъсано,провлачено ,нито характерните заваляни топчета за някои материи!А са нон стоп на него,в пералнята или в сушилнята! Peaceзаслужават си парите!
Относно дрешките на некст-аз също съм много доволна!На OshKosh също са страхотни! Hug

# 633
  • Стара Загора
decuto,благодаря!

# 634
  • Нейде из лудите гори...
Е, те Oshkosh са дъщерна на Carters. Аз също съм фен и на двете марки, но не мига категорично да кажа, че са перфектни. Имат си и те изключения. Майка ми пазарува на децата основно от Orchestra, мисля че в България се предлагат в магазините premaman (ако така се пише), супер качествени неща предлагат, но то ако една дреха се прецака на бебешко носене, за мен не струва. Все пак се носят само по 2-3 месеца.

А тези пелени на Лидл как са? Аз въпреки многократните ползвам и еднократни, днес им се чудех, но не посмях да купя. Веднъж купих Памперс и го подарих, много ми мирише и това е. Ще съм благодарна, ако някой ползва лидлските да сподели миришат ли като се намокрят?

# 635
За съжаление памукът има разновидност и изисквания на влакна и характеристики, за това памучните се разминават и много по качество за различните марки и държавни стандарти. БДС има "занижени" изисквания за брой нишки на кв. см  или там не знам какво си спрямо английските стандарти примерно. Зависи и за кой пазар се правят .....Не е най-приятната на допир материя на лидлските бодита и вярна изглеждам малко развлачени, но и за тази цена не бих била толкова капризна Wink А иначе днес в Лидл имаше и майки хиени......хахаха сложили количките пред едната кошница с дрехи, тя застанала пред другата и бабата окупирала третата и никой не може да мине дори покрай тях Simple Smile Аз отидох по обяд и вече бяха поразграбили повечето неща... И каква е тази мания да се отваря всяка дрешка и разгъва, като същия номер има разгънати поне още 2 в купчината....скъсат етикетите, развалят опаковката,ама после си взимат тези с опаковка  newsm78 hahaha
А за техните пелени от 2-3 места съм чувала добри отзиви, но нямам личен опит. Миризмата може да зависи от активната съставка в абсорбанта.....Аз си ползвам на Babylove/DM , до сега са ми намирисвали 2-3 пъти  само ако не съм имала време да сменя пеленката и се е понапоила доста. Но иначе не съм се замисляла.........

# 636
Аз също ползвам Бейбилов, но веднъж взехме да пробваме лидълските. Хубави са, по-компактни са, не помня дали миришеха, когато са напишкани, не ми е правило впечатление. Аз сменям често пелената обаче. Продължаваме си с ДМ-ските сега.

# 637
Сестра ми и тя ги похвали лидълските. Ползваше ги с племенника, но не съм ги изпробвала и аз. Не смея да експериментирам още, че един път я пробвах с мострена пелена на Пуфис и се обрина.

# 638
  • Стара Загора
Ние сме ползвали единствено Памперс, Либеро, Пуфис и Еви бейби (не ми харесаха). От няколко дни сме на Пуфис 4, че 3 взеха много да пропускат.

# 639
И аз имах мострена пелена на Пуфис от болницата. Изхвърлих я, твърде ароматизирана беше Naughty

# 640
Аз също преминах на Пуфис  4,на Памперс са ми много ароматизирани!пробвах и тези на лидъл ,но не ми допаднаха!Остана само на ДМ да изпробвам  PeaceНо до сега не съм имала пропускване с никои от тях! :peace Сменихме и лосиончето за тяло  за разнообразие ..бях с мустела,сега взехме на хипп/повече ми допада/!
А цените на бодитата  в Лидъла са занижени ,но то е за сметка на качеството!Всеки си преценя какво търси!
И тук беше голяма окупация на кошовете -грабят ,оглеждат се .. Shocked Shockedи  масово скъсани етикети !И много разопаковани  дрешки!Опасен народ! Crazy Crazy

# 641
Ние сме с Пуфис. През деня ги сменям често и не миришат, но сутрин ароматът доста се усеща. Но все си мисля, че след 9-10 часа на дупето, каквото и да са, ще миришат Simple Smile

# 642
Ползвам либеро, хелън харпър, ганчев, а съвсем наскоро намерих супер попадение - памерси пипи - супер мекички, беба не се обрива и 40 памперса са 9,80 лв..., истинско откритие. Иначе 100% препоръчвам либеро - досега никакви проблеми! Миризмата малко или много си я има - това е химията, която поема влагата...

# 643
  • София
Аз памперси Пипи съм ползвала с каката, но магазинчето откъдето ги купувах го затвориха и не съм ги срещала на други места.
Аз от Лидл вчера взех бидита, джинси, блузки и за двамата не са мниго добро качество но за месец, два стават и цената им е ниска. А иначе това с отварянето на кути и мен не влодява и вчера пак направих" панаир". Управителя на магазина дойде, човекът се опита да им обясни, че освен, че отварят ами и късат кутии, ама " телета", гледат и......

# 644
Maksy, колко пъти съм казвала и аз, след като са си скъсали опаковката да си купят нея, не другата здравата, опаковка не им трябва.....Ама и Лидл може да си реши проблема малко от малко като не ги оставя в кошове , а ги подрежда стегнати в кутии или лавици и има отворени мостри, които да се гледат и после пуснат на по-ниска цена...но то и за това се иска акъл. Малко се отплесвам от темата на групата, но пак в Лидл( вчера конкретно, но и на други места постоянно) . Чакам на каса с количка, пред мене тия не се сещат да се дръпнат и после да си нареждат нещата от количката в торбите, ама и касиерките не се сещат да изчакат предните клиенти да се дръпнат...аз стоя по средата на лентата и вече са ми маркирани половината неща, а дори не мога да отида до касата......Виж не съм се сетила и аз да искам управител на място хаххаха...ама безплатни съвети няма да давам. Joy

Общи условия

Активация на акаунт