Априлски мами 2016 - Тема 2

• 31 295
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Е да не забравяме, че и килцата са си фактор при определяне на размера  Peace
Прави ми впечатление, че за детските дрешки(Лидъл) пише - Високо съдържане на памук  newsm78, закупилите вече да споделят, какво пише на етикета, моля  Blush

Сега прегледах етикетите и бодитата и блузките са 100% памук, чорапките са 78% памук, 1 еластан и 21% полиамид, но най-много ме впечатлиха суитшърите.

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 14:39 от decuto

# 616
Е, сега поръчах на сестра ми да мине да ми накупи разни неща Laughing Аз с децата не мога да се довлача, но ще се доверя на нейната преценка Mr. Green Много сладка ми се видя розовата горничка. decuto, ти такава ли взе? Каква е дебелината?

# 617
  • Варна
Мерси  Heart Eyes

# 618
  • Нейде из лудите гори...
Привет, момичета, как са бебоците?
Тъкмо напазарувах лигавници с ръкави от амазон, мисля след месец да започваме със захранването (ЗБВ е метода, по който планувам да захранвам, с голямата беше супер успешен, надявам се и този път да е).
Ще вадя стиймъра, големия стол за хранене и запретваме ръкави Simple Smile

Днес накупих дрехи и от Лидл, като цяло съм доволна от качеството им и за това взех неща за междинния период с хладните нощни и топли дни Simple Smile Вече съхнат на слънце Simple Smile

Относно дрехите на Next, детските неща са уголемени, бебешките сякаш си отговарят. А може и моето бебе да им отговаря на стандарта, че върви доста по-голямо от кака си, да  ми е жива и здрава .

Бяхме на почивка за 5 дни , в планината й беше чудесно, кротува, спа, яде, пълни гащи, но от както сме се прибрали през нощта е като някаква пиявица. Спи неспокойно и се кротва само с мляко, в чудо се виждам какво да я правя, биберони отказва, вода също, само гърдата търси и това е. Период ли е, какво е, искам си спящото бебе.  Crossing Arms Други с подобни промени има ли? Чудя се как да процедирам, че не ме кефи това нощното непрестанно ядене  Tired

# 619
Уф, аз пък се притеснявам, че не яде много нощем Crazy Суче около 21-22 и после към 3-4 чак. След това пак си прави някаква пауза от 4-5 часа Thinking Някакъв никакъв режим имаме. А денем суче през час-два newsm78 Ама през нощта ми се струва много да има 2 дълги паузи една след друга Thinking Някои сутрини си я разбуждам да я храня по-рано, но пък тогава после си я прави пак втората пауза Thinking То може и да е кратък този период, знам ли....Още не са започнали да я мъчат зъбите.

# 620
  • Стара Загора
Ние 3 нощи ядем през 2 часа, не знам кърмата ми ли не стига или нещо я тормози и се събужда толкова често. Сутрин като станем и не иска да яде, дърпа се и правим една пауза от 3-4 часа докато огладнее хубаво.. Биберони изобщо не иска, прави една физиономия все едно й се гади и дори не опитваме да й даваме залъгалки

# 621
Същата е, сутрин не ще, щото е яла докато спи преди час примерно, през деня има 3-4 хранения, през нощта още толкова. До скоро беше с максимум едно хранене нощем и то в призори към 4-5, след "вечерята" в 21-22. Искам пак така  Whistling

# 622
И аз се записах в Лидл-от всичко му взех:))))) Много ми харесаха и шарките са по-различни.

# 623
Момичета, аз на събуждане през два часа се радвам вече. Снощи се е събуждал през един час.  #Crazy Иначе сутрин прави пауза по 3-4 часа... а през деня не иска да яде. Реве от глад, но не се дава.. пея му и го люшкам, кърмя права..само така се получава. Бях чела някъде, че през 4тия месец е нормално това събуждане, защото стават по-разсеяни през деня. Мисля че е sleep regression терминт на английски. Но все тая. Спи ми се.
Поръчах от некст. Много поръчвах Grinning

# 624
Аз разбрах едно....щом тук всички се оплакваме от едно и също, значи е нормално  Joy
Тервел има предпочитания от коя гърда да суче, не ди редува , а избира.....понякога не иска мляко , а чай...през 1-2 -3 часа...денем, нощем както му падне

# 625
Аз разбрах едно....щом тук всички се оплакваме от едно и също, значи е нормално  Joy
Така е hahaha
Зина, радвам се, че разстройството е минало Wink
И моя вечер е като пиявица - само на гърда се успокоява, но снощи и днес има моменти, в които нищо не може да го успокои. Като казах пиявица, сетих се, че тук във форума една майка беше ползвала термина "кърмопийче" Joy Joy Joy
Само аз не съм останала доволна от Некст явно, но може би е изключение. 2 бодита бях поръчала на не ниска цена, едното почти не е носено, а има дупчица, на другото апликацията му се беше разшила. Имам и други дрешки от там, които не са мръднали, но не смятам да поръчвам вече, идват ми скъпи. Не останах доволна и от дрешките от по-известните български онлайн магазини, не отговарят на размера. Пазарувам от Зара, онлайн. Много съм доволна от качеството. Максимчето цяло лято кара с 5 боденца за 30 лв. (а от Некст двете несполучливи бодита бяха към 40 лв., ама и аз на най-скъпите съм налетяла де Laughing). Сега ще отворя сайта на Лидъл да ги видя какво предлагат. Няма да оставам по-назад, я!

# 626
Явно е нормално всичко, което ни се случва Grinning. Аз този метод на захранване, водено от бебето, така и не го разбрах. Основната разлика е, че храната не се пюрира ли? Или викате първо да прочета малко и после да питам Grinning

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 17:02 от Jane.happy

# 627
Тя моята е в края на април и може би затова още си спи нощем Laughing Въпреки че батко и беше голям поспалан и той, но за сутрешното хранене не се е чудел хич.. Ама нали все повтарят, че едното като било кротко, другото не било, та съм се настроила психически за ревливо и неспящо бебе Joy

# 628
Здравейте, ние сме началото на април.
През деня изобщо не спи, с изключение когато е на гърда. Тогава си удря дрямка. Храним се на поискване, вечер заспива около 22:30 ч. Няколко пъти се е събуждала през нощта. До преди месец спеше в парка по обяд, вече доста рядко се случва и то за кратко. Това безсъние денем ме притеснява малко.
Вече е доста активна, когато я оставя по гръб се обръща веднага. Много се върти и често спи по корем.

Вашите бебета стоят ли в количките ? Моята повече от 20 минутки не издържа и започва да нервничи.

# 629
Ама нали все повтарят, че едното като било кротко, другото не било, та съм се настроила психически за ревливо и неспящо бебе Joy

И аз май така, ама то второто излезе по-кротко и от спокойната си кака  Mr. Green Пу-пу, все така да си е де.

Поуспокоих се, че не е само моето "кърмопийче" - хареса ми  Simple Smile Явно и това ще мине, ще дойде друго, здрави да са Simple Smile

Жара седи в количката, особено , ако е в движение, но аз винаги нося раницата с нас и ако нещо почне да мърмори я пъхам в нея и разходката продължава. Количката празна не остава, каката винаги е желаеща да се повози  Crazy

ЗВБ е метод без обособени схеми за захранване, грамажи и пюрирана храна, има доста мацаница, но крайният ефект на мен ми допадна, та ще я преживея втори път.
Аз се водех по книгата на Рапли
и по този блог.

Общи условия

Активация на акаунт