Априлски мами 2016 - Тема 2

• 31 516
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Голямата ми дъщеря изобщо не пълзяла просто си проходи.
Аз найстина малко съм изостанала с захранването все пак информацията ми е отпреди 10 год. Но ЛЛ с каката ми каза да започна сокчета на 3 месеца и аз дадох- морков после и ябълка и се завърнаха коликите ела да видите зор. Не стига това ами и на четири месеца настоя да захранвам да ама аз не. Започнах си от шест месеца и небързах. Около мен мамите ме ваеха за " луда", почнах късно със сокове, после късно захранване не давах и зрънчо и всякакви подобни, е яде си всичко детето сега и на десет години е почти 1,50 висока. Сега с близнаците няма да бързам, няма да останат непили сокове нито не яли моркови, тиква и подобни

# 601
Здравейте, въпрос към пазарувалите от Next.

Отговарят ли размерите ? В H&M например са уголемени. Видях, че в сайта на Next, размерите са например 68-74. Тези номерации на ръст в сантиметри ли отговарят ?

# 602
Някой купувал ли е от Лидл  дрешки?
Купувала съм за баткото яке и долници - оказаха се много сполучливи Peace
Това лято имаха бодита, клинчета, чорапки. Подариха на малката. Бодитата бяха много приятна материя и доста тънички- идеални за жегите. Да не кажа, че от както ни ги дадоха, почти само тях и слагам Crazy Чорапките са си нормални чорапи. Клиновете обаче наистина са с по-големи ластици.  Крачолите ги изпълва, но горе са и широки Peace
Като говорите тука за обръщания, набирания, пълзене...моята нищо не прави още Thinking Един път се обърна от корем по гръб, но май беше случайно. Ама и баткото не помня на тази възраст да ги е правил тези неща. Все ще ги научи. Племенникът ми до годинката не пълзеше. Тогава му дойде на акъла как се прави и заряза опитите да ходи. Проходи 1-2 месеца след това Laughing Позната девойка пък първо проходи около годинката и няколко месеца след това се научи да пълзи. Така че...всяко се развива индивидуално Peace

# 603
  • София
Да децата са различни, аз не помя каката кога е правила обръщания, хващания и т.н.сега близнаците ги гледам под лупа.

# 604
При мен май по-скоро е обратното Mr. Green С баткото имахме притеснения около раждането и после доста му треперих  Tired

# 605
Моето бебе пък не може да стои по гръб. Не я свърта хич. Само по корем - така спи, така стои, в количката дори пак е по корем. Напоследък е станала много ревлива, само при мен не плаче, дори при тати не иска, а на мен ми се почива понякога... Някой да има подобен проблем??  #Crazy

# 606
И моя е много нервен тези дни. Снощи не съм спала - заспива за малко, буди се и реве. Днес вървя и спя...

# 607

Отговарят ли размерите ? В H&M например са уголемени. Видях, че в сайта на Next, размерите са например 68-74. Тези номерации на ръст в сантиметри ли отговарят ?
Уголемени са. Поръчайте един размер надолу Simple Smile Даниел е 68см,вече сигурно и повече, и дрешките, които бях поръчала за новородено, още му стават Simple Smile

# 608
  • Варна

Уголемени са. Поръчайте един размер надолу Simple Smile Даниел е 68см,вече сигурно и повече, и дрешките, които бях поръчала за новородено, още му стават Simple Smile

В момента съм в чуденка какъв размер да поръчам, Ема носи едни дрешки от NEXT от два месеца с размер 62-68 см.( 3-6 месеца), вече са на финала си а тя е 65 см. Та аз се чудя дали да не поръчам направо 74-80 (9-12 месеца)  newsm78 , от УайКики и взех наскоро летни дрешки с такъв размер 9-12 месеца и не и стоят никак зле, широчки са, но в никакъв случай не и стоят големи. Иска ми се това което купя да и става по-дълго време, че в началото все купувах дрехи да са и точно и ги обличахме по няколко пъти.
За движението - е наща въпреки че е Дунда  Heart Eyes не спира за секунда, по корем се върти, лази по леглото до някаква цел която си е набелязала, винаги иска да е седнала, само да и подадеш пръсти и се е изправила права, много бърза да пораства - дано не натоварваме много костите  Thinking
Също така мрази да е по гръб, няма такова нещо да е в ръцете на някой и да я полегнеш, откача...опитва се да се изправи дърпайки собствената си дреха  Joy
За разстройството - Ентерола много помогна, благодаря за съвета addicted2U(дано не бъркам, мисля, че ти беше)

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 13:25 от zina

# 609
  • Варна
Поправих размера в предният си пост 62-68 см. е, не само 62 см.
Т.е. за мен не са по-големи размерите на NEXT

# 610
Ние си пием сокчета вече втора седмица!!!Определено му харесват!От днес включих морков към ябълката и стана разкошно сокче!Добре ,че е моят разкошен помощник робота-всичко става бързо и лесно!Вчера опитахме и лъжичка плодово пюренце хахах нямаше такава физиономия хах  ако можеше да докопа лъжицата...Моят малчо определено  е достигнал /по мое мнение /периода си на захранване хах Има страхотен апетит!
 Hug Hug :35
В нашият район има овощни градини и съм убедена в качеството на плодовете които взимам!Повечето от производителите са ми познати... Peace

# 611
  • Стара Загора
Днес купих 2 суитшърта, комплект бодита и к-т блузки от Лидл и съм страашно доволна. Суитшъртите са толкова мекички и пухкавки. Взех всичко р-р 62/68, тъй като вървим малко дребнички. От Next поръчах 68 размер, от ХМ също. Направих грешката да направя една поръчка 74 от ХМ, но са страшно големи. Последният път поръчах отново 68 и след месец ще са ни точни  Peace

# 612
Клиновете пак ли са с такива ластици забеляза ли? Че сега влязох в сайта да разгледам и на картинка ми харесаха някои шарки Laughing Размерът след 62/68 какви см е? Че моята мома сега е с този размер, но все пак ако взема, ще са за септември-октомври Thinking

# 613
  • Варна
Е да не забравяме, че и килцата са си фактор при определяне на размера  Peace
Прави ми впечатление, че за детските дрешки(Лидъл) пише - Високо съдържане на памук  newsm78, закупилите вече да споделят, какво пише на етикета, моля  Blush

# 614
  • Стара Загора
Клинчетата не ги разгледах.. следващият размер мисля че беше 74-80, но наистина не съм сигурна. Обаче този път наистина са много хубави нещата  Blush

Общи условия

Активация на акаунт