Априлски мами 2016 - Тема 2

• 31 622
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Аз най-мразя да ми кажат "гладна е,затова плаче". Пък аз тъкмо съм я нахранила Tired Как пък първата мисъл на някой ще е, че си държиш бебето гладно ooooh! Ама по разходки все се намира някой да даде акъл.
О, и аз най-много на това се дразня - все едно съм некадърна майка и си държа детето гладно  #2gunfire
И при нас е много горещо, добре поне, че сме в къща и ако не успея сутрин по-раничко да излезна, изкарвам я на двора да спи в количката Simple Smile
Нашата госпожица постоянно се лигави и много обича да я почеша по венците  #Crazy Уж рано още, ама явно си я дразнят

# 466
На мен ми е трудно да излизам извън двора.. ;P Стоим си в градината под шатрата ама вече ми се свива сърцето ;P   
Завиждам за градината Heart Eyes Ако имахме двор, никога нямаше да изляза  Sunglasses сутрин съм много уморена и спа докато бутам количката.

# 467
Почва да ми става съвестно, че не я изкарвам сутрин... Confused
Другото лято поне ще са по-големи и малко по-издръжливи на жегите Laughing

# 468
Според мен жегите морят повече нас, отколкото тях, тях можем да съблечем , да ги покрием за са на сянка, да ги обършем с мокра кърпичка да се разхладят. Зависи и от самото детенце. Тервел е бил навън в порой, в гръмотевична буря, всеки ден по обед с часове, дори когато имаше ураганни ветрове пак бяхме навън. С Тервел не спазвам норми, действам по-смело и до сега не е имало проблем.
И аз мразя да ми дават съвети.....Но може би всички така си казват.  newsm78

# 469
Спокойно, и ние не излизаме всеки ден. Днес станахме много късно. А вечерта, когато е вече хладно, съм много уморена.

# 470
addicted  не ми завиждай,голямо чистене пада Wink Иначе мързи не мързи ставам рано преди тях приготвям всичко,капки мапки и гледам към 8:30 да сме на вън.. А именно,защото съм уморена вчера вместо мляко и вода съм сложила само вода в шишетата и се чудя,защо недоволстват?!!   

# 471
Аз пък завиждам на цветна палитра за морето.За първи път,когато ги изведохме беше на преглед във Варна..близо до морето.Трябваше да чакаме,седнахме в едно кафе и спаха много и то спокойно.   

# 472
Страх ме е малко да се похваля, но от почти 20 дни си имаме железен режим ма нощния сън, с продължителност поне 8/9 часа, хапване и пак спинкане. Доста добре си поспивам и аз. Вчера ходихме на плаж от 8:30 до към 14:30 - пътувахме 80 км иначе ако плажа беше близо и по-рано щяхме да сме там. Малката хапна към 6 и така е доста удобно да изляза по хладно. Въпреки топлината имаше ветрец и два чадъра над количката. Много съм доволна. Иначе всеки ден сме вън, аз съм на 10 мин от мотската градина. Честно казано няколко пъти ми се наложи по обяд да обикалям ортопед, педиатър и пр., и не бих казала че й се отрази по някакъв начин.

# 473
Ivan4e, същата работа. Теорията ми е, че му е супер интересно да гледа, и съответно не заспива, дори когато му се спи. После се преуморява и нещата ескалират Grinning а тия 'загрижени' минувачи... гледам да не се трогвам.
И аз живея до морето, но не го виждам. С този наш отшелнически живот... хаха

# 474
А именно,защото съм уморена вчера вместо мляко и вода съм сложила само вода в шишетата и се чудя,защо недоволстват?!!   

Хах, тук искрено ме разсмя Laughing И аз някои дни съм страшно уморена. Хич не помня ставала ли съм да кърмя, не съм ли Laughing Някой път се събуждам, че съм я чула да се обажда...Ставам, отивам до тоалетна и лягам Crazy После тя пак се обажда и се сещам каква е била първоначалната причина да стана ooooh!

# 475
Ой ти ме уби и ние сме голям смях,по принцип момченцето ми доста си похапва.Само,че от първата секунда глад-реве като за световно.Тоест до като направим млякото и изстудим,цялята улица ни чува,ако сме на вън.И вече се чува от съседите,аидее Яската е пак гладен.   

# 476
  • София
А именно,защото съм уморена вчера вместо мляко и вода съм сложила само вода в шишетата и се чудя,защо недоволстват?!!   

Хах, тук искрено ме разсмя Laughing И аз някои дни съм страшно уморена. Хич не помня ставала ли съм да кърмя, не съм ли Laughing Някой път се събуждам, че съм я чула да се обажда...Ставам, отивам до тоалетна и лягам Crazy После тя пак се обажда и се сещам каква е била първоначалната причина да стана ooooh!

То с близнаци е голям смях, аз съм толкова уморена, че онзи ден се усещам в една градинка как съм подпряна на дръжката на количката голямата нещо ми говори а аз заспивам ooooh! Crazy

# 477
Момичета, някой да има наблюдение за Осанит? Една позната в Германия казва, че й помогнало при нейните бебоци....Не съм фен на фабричната хомеопатия, защото тя трябва да е дозирана индивидуално и направена специално за съответния потребител. Но по-добре така, отколкото месеци наред да го "тъпча" с лидокаин, било то и съобразно бебешките нужди.

# 478
Harista нямам наблюдения ;-)Maksy,не винаги ми е толкова смешно..   

# 479
Хариста, а този лидокаин за какво е?

Общи условия

Активация на акаунт