Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (12)

• 45 850
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Първо да пиша за бебешките неща, че са ми слабост. И аз си имам всичко в папка Бебе, която се променя всеки месец. Имам от до, че дори следя next i mothercare за колекции и дрехи.
Блинг, жесток избор на количка. Бъгабуто е най-добрата количка, няма слабо място. Най-добрата ми приятелка има хамелеон бежова и е супер. Сенник, колела, окачване, материя..няма за какво да се хванеш. Само за цената, разбира се, хахах, но в олх има обяви, които стават. Отличен избор. Аз имам 5 колички на които съм се спряла, като само 1 от тях няма забележки и бих могла да купя нови. Следя и тях за промоции по сайтовете. Легло, повивалник, гардероб, активна гимнастика, шезлонг всичко има в папката. Че дори идеи как да подредим стаята. Само бебето чакам.  Heart Eyes

Аз не писах, защото нямаше какво. Лежа си, почивам си, ходя да пия кафе, поработвам от вкъщи и това е. Слагам си хапчетата и си чакам теста.

Любов, мисля, че си на прав път за това, което пишеш и си мислиш, че трябва да направиш. За мен винаги е било важно да приема и това, че може да нямаме деца и да го изясня в главата си, за мен самата. Работих върху това дълго време, но накрая ги приех. Направих план по който да вървим и който за сега следвам. Мисля, че добре ще направиш да поработиш със себе си върху това и върху всичко. За мен енергията е голяма част от успеха или неуспеха. Стискам ти палци да успееш и съм сигурна, че нещата ще се наредят.  Hug

# 691
Люксен, нали Rolling Eyes От сигурно пет години съм я заплюла  и само като я видя някъде казвам на ММ "ето виж моята бъдеща кола". Като няма да си имам реална поне на детската да се радвам Mr. Green Хайде размечтах се пак Blush Така съм се позитивирала тези дни, че да не вземе да ми секне накрая Confused

# 692
Люксен, как се чувстваш? Имаш ли някакви неразположения или усещания?
Блинг, страхотна количка наистина! Мечтай си наволя. Позитивизмът е хубаво нещо.

# 693
  • София
Люксен, нали Rolling Eyes От сигурно пет години съм я заплюла  и само като я видя някъде казвам на ММ "ето виж моята бъдеща кола". Като няма да си имам реална поне на детската да се радвам Mr. Green Хайде размечтах се пак Blush Така съм се позитивирала тези дни, че да не вземе да ми секне накрая Confused
Да, да, няма какво да кажа за тази количка. Разбира се, че ще мечтаеш и ще си мислиш за това. Нали знаеш колко вярвам в енергията, така че искам да си точно така настроена. Че това ще е твоят опит, това ще са твоите деца, ти си отлична, гостоприемна майка, която ще ги вземе и отгледа 9 месеца, както и за мноооого години напред. От петък се захващам сериозно да ти промивам мозъка.  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes
Отделно тази количка има и много аксесоари, които можеш да купиш, а аз харесвам такива колички. Ще ти подаря чадър за нея, да знаеш!  Hug

Поли, единствено ме боли корема като преди цикъл от време на време, но ми омръзна само това да повтарям.  Blush И то предимно когато ходя, вечер късно ме боли когато си лежа. Нищо друго нямам като усещане или симптом.  Tired Благодаря ти, че се интересуваш.  Hug

# 694
Хаха аз и затова съм я харесала, че може да се персонализира. И шарени десени чак си набелязала Laughing
Спокойно и гърдите ще почнат да те наболяват скоро Wink Следващите два дни да им баеш силно, че ще се закачат окончателно за теб Sunglasses

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 18:06 от 💎Bling-a-ling💎

# 695
  • София
Блингче, започвам сериозно с баенето, за да се закрепят окончателно за мен и да сме си едно цяло 9 месеца. Милите ми те...сигурна съм, че ще ме харесат и няма да ме изоставят.  Praynig

# 696
  • София
Да повдигна настроението.  Flutter Не знам колко от вас, я помнят, но днес Агарчето е станала мама на бебе Моника, още една сбъдната мечта, благодарение на клиниката. Heart Eyes Да им е жива и здрава, и да носи много радост на родителите си!  Heart Eyes

# 697
Страхотна новина  Flutter Да е жива и здрава малката принцеса Heart Eyes
В тази връзка пък днес една друга малка кукла, на добра моя съфорумка и приятелка, има рожден ден. Тя е едно огромно чудо, плод на един друг прекрасен док и моя голяма слабост Blush

# 698
  • В градината...
Честита принцеса, да й е жива и здрава, не знаех, че е в нашата клиника  Hug

# 699
  • София
Честита принцеса и от мен. Да е жива и здрава, и да радва много мама и тати.  Heart Eyes

# 700
Да й е честито на малиновата мама. Ей, колко ще е хубаво и ние да си честитим след време.  Hug
Люксен, кога ти е теста? На теб разчитаме да повдигнеш духа с един положителен резултат.  Peace
Love, не знам какво да ти кажа. И мен всички ме съветват да изхвърля мислите за бебе от главата си, ама не става. Като фикс идея ми е, главата ми гърми постоянно. Rolling Eyes
Ох, аз засега нищо бебешко не съм гледала. Само разглеждах интериори за бебешки стаи. Имаме си детска стая, която искам да направим красива като картинка. Много съм си харесала една идея със стикер за стена под формата на дърво. А на клоните му са закачени рафтчета.

# 701
Боби, може да осъществиш тази идея със стената и преди това.  Да предизвикаш съдбата и да ти донесе късмет Wink Аз през годините съм си взимала разни бебешки неща с тази цел. В последствие така се получи, че съм зарита с такива поради други причини. Имало е моменти, в които ме депресираха допълнително, но по-скоро с времето ми помогнаха да претръпна.
Скрит текст:
За детска стая мога само да си мечтая в близките години. Едва има отделено място за легло, което в момента е зарито от багажи и всекидневно ме дразнят. На моменти ми е идвало направо да си взема една кошара, че поне да разчистя боклуците. Пък, когато й дойде времето Laughing

# 702
Ние мислехме още пролетта да я направим стаята /без обзавеждането/, но като започнах посещенията в клиниката и се установи, че имаме сериозен проблем, отложихме за догодина. Но събирам идеи постоянно. Иначе като отидем в Джъмбо и се залепям за бебешите обувчици  Heart Eyes Даже си мислех да си взема някакви защото наистина четох, че може така да предизвикаш съдбата. Само че все се колебая за момченце или за момиченце да взема и от колебание накрая си оставам с пръст в уста.  Joy
Ох, аз в ранни зори съм в темата ама не мога да спя от притеснение какъв план ще начертаем с док.

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 07:57 от boby_pl

# 703
Стискам палци, Боби Praynig Освен да пробвате пак на чист спонтанен или отнови с лека стимулация, но с други хапчета, не виждам много други варианти. Просто със стриктно и ранно следене на хормоните. При теб има неща, с които трябва да се съобразявате и не мисля, че ще те хвърли на някаква по-сериозна стимулация. Просто си поговорете да изясните нещата с хормоните, окончателно да запомни проблема и следващия път да няма такива ситуации.
За обувчиците недей купувай. Аз ще ти подаря само казваш за момиче или момче  Sunglasses

# 704
Боби, кога си при док? Стискам палци!
Няма ли неутрални обувки, които да стават и за двата пола - например жълти?
Аз миналата година си купих розова бебешка гривничка, тъй като и аз като Блинг исках щерка. От както разбрах, че бебчето, което изгубих е било момченце, обаче осъзнах, че пола няма значение и си купих и синя гривничка. В момента искам само здраво бебе, което да се роди по термин! Момче или момиче, каквото Господ е казал!

Общи условия

Активация на акаунт