Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~96~

• 66 733
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Абе не знам за деколтето на Несли /според мен си е супер/ , ама влезте в някое от жълтите им издания да им видите елита как си показват задниците и не само, че някои и хич не са за показване  Laughing
Псевдоморал е това тяхното  Whistling

Обувките на Неслихан са трепач, два дена става ги гледам  Crazy
И въобще цялостната и визия е уау, за разлика от Фахрието. Ивето се е престрашила да изкаже и моите мисли - много зле изглежда момичето, състарена, подпухнала... явно не е случила на пластичен хирург  Tired
Еви Нес е направо супер спортно елегантна а и наистина обувките и са много красиви и аз ги гледам и ми харесват  Peace

# 706
  • Дубай
Абе не знам за деколтето на Несли /според мен си е супер/ , ама влезте в някое от жълтите им издания да им видите елита как си показват задниците и не само, че някои и хич не са за показване  Laughing

И въобще цялостната и визия е уау, за разлика от Фахрието. Ивето се е престрашила да изкаже и моите мисли - много зле изглежда момичето, състарена, подпухнала... явно не е случила на пластичен хирург  Tired
Еви Нес е направо супер спортно елегантна а и наистина обувките и са много красиви и аз ги гледам и ми харесват  Peace
Еве Линде  Hug Hug Hug
Страхотна е Нес ходи и този небрежен стил, ама това червеното червило иска ми се да махне едно бледичко по добре би стояло на визиата според мен

# 707
  • София

Еве Линде  Hug Hug Hug
Страхотна е Нес ходи и този небрежен стил, ама това червеното червило иска ми се да махне едно бледичко по добре би стояло на визиата според мен
Абе така си е но гледам че при комшиите явно това червено е на мода щото и други го ползват  Mr. Green

# 708
Пък и Неслихан има слабост към него, ще трябва да го преглътнем някакси  Mr. Green

# 709
  • София
Пък и Неслихан има слабост към него, ще трябва да го преглътнем някакси  Mr. Green
Еви мода  Peace и това ще отмине но иначе всякак си е красива  Heart Eyes

# 710
Привет wavey
... явно не е случила на пластичен хирург  Tired
има ли корекции или се майтапиш newsm78

# 711
  • София
Привет wavey
Ани за Фахрие са говореше за корекция на носа още по времето когато снимаше Листопад.
Сега много усилено пишат по форумите че си е правила ботокс на скулите но не мога да го твърдя със сигурност

# 712
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

# 713
Добро утро, прекрасни  Hug Hug Hug Хубава сряда на всички  Peace

Ирче  Hug Heart Eyes

anetart  Hug Heart Eyes Разбира се, не мога да твърдя със сигурност, но отдалеч белли корекции на скули, джуки...

Ех, не ми се искаше да започвам деня с това   Tired

Малко настроение и разхлада с патрона  Mr. Green

# 714
  • София
Добро утро и прекрасен ден къзларки  Hug Heart Eyes
Ирче  Hug Heart Eyes  Еви  Hug Heart Eyes

Да започнем деня подобаващо с чаша кафе  Heart Eyes

# 715
Здравейте wavey

Скрит текст:
Привет wavey
Ани за Фахрие са говореше за корекция на носа още по времето когато снимаше Листопад.
Сега много усилено пишат по форумите че си е правила ботокс на скулите но не мога да го твърдя със сигурност

Скрит текст:
Линде права си ,сега я загледах newsm78

# 716
  • София
Бурак Бей с тази тениска изкара цялото лято  Mr. Green

Прилича на Маджит като просяк  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 14:56 от БлагаВест

# 717
Неслиханче ни казва, че много скоро ще има изненада за нас. Много се вълнувала, да чакаме  Heart Eyes Mr. Green

Има видео от плажуващите в Чешме... много се смях, честно  Party Трима селяндури се побутват в морето и по-едричкия се опитва да се отдалечи от една налитаща му  Mr. Green

# 718
Здравейте и от мен  Hug Hug Hug
Едно красиво момиче предполагам че това е част от рекламата на пантен  Heart Eyes
 Heart Eyes
За плажуващите в Чешме най-накрая видях снимка с нежна проява от страна на Бу към Фе   Wink
Скрит текст:

# 719
  • София
Фе е забравила да си свали очилата във водата  Heart Eyes
Ох каква скука е при тези  ooooh!

https://www.youtube.com/watch?v=_viu2YxhqJE

Ето това е тръпка и любов да не ти се отделя от любимия  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 16:05 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт